Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
simona-maris spune:
Pai pt musculatura vaginala si anala..si pe acolo..sunt exercitiile alea in care faci ca si cum te-ai tine la pipi,cam de 20 de ori pe zi Ce ma mai pui sa zic pe aici,diana!Apoi eu fac ,si doc mi-a zis ca e bun,asa:pe spate drept intins,ridic amandoua picioarele odata.Vezi ca-i greu daca nu ai training...genuofexiuni,dar faceam si inainte,acum le-am rarit.
Deci din astea usurele
diana.b spune:
ahaaaaaaaa.... m-am prins!
mersi frumos!!!
mie mi-ar placea sa gasesc aqua-gym pentru gravidute......... am inteles ca e bestial!!!
doar ca se face incepand cu trimestrul doi......... o sa caut!
9+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Ma uit,fetelor,la sotii vostri(sic!),si parca al meu e copil,si e mai mare decat mine cu 3 ani.Dar nu are 1 mm de grasime pe el,si mie imi place asa,chiar daca pare a baietel |
Buna burtici din nou, tare vorbarete sunteti, PLACE!
Simona-Maris sunt cu tine! Si noi parem destul de micuti, eu cu sotul avem 27 ani, el mai mare ca mine cu 2 luni, si cand se uita prietenii la noi si le zicem ca avem copil, ne zic ca noi suntem copii. Si al meu e super fit, se duce la sala de 3 ori pe saptamana, cand ma uit la el si vad cum am "crescut"...ma apuca asa o stare...Speram ca bebele sa ia gena de la noi, ca amandoi parem, zici ca suntem adolescenti! Nu zic ca e intotdeauna bine, mai sunt si dezvantaje!
De mancare nu mai ziceti nimic fetelor?Haideti bagati niste pofte in noi!
Puup
Madalina9+
diana.b spune:
nu mai vreau subiecte legate de mancare, caci o sa incep sa plang
voi vorbiti.....eu poftesc........eu mananc.........eu cat casa
9+
simona-maris spune:
citat din mesajul lui diana.b nu mai vreau subiecte legate de mancare, caci o sa incep sa plang voi vorbiti.....eu poftesc........eu mananc.........eu cat casa 9+ |
Diana,mama,grasa si frumoasa
gabriella1 spune:
io zic sa faceti fro 500 tractiuni la bara, 2000 abdomene,mai bateti un covor de 4/5 si mai stergeti fro 20 geamuri ,si uite asa ramaneti in forma!
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
citat din mesajul lui vmadelain De mancare nu mai ziceti nimic fetelor?Haideti bagati niste pofte in noi! Puup Madalina9+ |
Eu am incercat dar in afara de Sunset nimeni nu a pomenit nimic. Se vehicula o varza calita cu costita si ceva ciorbe acre... atata tot
Lipseste Ana, ea este capul rautatilor la mancare...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
mirunam spune:
citat din mesajul lui gabriella1 io zic sa faceti fro 500 tractiuni la bara, 2000 abdomene,mai bateti un covor de 4/5 si mai stergeti fro 20 geamuri ,si uite asa ramaneti in forma! Gabriela 7+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Sa te tii cate nasteri premature la ce ai scris tu acolo
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Sa te tii cate nasteri premature la ce ai scris tu acolo MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
nu ,duamna,asta-i miscare .ce ziceti voi e ca si cum as ridica degetul stand in pat
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
diana.b spune:
nu e nimeni interesat de gimnastica?!?!?
toata lumea: mancare, mancare, mancare..........
9+