Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioana_Mami spune:
Mirunam ... eu in fiecare seara ma mangai pe burtica si ma gandesc la ochii mamei...poate se prinde
Fericita
12+ 
simona-maris spune:
Spunea cineva mai inainte ca e buna gospodina,ca sotul ei are 115 kg
Pai si daca al meu are 70,inseamna ca eu nu sunt gospodina

Ioana_Mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona-maris Spunea cineva mai inainte ca e buna gospodina,ca sotul ei are 115 kg ![]() Pai si daca al meu are 70,inseamna ca eu nu sunt gospodina ![]() ![]() |
Eu chiar nu sunt gospodina...dar vreti sa va mai zic ceva .... sotul meu e BUCATAR ...
Da , da...aveti dreptate ..sunt o rasfatata...
Fericita
12+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui simona-maris Spunea cineva mai inainte ca e buna gospodina,ca sotul ei are 115 kg ![]() Pai si daca al meu are 70,inseamna ca eu nu sunt gospodina ![]() ![]() |
inseamna ca are metabolismul bun!Al meu are 115 dar nu sunt gospodina buna

ca toate moldovencele! ...am o problema cu chestia asta MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
ral_eli spune:
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Mirunam ... eu in fiecare seara ma mangai pe burtica si ma gandesc la ochii mamei...poate se prinde Fericita 12+ ![]() |
oare functioneaza? ca asha o sa pun o poza cu soacra-mea pe noptiera sa iasa bebe cu ochi verzi, si cu tenul meu negricios

9+
ancadragoman spune:
pai eu nu sunt gospodina si sotul meu are 100,deci nu este o regula
Multam de parola,am vazut poze cu fete si bebei frumosi

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ral_eli spune:
eu sunt moldoveanca si imi place sa gatesc ca in zona mea, dar sotul meu e din dobrogea si mereu se plange ca nu fac mancare "ca la mamica lui" cred ca deaia are doar 69 kg
mda , e un rasfatat
9+
simona-maris spune:
Ral_eli..de unde din moldova,trandafir moldovenesc? Si eu tot moldoveanca,din Onesti...si ma mandresc

gabriella1 spune:
ati patit sa mancati si in acelasi timp sa va fi foame?

de ana ,distrabalata ai mica, ce stiti? a plecat din Gorj?
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"