Praline belgiene 44
Raspunsuri - Pagina 14
ardeiash spune:
fete : daca doresc sa iau un caine , un cesar, d-ala mic , dragut si alb ; de unde l-as putea lua sa ma coste cat mai putin? si care ar fi minimul de cunosntinte de care as avea nevoie sa-i dau o educatie buna? cine ma ajuta pliz pliz?
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardeiash fete : daca doresc sa iau un caine , un cesar, d-ala mic , dragut si alb ; de unde l-as putea lua sa ma coste cat mai putin? si care ar fi minimul de cunosntinte de care as avea nevoie sa-i dau o educatie buna? cine ma ajuta pliz pliz? s-auzim numai de bine! si ------------------------------------------- Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm |
poti sa-l iei din tara e mai ieftin
identic pt dresaj
numai bine!
ps cind am vrut eu sa ma mut dinfr in be mi sa spus la impozite ca platesc taxa ca am tekelas....
stiai asta sau s-a schimbat ceva?
morgane spune:
Fetelor, va multumesc pt urari, cu sigurant ao sa-i priasca.
Of, nu am putut vorbi cu fata ca abia maine vine acasa. Si oricum e foarte irascibila, nu o mai cunosc. O roade cevan asta e clar. E foarte complicat ... nu sunt in intregime vorbele ei si face parte dintr-o inscenare a partii adverse. Copilul nu realizeza sub nicio forma cate pot fi urmarile, sunt convinsa.
Gradina e luna, m-am razbunat pe ea, ehe, inca mai e de lucru. Insa vremea a tinut cu mine. Acum ploua putinel, ca sa invioreze plantele. Yoopie!
Pupici,
miri_mik spune:
ardeiash, cred ca oana ar sti sa t eindrume, insa eu nu te sfatuiesc sa iei un cezar. sunt mici , draguti si nebuni? trebuie sa ai timp si muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult timp sa te ocupi de ei. sunt zanatici. incearca un caniche - sunt mai cuminti si mai atasati de copii, mai maleabili, sau un bichon - tot rasa mica<. cand iei un caine e bine sa il iei dintr-o crescatorie ca sa fii sigura ca nu sufera d enimic. resele au afectiuni specifice car ept un necunoscator scapa ochiului, si ar fi pacat ca dupa ce-l iei, ieftin si fara hartii, s abagi in el bani de medicamente. daca vrei o idee, poti merge la un azil sis a alegi un catel de varsta si talie mica de acolo. aia sunt sigur vaccinati si deparazitati macar si sunt obligati sa-ti spuna daca sufera de ceva. succes:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Bepii spune:
Morgane, la multi ani Biancai, sa fie sanatoasa, sa aiba noroc in viata, sa fie fericita si iubita dar sa si iubeasca. Imi pare tare rau ce ti s-a intamplat, uneori chiar nu pricep ce-au copii astia in cap, sper ca va intelege cu adevarat cat rau a putut sa-ti faca sa nu se mai repete si sa-si insuseasca lectia.
Imi pare rau ca azi nu ne-am intalnit, pana la urma s-a dovedit a fi o vreme buna, nu destul de cald dar cu soare din cand in cand si nici urma de ploaie. Mama lor de meteorologi!!!
Ramane pe sapt viitoare, sa vedem cand.... Vineri asa cum zicea Ana ca-i libera nu pot eu pt ca a doua zi avem mare petrecere cu familia, e ziua lui Swa si o sa facem o petrecere surpriza cu tema "Hawai". Vom servi cocktailuri exotice, vom purta cu totii ghirlande multicolore la gat si vom fi imbracati cat mai colorat. Am multe de facut, de cumparat si toate in deplin secret asa ca vineri mi-e imposibil sa ne vedem. Dar celelalte zile cred ca se poate. Spuneti cam care ar fi ziua voastra disponibila.
Ana, bafta multa si felicitari pt ultima semnatura pt casa. Sa fie intr-un ceas bun! Inteleg cat esti de stresata si de obosita pt ca o casa nu se face usor. Dar lasa, sanatosi sa fiti ca pana la urma se va termina ea treaba.
Miri, abia astept sa-ti vad unghiile mov si pe tine pe langa ele. Ce mai faci, care iti este starea? Ce face bebe Jeremy?
Anto, vad c-ai scris mai sus ca ne vedem vineri. Ai inteles gresit! Nu de alta dar eu maine la 10.30 am programare la cosmeticiana deci nu-s acasa. Initial am avut programarea saptamana asta marti dar am uitat (of, batranetile!) si m-am trezit dupa o ora! Am sunat-o pe biata fata care ma astepta si m-am scuzat...... Asa ca maine e musai sa merg!
Ardeiash, sa ne spui cum a fost la tabara cu Vlad, adica ce zice el, i-a placut sau nu? De catei nu stiu ce sa-ti spun ca n-am avut niciodata dar de pisici as avea destule sa-ti spun. Bafta multa in achizitionarea patrupedului.
Dia, nu stiu daca intre timp ai primit linkul de la fete, o sa ti-l pun eu pe PM
Gata fete ma duc la treaba ca-s la birou, mai tarziu merg la tenis, in seara asta voi juca intr-un mini-turneu. Tineti-mi pumnii!
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune.
ninaM spune:
Ma bag si io la o iesire cu copii de ziua lor...Planet Kids e ok pt noi,aproape si destul de mare,cu loc de joaca afara si innauntru(ano,cum nu e parcarea moca acolo???io stiu ca da...se cam aglomereaza in we dar 1 iunie e marti,asa ca poate avem noroc)
Lucicutz,ma gandesc la tine si-ti doresc multa,multa putere sa poti trece peste toate....am ramas fara cuvinte,crede-ma! Azi de ziua ei,ai doresc Biancai numai bine,sa fie sanatoasa si sa dea DD sa realizeze cat rau iti face...Va imbratisez cu drag!
ninaM spune:
Dah,nu putem merge la Planet Kids marti pe 1 ca e inchis...tocmai m-am uitat pe site.In timpul scolii deschid doar miercuri,vineri,sambata si duminica....deci cade varianta asta!Doar daca ne hotaram sa mergem miercuri,ca oricum e zi scurta pt copii la scoala!Ce ziceti?
scumpi spune:
Lucicule LA MULTI ANI Biancai! Sa fie sanatoasa si fericita! Imi pare rau pt. cele intamplate, iti sunt alaturi, te imbratisez strans si te pup apasat!
Mda, noi avem o noapte grea achter de rug, offf, caninii astia, sper ca la noapte sa se odihneasca si el mai bine si sa ne lase si pe noi, ca vad dublu de oboseala, nu alta.
Dia, am vazut pozicile, f. frumoase, ai o mica printesa acolo, sa va traiasca!
Taniuc ce frumos ca organizati o surprise party, sunt sigura ca Swa o sa fie tare incantat! Tin pumnii pt. tenis
Anuta, bafta la examene si felicitari pt. ultima semnatura la casa
pupam gasca
Sebastian, baietelul nostru iubit
ardeiash spune:
"c'était fantastique".. asta mi-a zis vlad cand s-a intors ... iar eu sunt in stare de shok, as putea spune... abia daca ne-a pupat.. nu ne-a simtit lipsa si mai vroia sa stea acolo
voila, baietii astia.. a trebuit sa-i scot cuvintele cu greu.. cica mmmda ... i-a fost dor de noi, ca il tocam daca zicea nu
multam mirule de sfaturile legate de caini... nu stiam ca cesar e asa de zapacit.. eu ador cainele asta ;; dar cum nu am timp .. pfui
si-i drept ca as vrea sa fie si simpatic;; cat despre impozite habar n-am. deci imi tre multe informatii .. invat, ce sa mai.. in plus , cristi nu vrea sa luam un caine ;; ca cica ce facem cu el cand plecam in romania?... dar eu imi doresc mult, insa nu vreau sa stau sa-mi pierd mult timp cu el... in fine
vlad e nebun dupa caini... ii adora...
grele cu noi.
morgane: e bine ca ai observat ca exista ceva necurat la mijloc... poate reusesti sa dibuiesti si despre ce e vorba.. ganduri pozitive de la noi , nuu ita, nu esti singura
va pup pe toate
anamana123 spune:
am confundat planet kids cu kids club!!!!!!!!!! sorrrrrryyyyyy!!!!
am vb cu nina: dc e vremea faina nu iesim de 1 iunie cu copiii intr-un parc??? parca nu m-as infige in vreun interior....m-am saturat de interioare toata iarna ( si toamna si primavara.....)
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei