Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 6

gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simona-maris
![]() ![]() ![]() Miruna,eu as manca varza cu carne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iote-ma aici,tocmai ma luasi di tineretili si frumusetile voastre.

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

simona-maris spune:
Pissi78ro, esti de-a noastra:frumoasa si panicoasa
Eu ,la 13 sapt,am avut zile de imi era si greata,si pofta,si foame si sila de mancare,si sani durerosi,si febra...si altele..in care eram flower-power.Dar eu cred ca sunt cea mai zen din toate.Pana nu exista motive clare nu ma sperii.Eu mai cred ceva:gandurile noastre poseda o energie si daca ai ganduri intunecate,pline de teama si anxietate,lucrurile pe care le gandesti chiar ti se pot intampla.
Asa se explica zicala:"de ce ti-e frica,de aia nu scapi"
Asa ca am incredere in Dumnezeu si in mersul firesc al unei sarcini.
E doar parerea mea...fiecare cum simte!

pissi78ro spune:
gabriella1 - tu de ce vb de parca ai avea 60 de ani, domnita? ai poze puse pe picasa?

simona-maris spune:
Gabriella,tocmai te comlimentam pentru ochi focosi rau
dar zgarcita esti...scuze ca indraznesc asa...dar numai o poza ne dai>??

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Gabriella,tocmai te comlimentam pentru ochi focosi rau ![]() dar zgarcita esti...scuze ca indraznesc asa...dar numai o poza ne dai>?? ![]() ![]() |
ms,ms de "complement(ari)).dau mai multe

Gabriela

ioanast spune:
Catre cine trebuie sa trimit PM ca sa primesc parola pentru poze? Ca de activat PM tocmai l-am activat.10+ mami de Irina (10.02.2007)

sunset_zuzi spune:
cineva cerea idei de mancare: azi fac varza calita cu kaizer si mamaliga.....sau mamaliga cu branza si smantana ...eu am pofta de amandoua
Doamne ai grija si de noi 10+

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui pissi78ro gabriella1 - tu de ce vb de parca ai avea 60 de ani, domnita? ai poze puse pe picasa? |
am 39, nu se vede?

Gabriela

Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui ioanast Catre cine trebuie sa trimit PM ca sa primesc parola pentru poze? Ca de activat PM tocmai l-am activat. ![]() |
ti-am trimis

Fericita