Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
inacat spune:
Apropo de ultima interdictie. Am vazut ca mai sunt burtici care nu pot sa faca . Sper ca lucrurile sa nu tina asa 9 luni, ca eu si sotu' deja ne urcam pe pereti de . Nu am pofte culinare, dar ce nu ai voie aia vrei sa faci. De, speram ca va fi bine.
Si in legatura cu asta am patit ceva de rasu'-plansu'.
Mai acum cateva nopti. In visele mele se facea ca am parte de un moment romantic, care a culminat cu ... M-am trezit buimacita, inca cu contractii si disperata ca asa ceva ii face rau manzocului. Voi ce credeti? Ati patit asa ceva?
Eu stau la pat toata ziua si nu fac nici-un efort si subconstientul lucreaza si-mi joaca feste .
9+ maine fac 10
inacat spune:
Asa voi face douradoudou .
De cand nu am mai scris multe burtici noi au aparut si unele dintre voi au pus si poze.
Cine se indura sa-mi trimita si mie parolele sa va pot admira si sa pun si eu cateva poze?
Numai bine tuturor si cand ma mai ridic sa pot sta la calculator va mai citesc si va mai scriu.
9+ maine fac 10
inacat spune:
A, si apropo de CF2. Si dr. meu e tot de acolo, dar momentan incerc sa nu-mi fac griji.
Sper sa nasc la termen si pana atunci sa se rezolve. Oricum iau in calcul si varianta de a naste la privat.
Sa vedem ce costuri sunt si daca dr. meu lucreaza la vre-o clinica din asta.
Dar mai e timp. Incerc sa rezolv problemele pe rand. Noi sa fim sanatosi pana atunci.
Pe 10 mai am si eu DT si sper sa trec cu bine si de asta.
9+ maine fac 10
douradoudou spune:
simt fluturas in dreapta..exact ca la 1 sarcina..dar mult mai devreme
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
douradoudou spune:
fetelor unde e crisuletz????
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
mirunam spune:
Doura cum faci lintea??? Imi plac la nebunie si lintea si iaurtul
Diana si eu vreau acqua gym, hai sa gasim un loc! Povestea, cred Msymo de o piscina in zona pta Muncii nou deschisa... dar care este noua. Eu ma duc sa ma interesez maine, este foarte aproape de biroul meu deci ar fi ok. Iti spun ce am aflat. Daca gasesti ceva sa imi spui si mie
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Doura cum faci lintea??? Imi plac la nebunie si lintea si iaurtul Diana si eu vreau acqua gym, hai sa gasim un loc! Povestea, cred Msymo de o piscina in zona pta Muncii nou deschisa... dar care este noua. Eu ma duc sa ma interesez maine, este foarte aproape de biroul meu deci ar fi ok. Iti spun ce am aflat. Daca gasesti ceva sa imi spui si mie MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
cu siguranta te voi tine la curent
9+
diana.b spune:
eu stiu una in floreasca (spuneti-mi daca ii pot da numele?!?!?) doar ca pare foarte mica si nu stiu de ce, dar nu-mi prea inspira incredere
in fine, voi investiga.........
ideea e ca au program "aqua gym materna"
as vrea sa vad mai multe insa....... mai ales ca mai am cateva saptamani de cand as putea incepe: este recomandat din trimestrul doi
9+
DIMITRA_R spune:
fetelor,am vazut poze, mama fete frumoase,la noi la odisee
ajutor!de la 55 de kg am ajuns la 60,deja!si la prima sarcina am luat 30kg,si acum am zis sa fiu mai grijulie,dar mananc tot timpul,daca nu mananc ma simt rau
am incercat sa pun si eu poze si nu am reusit
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
9+