Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andsrada, nu mai stiu ce sa mai zic! Eu am avut un pic de norc la capitolul personal- am avut noroc pt ca m-am imprietenic cand imi faceam monitorizare cu o tanti care s-a intamplat sa fie moasa in ziua aia de luni cand am nascut. Si i-am dat spaga normal, dar a avut grija mare de mine, cand a auzit ca la lauze io lesinam de rupeam patuturile a venit, mi-a laut sange sa vada ce si cum; la fel si ginecoloaga a venit, nu stiu n-am plecat cu repulsie fata de oameni, dar mizeria era la ea acasa... un praf peste tot, un jeg peste tot, cearsafurile alea din crep, care nu stateau si eu care nu ma puteam misca...se lipeau de mine si dormeam pe saltea... paturile cu telecomanda, care care nu aveau prelungitor si erau intepenite la 45 grade asa si pana mi-au adus prelungitor de acasa am alaptat in fund (lucru nerecomandat) asa ca in afara de durerile mari la taietura mi-am smuls o ata de aia...brr....

Cristi imi spune acum "cu toate sursele tale de informatie, tocmai acolo te-ai dus sa nasti?" --- ce sa fac , eu am cautat luni de zile un dr., nu am stiu ca treb sa aleg si in functie de spitalul la care lucreaza, acuma stiu!

Asta e, asta e, astae..poate am gresit ca nu am reclamat, dar eu eram asa de preocupata de puiul meu crae nu putea deschide ochiul de atata secretie galbena, caruia i se luau secretii peste secretii, plangea de .... recnuosc nicio clipa nu m-am gandit sa fac reclamatie pt mizeria aia!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Lorich uffff prin ce ai trecut si tu! Ma spaga le+am dat si eu la greu dar in 5 minute uitau! In fine, bine ca suntem sanatoase si noi si puii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elenuca noi am facut Havrix, nu a avut niciun efect advers, am inteles ca e dintre cele mai bine tolerate! Bafta. Grasa mea nu a zis nici pas.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Andrada, Lorich, of tare rau imi pare de ceea ce ati trait... Pupici. Intr-adevar Andrada NOI putem schimba ceva, NOI trebuie sa reactionam, din pacate tot NOUA ni se face mila de ei... ne gandim ca ii sanctioneaza, bla-bla, dar lor mila de noi nu le e, ii intereseaza spaga. Pe majoritatea, hai ca poate n-or fi toti asa, desi mi se pare greu de crezut... Ne gandim mereu ca lasa, bine ca a trecut si ca suntem bine, in strainatate le e frica sa nu ii dai in judecata te pupa si in fund... Dar la noi ... stiti vorba aia, ca somnul ratinunii naste monstri... La fel si somnul natiunii!!! Si mai avem ca imn si ,,desteapta-te romane,,...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Mai fetelor, mi-a iesit o rulada.... O N E B U N I E
A avut un succes nebun la Liz, care a papat doua bucati,e adevarat nu e fan capsuni si i le-am ales, dar a papat tot.
Si la gradi a fost bine astazi, a venit teatrul de papusi pe la ei si tare a incantat-o, au aplaudat si s-au distrat. Si astazi a mancat bine si micul dejun si pranzul, draga de ea. Asta nu inseamna ca nu i-am dat si eu acasa pilafior cu fripturica, a papat ceva dar putintel, deci... a papat si la gradi Yupiiiiii ! De luni o trec pe program lung si ma apuc de sport... o ora alergat, apoisa vad ce sala gasesc pentru un aerobic si inchei cu electrostimulare si masaj. Asa sa-mi ajute Dumnezeu !.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Ylary, am verificat si e ok locul injectiei, nu s-a umflat, se pare ca e mai bine tolerat si nu are efecte adverse. Tu ce alt vaccin i-ai facut ? Eu ma gandeam si la Varilix peste o luna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

Ylary, am verificat si e ok locul injectiei, nu s-a umflat, se pare ca e mai bine tolerat si nu are efecte adverse. Tu ce alt vaccin i-ai facut ? Eu ma gandeam si la Varilix peste o luna.

Iubita eu am hotarat Varilix sa nu ii fac... Poate suna aiura dar as vrea sa se imunizeze natural ptr bolile copilariei (daca e cazul sa le faca, bineinteles) Am stabilit acest lucru impreuna cu pediatra noastra. Acum... fiecare pune in balanta avantajele si dezavantajele. Mie mi le-a prezentat pediatra si am zis ca nu i-l fac. In schimb ma gandeam totusi la Prevenar, mai spre sfarsitul verii. La Havrix vezi ca trebuie rapel peste 6 luni

Wooowww, ce ganduri ai tu acolo, vrei sa te faci modeala???

A fost Nashica pe la mine, cu buburuza ei mica, de 6 luni, Doamneeeee, cat e de scumpaaaa, si ce dor mi s-a facut de Evaaa Mi-a lasat 300 ron ptr cadoul Evei, acum o sa rup net-ul in doua sa caut jucarii, si maine avem program de

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LA MULTI ANI ,NAOMI, GABRIEL, PATRICK, VLAD, ROBERT DANIEL !!!!!!!

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Si noi am stat mult si am meditat daca sa facem sau nu varilixul, Pediatra ne spunea ceva, Medicul de familie altceva, asistenta altceva. Asa ca am stat si le-am pus in balanta pe toate si ne-am hotarat sa il facem, daca e sa ia varicela, cel putin va face o forma usoara. Speram sa nu se intample asta, dar daca... Nici noi nu suntem fan vaccinuri, le-am facut pe cele obligatorii si in plus ROR-ul, Havrixul, o sa facem Varilixul si Prevenarul la toamna si evident rapelul acolo unde e cazul. Pupam

Astazi o batranica garbovita vindea doua legaturi de spanac si niste lalele... n-am rezistat, i-am luat spanacul si dupa mine o doamna, probabil emotionata si ea ca si mie i-a luat lalelele. Nu pot frate sa trec indiferenta, cand vad un batranel ca vinde o legatura amarata de patrunjel sau flori sau altceva, ma opresc si iau, asa mila mi se face de ei... imi amintesc de bunicii mei dragi pe care nu-i mai am, of.. ma apuca o nostalgie. Ma duc sa spal spanac si sa plang !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Vlady sa cresti frumos si destept si sa-l astepti cu drag pe fratiorul tau mic.

Robert Daniel- pui de Silvia Pop sa cresti frumos si sanatos!!!

Ylari: sa ne spui ce jucarii marfa gasesti.

Elenuca: mai tu gatesti tot timpul dulciuri? Uau ma mut la tine. Sincer eu nu fac nazuri la mancare, nu pap supa strecurata, nu ma balacesc in petunii.
Si mie imi placea aventuri din padurea verde si se pare ca in jurul meu nimeni nu l-a vazut vreodata. Ma gandeam acu ceva timp daca filmul asta n-a fost cumva numai in imaginatia mea, dar se pare ca nu.

Danicris: Noua ne-a facut pe comanda pautul cei care au facut si mobila. E mic,mic,mic are 1,40 lungime si are o mica bara laterala doar un picut mai mult decat pernuta. Apoi am comandat si salteluta speciala mica.

Mergi la inceput