Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Fetelor, dar spuneti-mi la intrebarea mea cu sanii. cele care sunteti cu sarcina mai inaintata decat a mea. Ati patit sa aveti zile in care sa nu va mai doara sanii, sa fie mai putin tensionati.E rau? |
Pisi stai linistita ...depinde de cantitatea de hormoni eliberata in ziua respectiva...si eu aveam zile cand uitam ca sunt gravida ..acum durerile mari m-au lasat de tot(comparativ cu sapt 6,7,8)...dar au crescut sanii vizibil, s-au innegrit aureolele si am niste vene...zici ca's harta
Fericita 12+
pissi78ro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
mie ma dor acum f putin, doar sfarcurile un pic daca le ating sunt sensibile, in rest nika. dar stiu ca bebe e bine (abia ce am fost la control) dar in ce sapt esti? ca nu apare la semnatura sau nu vad io... 9+ |
Nu apare ca nu am stiut cum sa pun in semnatura. Si nici nu am insistat pt ca tot mi-era frica: ba ca nu e, ba ca nu se va vedea (aseara am vazut un punct negru). Sunt in 5 saptamani
mirunam spune:
citat din mesajul lui pissi78ro Fetelor, dar spuneti-mi la intrebarea mea cu sanii. cele care sunteti cu sarcina mai inaintata decat a mea. Ati patit sa aveti zile in care sa nu va mai doara sanii, sa fie mai putin tensionati.E rau? |
Pisi nu e nimic, sunt zile si zile. Nu are nicio relevanta faptul ca te dor sau sunt tensionati si dintr-o data nu mai sunt. Stai linistita si bucura-te ca nu te mai dor.
La mine au fost durerosi pana pe la 10 saptmani dar nu zilnic iar bebe e bine
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui simona-maris Ioana,Sunset( frumoaselor),felicitari pentru teste bune.Slava Domnului! |
saru`mana ma faci sa rosesc
Doamne ai grija si de noi 10+
ral_eli spune:
ahhhh si vroiam sa mai spun ca intr-o dimineatza mi s-a parut ca sanul drept s-a flescait (era mai lasat decat stangul) dar pana seara cand am ajuns acasa si-a revenit (ori nu am vazut eu bine dimineatza ca eram chioara de somn ori s-a "ridicat " el intre timp)
asta din categoria burtici panicoase
9+
pissi78ro spune:
Pisi nu e nimic, sunt zile si zile. Nu are nicio relevanta faptul ca te dor sau sunt tensionati si dintr-o data nu mai sunt. Stai linistita si bucura-te ca nu te mai dor.
La mine au fost durerosi pana pe la 10 saptmani dar nu zilnic iar bebe e bine
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
[/quote]
Vai, ce bine ca zici. Eu sunt f stresata deoarece in ianuarie am pierdut o sarcina exact la 5 saptamani si am recunoscut imediat prin asta. Adica mi-am simtit un san moale, lasat si nedureros. A doua zi am inceput hemoragia. De aceea sunt asa de paranoica. Ne dorim tare mult un bebe.
gabriella1 spune:
hoai mama in ce ritm scrieti
pana acum ,ca s-o gandit dr sa-mi bage toooaaata rezerva de b , si m-o palit un somn de betiv
m-a vazut mai subnutrita si s-a gandit ca bb tre' sa creasca
in alta oridine de idei:
buey,sunteti nerusinat de tinere si frumoase, de ma 'ntreb ce caut io,babette, langa voi.
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
celesta spune:
nu e nimic, stai linistita... si eu ma crizam zilele trecute de lipsa de simptome, no greata, no sani durerosi si am fost la eco si bb era bine mersi acolo
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”
12+
simona-maris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
saru`mana ma faci sa rosesc Doamne ai grija si de noi 10+ |
Dar e adevarat! Asa o frumusete suava ai...si blanda..Si toate fetele sunt super!.Gabriella are niste ochi superbi!Pe unde o umbla de nu mai zice nimic?
Miruna,eu as manca varza cu carne,dar nu gasesc varza de care imi place mie.Spanac cu usturoi si omleta cu rosii.Mamaliguta cu branza si ochiuri.Ciorba de zer,cu loboda sau stevie...OMG..Mi-am facut-o cu mana mea
ukume24 spune:
Doamne fetelor ce scumpe sunteti,
Sper ca nu m-ati uitata . Stiu ca sunt puturoasa si nu prea apuc sa scriu dar cand am timp intru si va citesc. Din randul panicosilor fac si eu parte si parca ma bucur cand vomit dimineata ca ma gandesc ca bebe e bine si creste. Nici pe mine nu ma dor sanii tot timpul , sunt intr-adevar mai sensibil dar de durut nu ma dor .
8+
S-a intamplat minunea mult asteptata!