Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana_Mami spune:
Mirunam ... eu in fiecare seara ma mangai pe burtica si ma gandesc la ochii mamei...poate se prinde
Fericita 12+
simona-maris spune:
Spunea cineva mai inainte ca e buna gospodina,ca sotul ei are 115 kg
Pai si daca al meu are 70,inseamna ca eu nu sunt gospodina
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Spunea cineva mai inainte ca e buna gospodina,ca sotul ei are 115 kg Pai si daca al meu are 70,inseamna ca eu nu sunt gospodina |
Eu chiar nu sunt gospodina...dar vreti sa va mai zic ceva .... sotul meu e BUCATAR ...
Da , da...aveti dreptate ..sunt o rasfatata...
Fericita 12+
mirunam spune:
citat din mesajul lui simona-maris Spunea cineva mai inainte ca e buna gospodina,ca sotul ei are 115 kg Pai si daca al meu are 70,inseamna ca eu nu sunt gospodina |
inseamna ca are metabolismul bun!
Al meu are 115 dar nu sunt gospodina buna Al Gabrielei are si el pe la 100 parca dar ea gateste super ca toate moldovencele! ...am o problema cu chestia asta
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
ral_eli spune:
citat din mesajul lui Ioana_Mami Mirunam ... eu in fiecare seara ma mangai pe burtica si ma gandesc la ochii mamei...poate se prinde Fericita 12+ |
oare functioneaza? ca asha o sa pun o poza cu soacra-mea pe noptiera sa iasa bebe cu ochi verzi, si cu tenul meu negricios
9+
ancadragoman spune:
pai eu nu sunt gospodina si sotul meu are 100,deci nu este o regula
Multam de parola,am vazut poze cu fete si bebei frumosi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ral_eli spune:
eu sunt moldoveanca si imi place sa gatesc ca in zona mea, dar sotul meu e din dobrogea si mereu se plange ca nu fac mancare "ca la mamica lui" cred ca deaia are doar 69 kg
mda , e un rasfatat
9+
simona-maris spune:
Ral_eli..de unde din moldova,trandafir moldovenesc? Si eu tot moldoveanca,din Onesti...si ma mandresc
gabriella1 spune:
ati patit sa mancati si in acelasi timp sa va fi foame?
de ana ,distrabalata ai mica, ce stiti? a plecat din Gorj?
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"