Praline belgiene 44

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miha, important e ca tu sa te simti bine, sa te refaci ca vor fi si alte seri de karaoke. Ti-am simtit lipsa desigur dar e bine ca ai ales sa mergi acasa. Si-apoi era timpu sa iau tauru de coarne si sa conduc pe timp de noapte. Acu pot merge si singura pt c-am prins curaj.
Chiar fetelor, cand e urmatorul kara? Hai sa fixam o data inainte de a incepe vacanta ca dupa aia chiar nu ne mai putem aduna. Veniti repede cu propuneri ca abia astept sa dansez!
Morgane, nu stiu unde ai citit tu de intalnirea de la Mechelen pt vineri.... eu am zis ca nu pot din motive de mare party in familie cu ocazia zilei de nastere al lui Swa. Am atatea de facut..... Imi pare rau...vad insa ca si alte fete nu pot saptamana asta deci hai s-o lasam pe cealalta.... ce ziceti?
Sper ca azi a fost ok la tribunal. Te pup si-ti transmit mii de ganduri pozitive.
Dia, nu stiu ce sa-ti spun despre reconstructia luptei de la Waterloo. Am fost de doua ori acolo dar n-am vazut spectacolul niciodata. Poate incerci si tu sa vi odata la o intalnire de-a noastra sa ne cunoastem.
Anto, snatate multa Soniei si pupici apasati la fata frumoasa sa se vindece repede.
Oana, ma bucur cand mai scrii pe-aci pt ca o faci din ce in ce mai rar. O sa primesti shlapi de la mine cu prima ocazie. Mi-e dor de postarile tale alea de demult care erau un deliciu.
Nu mai stiu nimic de Madi, s-a dat la fund de tot si ea o sa primeasca shlapi seriosi de la mine, Danielana, la fel si alte fete ...se stiu ele. Oricum va iubesc pe toate. Va pup, ma duc la calcat rufe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bepii, of ce ma bucur ca am inteles gresit ... :)

Azi am fost, am ascultat tāmpita de cate baliverne se pot scorni ca sa-ti aperi pielea pusa demult la saramura, numai avocatii au vorbit ... hotararea se va lua pe 21 iunie. Of! Mult a fost , putin mai este.

Cand e urmatorul kara? ca am nevoie ca de aer.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Neata fete!
Hai ca propun eu o data pt karaoke...ce ziceti de 12 iunie,peste 2 sapt,intr-o sambata?Din cate am inteles mai multor fete le convine ziua de sambata si asa ne-am putea aduna mai multe...nu-i asa Dalela???Acum uitati-va in agenda si vedem cum facem in functie de raspunsuri.Luci,nu mai stiu la tine cum e...vinerea sau sambata e mai bine pt tine?

Asa,acum shopping...eu vreu sa merg!De maine se incalzeste si propun sa ne vedem la Tania in Mechelen JOI(am inteles ca vor fi 22 de grade,deci caaaalllddd)Daca ramane pt joi,vine si Ana,ca ultima data cand am vb a zis ca si-a schimbat data de examen si e libera joi.Acum zice-ti si voi...merge sau nu???

Acum sa trec la ale mele...sapt trecuta mi-a venit Reina acasa cu paduchi!!!!Sa mor ,nu alta!De fapt am gasit unu,ratacit,cred ca abia il gazduise...Noroc ca o alta mamica s-a plans la invatatoare ca sunt paduchi si asa m-am uitat si eu la fi-mea-n cap ca altfel se umplea de lighioane!Am tuns-o scurt vineri ca mi-e teama...acum ma uit zilnic in capul ei...e curata dar cine stie ceilalti copii ce au in cap...
In fine...azi la scoala majoritatea copiilor erau tunsi si vine si o asistenta medicala sa-i controleze si pe care il gaseste cu clienti,acasa cu el!

Gata,va las ca mi-a expirat timpul de calc si tre sa plec la fittnes!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Eu sunt de acord pt joi in Mechelen!!! Iar pt karaoke DA !!!
Haideti cu confirmarile sau eventual alte propuneri convenabile pt voi.
Pup fetele xxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Si eu zic DA pt. amandoua, asta daca nu intervine ceva...tineti-mi pumnii sa doarma Sebastian bine noaptea :-)

pupi tuturor

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR, sa creasca mari, sanatosi si fericiti!

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Vreau si eu JOI la Mechelen, dar sunt libera abia de la 10.30, iar seara am lectie.
Bepii, eu ajung pe la 11.30-12.00 si va gasesc eu. Voi suna la tine sa va reperez grupul.

Brava Nina, pt initiativa ! Kara pt mine ar fi mai bine vineri, dar nici sambata nu e de ratat. Notat 12 iunie. Yuppie !

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La multi ani tuturor copiilor!

Fetele, m-ati nimerit la fix, cum ziceam si mai sus, eu nu pot joi la Mechelen, lucrez toata saptamana, primele zile libere le am joia si vinerea viitoare, adica 10, 11 iunie.
Kara iar nu-mi pica bine ca lucrez dimineti bin weekend si am imbatranit, nu mai sunt in stare sa ma duc la serv dimineata dupa o noapte de dancing.

Asa ca... ramane cum vreti voi, probabil pe alta data.

Dia, cred ca focul de artificii poti sa-l vezi si din afara tribunei. Probabil va fi nebunie cu parcatul, insa. Reconstructia bataliei sa face o data la cinci ani si se spune ca e f frumos. Anul acesta e duminica pe 20 iunie. In afara de asta, tot weekend-ul respectvi poti vedea tabara, oamenii stau acolo in conditiile de atunci, sunt costumati, dorm in corturi, isi gatesc, etc.

Tania, mersi frumos , e mai bine Sonia, de maine o duc la scoala.

pupici la fete,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pentru fiecare suflet de copil din voi... si pentru fiecare pralinutzica mica ce astazi isi sarbatorest ziua

oana; merci de sfaturi... da de unde ma sfatuiesti sa-l iau?
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

LA MULTI ANI la copilasi, sper ca s-au distrat de minune azi :)

Ror

Mergi la inceput