Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

De mancare nu mai ziceti nimic fetelor?Haideti bagati niste pofte in noi!

Puup

Madalina9+
'

Eu am incercat dar in afara de Sunset nimeni nu a pomenit nimic. Se vehicula o varza calita cu costita si ceva ciorbe acre... atata tot

Lipseste Ana, ea este capul rautatilor la mancare...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

v-am zis ce-am papat si inca nu m-am ubit cu "pretenu' " meu,wc-ul .

acum bag un chec.unu' maaaare si pufos, si buuuuun, Doamneeee

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Miruna,am zis demult de mancare ,dar nu m-ai vazut..pe la pag 5..
Miruna,eu as manca varza cu carne,dar nu gasesc varza de care imi place mie.Spanac cu usturoi si omleta cu rosii.Mamaliguta cu branza si ochiuri.Ciorba de zer,cu loboda sau stevie...OMG..Mi-am facut-o cu mana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Si Diana,draga mea,la unele dintre noi,a manca a ajuns un sport periculos.Deznodamantul sunt lupetele romane intre WC si stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

faceti misto de mine........

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

flamandelor, o sa va faceti cat malu'

apropos de asta, lucram la banca. vine o tipa, mare, da maaaaare mai, imensa, enorma, 150 da kile pa putin si-mi freaca nervii fro juma da ceas.

ii explic ca ceea ce vrea ea nu se poate , vb calm, zambind ca tampita si unde se enervezea Himalaya 2, incepe sa urle la mine si-mi spune

"stai toata ziua pe scaun ca toflita , de pomana, iei bani degeaba si-ai sa te faci cat malu' "

de atunci m-am ingrasat acum, din cauza de bb . n-am sarit de 54-55 ,nici daca ma culcam in butoiul cu mancare.

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna fetelor,
Cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut de saptamana a 9-a si maine intru in a 10-a.

In ultimele 10 zile am fost la 2 echo, pentru ca sangerarea tot revenea (poate va aduceti aminte de poveste). O zi doua parea ca e ok, apoi iar patam slipul. Mi-a gasit o zona de decelare a placentei (hematom). Am fost speriata rau, dar de fiecare data manzocul meu a fost bine mersi, cu miscari normale si ritm cardiac corespunzator. Si bineinteles a mai crescut.

Dr. mi-a marit doza de progesteron (luam 400 mg in 2 reprize, acum iau 600 mg in 3 reprize) si mi-a dat la 6 ore no-spa (inainte luam la nevoie, dar nu am luat deloc defapt necaobsiderand neesar, dar mi-a zis ca in situatia mea chiar si durerile aparent normale si usoare trebuiesc stopate).

Motivul acestei situatii ???????????? sau poate ureaplasma si mycoplasma gasite pozitiv. Dar dr. nu poate sa spuna cu siguranta care ar fi cauza. Iar tratamentul pt "lighioanele" astea pot sa-l incep abia in trim. II.

Momentan, pe langa medicatia cu progesteron am fost trimisa de dr. in concediu med. cu recomandarea - repaus la pat. Nu am voie sa fac nimic.

9+ maine fac 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu am facut azi mancare de linte pe care am mancat-o cu laban(iaurt).

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Fetelor care mai patati slipul, luati si no-spa, chiar daca aparent nu aveti nici-o durere. Mie asa mi-a zis dr.

Si cand zic ca nu am voie nimik, chiar asa ar fi, doar sa merg la pipi si sa mananc. In rest... nu plimbat, nu cumparaturi, nu facut mancare, curat, ridicat sau carat ceva, nu bai calde, doar si nu .

9+ maine fac 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Diana, eu sunt fac gimnastica
La prima sarcina am facut si gimastica si aquagym pt gravide si a fost SUPER SUPER SUPER !!!!
M-am simtit excelent si am fost cea mai constiincioasa - nu stiu daca am ratat vreo ora (ceea ce cand nu sunt insarcinata nu reusesc nici din greseala...apar tot timpul cehstii "mai importante" de rezolvat, decat sportul ...dar cu ar fi putut sa fie mai importnat decat bebe din burtica? ... evident ca nimic).

ok; numai ca asta a fost in Timisoara (asa ca daca vreti pe acolo sport sau aquagym pot sa va fac recomandari in cunostinta de cauza si fara retineri.
dar aici.... abia am gasit un curs de aquagym si voiams a merg dupa ce vorbesc saptamana viitoare cu ginecologul, daca o zice ca e ok...si cand intreb de inscrieri ce aflu? ca s-a suspendat cursul
asa ca mai astept confirmarea de la medic...si-apoi ma pun pe cautat ceva... de-abia astept!!!!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

inacat fa ce zice doc. si o sa fie bine..probabil o sa mai sangerezi pana se lipeste placenta..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+

Mergi la inceput