Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

eu stiu una in floreasca (spuneti-mi daca ii pot da numele?!?!?) doar ca pare foarte mica si nu stiu de ce, dar nu-mi prea inspira incredere

in fine, voi investiga.........

ideea e ca au program "aqua gym materna"

as vrea sa vad mai multe insa....... mai ales ca mai am cateva saptamani de cand as putea incepe: este recomandat din trimestrul doi

9+

Buna din nou burtici!

Fetele: Mirunam si Diana B si eu sunt interesata de aqua gym. Dar am auzit atatea povesti cu probleme legate de "animalutele" din apa si ce pericole pot da...ca nu stiu cum putem gasi ceva SAFE pt situatia noastra...Dar o sa ma interesez si eu, poate gasim optiuni! Si eu, la fel, mai am putin pana termin trim I, si chiar imi ma incanta variante de miscare. Nu vreau sa ajung cat pentagonul.

PS: nu stiu ce are site-ul sau forumul...ca am probleme la reply, am sesizat toata ziua...mi se blocheaza si nu mai pot scrie , nici scrola...Voi ati patit asa ceva?

In fine, va pup si bafta la gasit pofte de ceva de mancat...eu una nu am chef de nimic!

Madalina9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Doura cum faci lintea??? Imi plac la nebunie si lintea si iaurtul

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

miruna eu iti spun .e f simplu : alegi lintea(eu intotdeauna am gasit cateva pietricele chiar daca ei scriu pe punga ca e aleasa)..o speli si o lasi in apa cam 30 minute..folosesti linte din aia cu coaja..tai 2 cepe mari(mie imi place sa pun ceapa din aia rosie pt ca are un gst mai special) si le caramelizezi(daca nu sunt caramelizate nu iese mancarea asa cum trebuie)...apoi pui intr-un vas ceapa (cu tot cu uleiul in care ai pajit si lintea scursa peste..amesteci putin apoi pui apa-proportiile ca la orez ,banuiesc ca stii ca se comporta ca orezl)si sare,piper...si o lasi sa fiarba cu capac .mai verifici din cand in cand.atunci cand e gata trebuie sa fie destul de moale dar nu zdrobita..noi mancam rece cu iaurt" din plin"

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Oare de ce sunt eu postata prima pe picassa?Poate pt ca am mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

chiar ca bucur ca suntem mai multe interesate de aqua gym........ asa cautam fiecare pe caile ei si sper ca vom gasi ceva curat si benefic pentru BB...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Doura cum faci lintea??? Imi plac la nebunie si lintea si iaurtul

miruna eu iti spun .e f simplu : alegi lintea(eu intotdeauna am gasit cateva pietricele chiar daca ei scriu pe punga ca e aleasa)..o speli si o lasi in apa cam 30 minute..folosesti linte din aia cu coaja..tai 2 cepe mari(mie imi place sa pun ceapa din aia rosie pt ca are un gst mai special) si le caramelizezi(daca nu sunt caramelizate nu iese mancarea asa cum trebuie)...apoi pui intr-un vas ceapa (cu tot cu uleiul in care ai pajit si lintea scursa peste..amesteci putin apoi pui apa-proportiile ca la orez ,banuiesc ca stii ca se comporta ca orezl)si sare,piper...si o lasi sa fiarba cu capac .mai verifici din cand in cand.atunci cand e gata trebuie sa fie destul de moale dar nu zdrobita..noi mancam rece cu iaurt" din plin"

si 11+

Doura, multumesc mult de reteta. Asa fac si eu lintea dar niciodata nu m-am gandit sa o pap cu iaurt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Am revenit....mama dar ati scris nu gluma...la toata lumea ii este foame numai mie nu...am mancat mai devreme niste capsuni si niste pepene si acum nu mai pot de greata si de rau ce imi este...l-am pus pe sotul meu sa-mi faca un piure de cartofi ca poate imi mai revin..altceva nici nu vreau sa vad..off..sper sa treaca mai repede..apropo deeu nu am sa am voie toata sarcina.asa ca sotul meu deja este la regim din martie...diana b..multumesc pt incurajari..sa dea Dumnezeu sa fie bine de aceasta data...pupici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

slaba activitate,slaba,nu-mi plashe deloc

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

unde-i crisuletzul?????mda slaba activitatea in seara asta..eu am avut musafiri ..acum am revenit..intre timp am mancat jumatate de pepene galben...a fost divin..nu ma asteptam sa aiba gustul atat de bun pt ca de abea au inceput sa apara..gabrilella hai cu poze ..ce crezi ca poti sa ne amagesti cu 1 poza??haaaaaaaa

si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

am reusit sa intru si eu intr-o seara de acasa si voi......... liniste

din pacate nu voi mai putea sta mult....... m-a luat un somn de nu mai vad literele de pe tastatura

9+

Mergi la inceput

heeeeeeeeey unde-i shimbul 2??fetele din us macar voi sa apareti ca la voi e inca devreme

si 11+

Mergi la inceput