Praline belgiene 44

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Fain asa...eu lansez invitatia si tocmai eu nu pot veni...
Mi s-a programat o sedinta marti, de la 17 la 18:15, cu sanse maxime sa dureze mult mai mult... ...alta data.
Poate daca mergeti intr-un parc si stati pana seara tarziu de tot, ajungem si noi (in Sterrebeek inchide oricum la 19).

Ardeiash, ma bucur ca i-a placut lui Vlad. Asta e, cresc repede copiii nostri si se invata si mai rapid sa fie independenti...
Sper sa gasiti un catel mic, dragut, si mai ales foarte cuminte!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ziceti parcul si aduc si eu trei bucati:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bepii

Anto, vad c-ai scris mai sus ca ne vedem vineri. Ai inteles gresit!

Taniuca, nu am zis nicaieri asta, am inteles clar ca trebuia joi si s-a anulat pe motive meteo si a ramas pt alta data. E tarziu sa-ti urez bafta la turneu, dar oricum, sunt sigura ca i-ai batut pe toti. Spor la treaba cu organizarea surprizei.

Edit : cred ca m-am prins de unde a venit confuzia, primul mesaj l-am scris pe 27/05 dar la 1 noaptea, si cand am zis maine, ma refeream tot la ziua de 27, joi. Ah, Hercule Poirot trebuia sa ma fac .

Mergi la inceput

Fetele, votati Romania la Eurovision!!!
090556419

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Saliu, reviu si io ca mi-am pierdut exrcitiu sa mai verific d^pcul sa ma trageti de cozi cand ma vedeti;)
Ardeiash daca vrei sa-ti iei catzel si plecatul in romania este o problema ia-ti unul mic pe care ti-l poti lua cu tine la bord (adicatelea sub 8 kile respectiv un jackrussel, chihuahua, yorkshire si ar mai fi.) Un minim de educatie nu exista!!!Trebuie educat sau nu! In Belgia orice scoala de catzel te costa 50 euro PE An, de doua ori pe saptamana, e ceva foarte distractiv pt stapan si catzel. orice sat, comuna oras are o scoala din asta so it will be nema problema! Si eu imi mai iau unul o fetitza de data asta,ma rog, piet il vrea l-am comandat platit deja asteptam sa-l luam acasa;)sa aiba Whisk cu cine e juca si face pui mai incolo
Miriiicand pleaca maman??? ca am o groaza sa-ti povestesc:-)plus si mi-e dor sa te vad!!!!
Morganecapu sus sa nu te vad cu el sub val!!!!!Te pup dulce si ma gandesc la tine
Scumpi ma Sebastian s-a facut un frumos si un minunat!!!!
Va pup pe toate si un pupic special pt frumoasele alea doua din valencia (superba e Lorena frate, si mai e si creatza, o clonez!sa am si eu una;)!))
pup ma duc sa calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna a dragi pralinutze,

In primul rand, mii de scuze pentru kara, cand am confirmat si apoi nu am mai fost in stare, si in special lui Bepii, careia i-m spus "da" initial si apoi l-am retractat...sorry again , dar m-am simtit atat de rau in ziua aia, dupa 8 ore dormite in 5 zile, ca abia am ajuns acasa; am vrut sa il sun pe sot sa ma culeaga de la birou, dar doar mustruluiala ce ar fi urmat m-a oprit....; dar acum sunt mai bine, am recuperat somnul prin leneviri indelungi la soare pe sezlong, ma simt mult mai bine .

Morgane nici nu stiu ce sa spun legat de ceea ce ti se intampla, doar sa iti doresc multa rabdare si sa gasesti cea mai buna solutie de abordare; pana atunci iti suntem alaturi....

Mirikutz cum facem ci cioco? cum este cu mama? ce afce Silvian? si, cel mai imortant, cum esti TU???

Nina a fost o placere sa va revedem, si sa bem o bere dupa ; Reina si Alex au crescut atat de mult si sunt atat de superbi, nu ma mai saturam sa ma uit la ei (sper ca nu i-am deochiat );

Anamana bafta la examene, succes cu casa si un pupi pe nasucul mic al Mariei ;

Nora va doresc sa va bucurati de momentele frumoase laturi de soara ta si de nepotica .

Ardeiash, ma bucur tare mult ca s-a simtit Vladut bine in vacanta, eram convinsa de altfel; iar cu "nu mi-a fost dor de voi" o sa te obisnuiesti tu....; Moni a fost saptamana asta in a 3-a vacanta in BE, prima cu scoala, si mi-a spus ca nici nu s-a gandit la noi...si ca a fost cea mai frumoasa perioada din viata ei....pfffff ;

Scumpilici si Rorutz, imi pare tare rau ca nu v-am vazut si eu...sper din tot sufletul pentru data viitoare

Apropos, daca se mai aude de vreun kara...cu placere....

Pup dulce TOATA cutia,
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, parca Mechelen s-a stabilit vinerea asta nu? Insa eu vineri nu pot veni si ma zgarii pe ochi de necaz. Poate alta data, of.

Oanatje, nu cad sub val, sa moara dusmanu'de ciuda.
Azi la pranz merg la tribunal ... la a jdemia infatisare. Tineti-mi pumnii !

Pupici,

Mergi la inceput

Morgane, bafta la tribunal.

Nici eu nu pot vineri la Mechelen, de fapt toata saptamana aceasta nu pot.

Mihaela, ai grija de tine si odihneste-te mai mult, .

Mi-ar surade si mie o iesire cu piticii maine pe 1 iunie, dar nu pot stii sigura ca deocamdata Sonia e face un pic de febra si trebuie vazut daca o ia in sus sau in jos. Plus ca depinde de vreme.
O sa intru sa citesc ce ati mai decis.
Si miercuri ar fi ok;, dar nu pot inainte de 3 pm.

pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, parc sau nu, maine nu ne e dat sa iesim. aste^tam baietii care tranfera purificatorul de apa de la casa veche la cea noua. mai am o multime de aranjat insa promit ca ne vedem intr-o zi cu soare in numar mare la noi in gradina si pe tersa. pana una alta, trebuie taiata si iarba:d ca d enu e jungla:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Morgane, cum a fost?

...stiti ceva de reconstructia bataliei de la Waterloo?
pe mine batalia nu ma intereseaza, hiar deloc; dar o ora de focuri de artificii vinerea dinainte suna bine; doar ca e 25 euro/loc la tribuna.... si ma intreb cum e amenajat locul; numai de la tribuna se pot vedea fourile de artificii? n-ai deloc spatiu in jur unde sa poti sta la o oarecare distanta si sa le admiri?

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput