Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Belleane, te primesc scumpa, dar ia si fetele si organizam munca in echipa ( a la Circul micutului Antonio) daca va uitati la JimJam. Noi suntem fan.... Dar daca vii te pun sa prestezi si tu ceva, macar sa faci din cand in cand < husi- husi> la porumbei ca vad ca fac rapel la dragosteala de alaltaieri....
Apropos de rapel la Havrix, am citit ca se face intre 6 luni si un an de la primul vaccin, deci eu stiam ca la un an, Ylary ca la 6, e bineeee, suntem in grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Belleane, ma benoclez aici de zor dar sincer nu imi face nimic cu okiul Oricum maine sigur nu ma intorc cu mana goala, dar sa am asa, cateva idei in cap, sa nu iau de pe tejghea de apuc cu mana!
Elenuca, scumpa, ai dreptate, dar sunt senila, intre 6 luni si un an. Eu am retinut ca dupa 6 luni asta e. Pai daca o primesti vin si io macar o zi la tine sa iti pazesc petuniile si poate ma aleg si eu cu ceva bun Ha, ha, ha, ma omoara emoticonul asta

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buuuuuuuuna scumpele mele si multumim din suflet tuturor pentru urarile frumoase!!!!

Azi am fost la cresa, in culise abia asteptam. Am dus fursecuri si cornulete, suc de porto natural, am filmat si pozat. Nu m-au lasat cu tort ca se pare ca la penultima aniversare cu tort au fost cativa copii care au facut uritcarie.

Fetelor, stiu ca ma repet dar sunt super incantata de ce-am vazut acolo. Sincer, in afara de o carca de bani nu stiu ce face diferenta intre o cresa privata si una de stat. Mancarea e exceptionala, au curte imensa plina de vegetatie, dnele sunt fffffff dragutze si atente cu ei, invata o gramada de cantecele, danseaza, deseneaza, au teatru de papusi.(si eu care ma temeam ca n-au activitati) Totul e imaculat si jucariile sunt noi. Cladirea poate e ceva mai veche si se vede, nu stiu de ce, ca e o cladire a statului, are aerul ala "de stat", dar in rest, cu mana pe inima va spun, dau nota 10 cu felicitari.

Pe cat am fost de posomorata in primele zile, pe atat de incantata sunt acum. A fost petrecere in toata regula in cinstea lui Vlad cu coifuri si baloane, cu LA muuuuuuuuulti ani cantat de pitici si doamne, cu dansuri.
Vlad s-a dat putin in stamba...si dnele m-au prevenit ca asa va fi daca voi veni acolo, a tot vrut la mine in brate, s-a tot alintat, dar a dansat si el, a papat cu copii, a cantat, era vesel. O sa incerc sa pun filmuletul, desi am filmat cu o camera HD incompatibila cu placa video (sau cam asa), dar il rog din rasputeri pe Stef sa faca ceva sa pun un filmulet care sa redea atmosfera de acolo.

Cam asta a fost ziua de la gradi azi, frumoasa, putin obositoare pt mine.

Va pup cu mult drag si week-end placut!

ALI, mami de Vlady si 33+ cu Luca

Mergi la inceput

Cu toata dragostea va primesc, dar cu o conditie ! Sa nu incepeti sa imi faceti figuri la mancare sau desert, texte de genul < sunt la cura> vai ciocolata, frisca etc... da? Hai ca dam noi jos cumva caloriile depuse pe ici pe colo, doar d'aia s-au inventat barbatii sau ma insel...

Belleane, ce chestie, acelasi sentiment il aveam si eu cand vorbeam despre "Povestiri din padurea verde" nimeni nu stia nimic, nimeni n-a vazut vreodata desenele astea... ajunsesem sa cred ca mi le-am imaginat eu...

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

editez ca vaz ca a venit Alish, de cand te asteptam sa ne spui cum a fost a gradi de ziua lui Vladut . Sa stii ca e o idee buna cu tortul o sa iau si eu fursecuri si cornulete si sa intreb daca nu pot sa fac eu tort sau macar rulada ... V-am mai spus ca a iesit super buna??? La naiba... de luni trebuie sa alerg sanatos sa dau jos ce mananc acum

Mergi la inceput

Alysh te felicit ptr cresa, ma bucur mult ptr tine, am povestit si ieri ca mi s-a luat o piatra de pe inima cand am stat ascunsa si am vazut ce frumos se poarta ce Eva acolo la gradi, inseamna foarte mult ptr noi, ma bucur ptr tine enorm! Felicitari si ptr petrecere!
Elenuca, cum mai, eu imi aduc aminte de Povestiri din padurea verde!!!! Frumu!!! Maica, ce copil eram!!! Si acum tzin cure de slabire...
Fetelor am uitat sa va spun ca noi la servici avem la subsol o sala cu darts, biliard, ping-pong, banda de alergat, aparat de gimnastica, bla, bla... Ma gandesc la variante, cum sa calaresc banda si cum sa ma spal dupa aceea, ca dush n-avem sa nu put in metrou pana acasa... Ce probleme am si eu

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Deci nu ma mai joc asa ! tu incepi serviciul cu TB, apoi la subsol ai o gramada de chetii tentante de recreere si de facut sport. Sunt invidioasa, vreau si eu... ia zi, nu se fac angajari la voi? hai ma ca dau cu mopu' ca nimeni alta si fac o de te lingi pe deste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

Deci nu ma mai joc asa ! tu incepi serviciul cu TB, apoi la subsol ai o gramada de chetii tentante de recreere si de facut sport. Sunt invidioasa, vreau si eu... ia zi, nu se fac angajari la voi? hai ma ca dau cu mopu' ca nimeni alta si fac o de te lingi pe deste

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Pana acum e pe lista fratele meu, Nashica, Cleo , v-as lua fetelor pe toate... Of din pacate criza asta de kkt ne omoara si pe noi. Acum ca ma intorc eu, o alta fata a fost data afara Pe motiv sa nu depasim nr de oameni bugetati la ultimul Board meeting... Ma simt ca naiba, va dati seama... Bine, era sincer cea mai barfitoare si cea mai putin eficienta persoana, cu o situatie materiala de invidiat acasa, dar chiar si asa... ma simt groaznic...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani! cu santatate si bucurii!
Puiuti scumpi
Vlady
si
Robert-Daniel
Sa va aduca viata tot ce-i mai frumos!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

LA MULTI ANI VLADY! Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume, de mult noroc si sanatate, ca frumos si destept esti!

Alysh, ma bucur ca ti-ai gasit linistea cu cresa...la fel si voi Ylari si Elenuca

La multi ani, Robert Daniel!

Ylari, norocoaso, ce mod placut de a incepe munca...te invidiez
Spor la shopping! sa-i iei ceva frumos, Evei!

Elenuca, ce de bunatati faci tu acolo!!!...nu vii si la mine?

Lorich, ma bucur ca e spre bine Robert...

Andrada, wow ce poveste de groaza spui tu acolo cu spitalul! Acum ma felicit ca mi-am ales doctora in functie de spital si nu invers...pai la noi, sa spuna Ylari, a fost parfum...

Doloress, ce mic era PAtrick!!! si ce baiat aproape flacau ai acum, cred ca nici nu-ti vine sa crezi...

Simona, asa e ... e neplacuta barfa, nici mie nu-mi place...dar bine ca ai avut unde sa te intorci...
La fel si tu Ylari...poate ca si eu m-as fi simtit aiurea daca-l dadeau pe colegul meu afara, cand ma intorceam eu...dar uite ca pe el nu-l doare ca am ramas eu pe drumuri si cu doi copii...asa ca, nu-ti mai face procese de constiinta

Mai fetelor, eu nu ma las...azi fusei iar la un interviu...de data asta ici in Drumul Taberei...marti imi dau raspunsul...tre' s-o scot eu la capat si cu fata...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani,

Vlady
si
Robert Daniel!

Sa aveti o copilarie luminoasa si o viata fericita!!!

La noi din start nu se permit prajituri cu crema, deci nici torturi, nici cu alune, nuci sau alte soiuri de samburi, nici cu gem de capsuni, zmeura, etc. Deci destul de limitat si asta din cauza alergiilor de tot felul. Fiind cresa internationala mai sunt si faze de intoleranta la lactate dese de la asiatici asa ca nici frisca sau branza nu sunt bine vazute.

Eu pentru cresa am sa fac cupcakes cu ciocolata si fara si probabil oaresce chec mai aratos, dar tre' sa revda lista cu interzisele

Mi-am amintit o faza de la conferinta care m-a dat pe spate. In prima zi la tracut meu prima sau a doua prezentare dupa pauza de pranz apare unu' Kovacs nu stiu cum, ca nici chef nu am sa ma uit dupa el. Tipul e doctor in Munchen, parca. Si-a dat bios-ul moderatorului si il aud pe ala (adica sefu' meu), prof.dr.Kovacs, bla bla care a terminat medicina la univ de medicina si farmacie din Klausburg Romania...bla bla bla...Fiind mai in spatele salii intr-o prima faza am zis ca nu am auzit bine. Mai erau doua romance cu mine, una de oltenia si una de muntenia si se uitau mirate...Ne-a luat 5 minute sa realizam Klausburg = Cluj-Napoca. Nu sunt un patriot inveterat - dupa cum cei care ma stiu pot jura cu mana pe inima - dar m-a enervat la culme, zau asa. Nu e ca si cum Clujul chiar e international recunoscut cu numele ala...si pana la urma nenea Kovacs asta clar era maghiar de ce nu i-o zis Kolozsvar? In pauza m-am dus sa il intreb daca a terminat la CLUJ, cica da, dar a fost d emult nu vrea sa povesteasca despre asta...eu zic, ei doar voiam sa stiu ca nu am inteles bine, si eu tot la Cluj, nu de atata vreme....poate aveti putin timp sa discutam despre ce faceti dumneavoastra in Munchen, prezentarea a fost foarte interesanta...el...NU am timp, am de discutat cu altii.
Jur pe rosu ca pe toata durata acelei pauze, si a urmatoarei a stat singur la o masa. In timpul cinei, cat am fost eu acolo a interactionat cu vreo doua persoane in rest singur...deci m-a nervat cu nervii....brava romani, suntem tare de treaba, ori eu dau tot peste din astia.

Azi a venit sefu' ca cica sapataman viitoare tre' sa facem un experiment cu casca si fara casca pentru copii de scoala generala. Au ceva concurs de cunostinte generale si dupa ce primesc rezultatele tre' sa le aratam efectiv rapsunsul la intrebare...De pe acuma pic de ras...io elefantul urcat pe un scaun si lansand o lubenita cu o casca de bicicleta pe ea in speranta ca va cadea fix cum tre' sa nu se sparga lubenita...hihihi...

uikend fain si un 1 maaaai munciiitoreeeesc, tra la la la la La la la Tra la la la la ...

Edit: Cum adica sa nu stie...aventuri in padurea verde, pai de unde bunicul broscoi cu vesta lui si castorii care mereu isi faceau casa pe generic, bufnita inteleapta, si vanatorul. Era marti (sau joi) dimineata si alergam de la scoala sa prindem desenele. Mai apoi s-a sistat programul de dimineata si asa a disparut si "Aventuri din padurea verde". L-am revazut in anii studentiei pe 1ARD, dar fiind in germana nu mai avea acelasi farmec...tot mi-a placut sa revad personajele nu va dati insa seama ce mare soc am avut la culori, cateva potriveau cu ce credeam eu despre nuantele alea de gri altele insa nu....deloc

esme

Mergi la inceput