Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
pissi78ro spune:
am 39, nu se vede?domnul de langa mine e semiminor
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
[/quote]
1.Nu se vede
2.39 inseamna ca esti o femeie tanara. sa stii
dia_tm spune:
primit parole - multumesc mult!
vazut si poze - foarte frumoase mamicute pe aici
(lasa ca la categoria balena raman eu...ca 80kg aveam inainte de prima sarcina...si-acum am mult mai mult); poze n-am cum sa pun ca-s la servici
...la mine teoretic ar fi saptamana 11... si parca de ieri mi s-a pus un pititc pe creier si tot stau cu mana pe burtica asteptand un ghiont, un semn ceva... desi ma gandesc ca pentru miscari e prea devreme.
Si totusi, azi sau am luat-o razna sau bebe chiar mi-a pocnit una.
hmmm...se poate? asa de devreme?
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+
gabriella1 spune:
bibiloiu ,unde-i?si restul, ha?
back in forta,ma duc sa pap.
Gabriela
7+
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro gabriella1 - tu de ce vb de parca ai avea 60 de ani, domnita? ai poze puse pe picasa? |
am o poza
Gabriela
7+
mirunam spune:
Gabriela, te bat la un loc cu Sunset. Nu stiu ce scrie in buletinul tau dar nu arati deloc baba unde mai pui ca ai si super ochi ca toate celelalte de altfel...
Am studiat iar ecografia si cred ca trebuie premiata de DC, primul copil care s-a molipsit de la forum si arata a ratusca
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
Ioana_Mami spune:
Io n-am ochi frumosiiiii...fara falsa modestie ... toata viata am suferit dupa ochi "colorati"....si mama are niste ochi verzi de te blocheaza...si nu mi-a dat si mie mostenire
Fericita 12+
simona-maris spune:
Ma uit,fetelor,la sotii vostri(sic!),si parca al meu e copil,si e mai mare decat mine cu 3 ani.Dar nu are 1 mm de grasime pe el,si mie imi place asa,chiar daca pare a baietel
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui simona-maris Ma uit,fetelor,la sotii vostri(sic!),si parca al meu e copil,si e mai mare decat mine cu 3 ani.Dar nu are 1 mm de grasime pe el,si mie imi place asa,chiar daca pare a baietel |
:-))
simona ... nu te-ai uitat la printul meu ...
Fericita 12+
mirunam spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Io n-am ochi frumosiiiii...fara falsa modestie ... toata viata am suferit dupa ochi "colorati"....si mama are niste ochi verzi de te blocheaza...si nu mi-a dat si mie mostenire Fericita 12+ |
Nu se vede culoarea in poze insa e o poza, cand iesiti din biserica unde arati fantastic, poti avea orice culoare de ochi, nu numai asta conteaza. Degeaba ai ochii colorati daca ai trasaturi urate... bine eu mai am o obsesie ca nu exista femei urate
Poate ia bebe ochii verzi, desi e foarte greu.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+