Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
mirunam spune:
Gabriela, unde ai disparut?
Chiar, Crisuletul??? Ne-a lasat la primul episod si nu a mai intrat deloc... macar sa ne zica si noua daca e ok. Poate e plecata pe undeva de 1 mai...
Eu sunt in depresie prenatala . Nu mai intru in niciuna din hainele vechi cu exceptia rochiilor . Mi-e frica ca o sa ma fac cat casa si nu vreaaaaau .
Pana una alta am mai pus cateva poze, luati exemplu si vedeti ce faceti sa puneti si voi
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
douradoudou spune:
madanic parca tu ziceai de dureri de cap..1st hidrateaza-te f bine...2nd poti sa-ti iei de la farmacie(nu stiu la voi de unde) exista niste tuburi mici roll-on cu esenta de menta..si cand te doare capul te masezi putin pe tample cu ala .3rd fresh air face bine...o limonada ..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
douradoudou spune:
eu am intrat putin in panica..imi simt burta grea ..nu stiu exact cum sa explic...nu tare ca la contractii dar "heavy"...ce inseaman asta?>?
si 11+
sugubina spune:
Buuna dragutele,
ce ati mai scris voi! O sa intru pe picasa sa va admirez in curand.
Observ ca imi vine sa manc doar acru si sarat..Acum bag fasole batuta, cu rosii chery si ardei copti. La pranz Pufi Pufescu mi-a dat crenvesi cu ketchup si mustar..Da m-am strambat la ei..nu imi intra frate si gata!!
sugubina +8
douradoudou spune:
eu cand ma gandesc la fasole batuta ma gandesc la ea combinata cu muraturi..ce inseamna crenvesi???hai sugubino sa te vedem si noi..hai la poze
si 11+
douradoudou spune:
ma duc sa-mi bag si eu sotul in seama pt k vad ca pe aici toata lumea s-a patucinizat..nb
si 11+
sugubina spune:
Pai da am combinat cu ardei copti, care erau acri. Deci gen muraturi.
Am sa ma pun si eu la poze..da de luni incolo, ca tre sa cercetez sa ma pun frumuasa, nu?
Crenvesi adica crenvursi
Haidi va pup, maine ma duce Pufi Pufescu la mare...
sugubina +8
ana_o spune:
baaaaaai! nu sunt a mica!!! duminica fac 28! Gabriella, dear, sunt a mare, da???
asta in pr rand!
in al doilea, am ajuns cu bine, pe drum m-am gandit numai la mancare, dar in pitesti am oprit la socrii si mi-au pregatit o masa cu de toate. in bucuresti, multa agitatie, prietenele ma asteptau sa mergem la film. bagat un plans, ca deh, starea de bine n-a durat..., apoi mancat la kfc cateva aripioare si apoi film, REMEMBER ME. atata am plans... eram eu oricum cu plansu-n gat, dar tot filmul am la greu.
apropos de saptamana viitoare, nu ca nu am net, am net din belsug. ideea e ca vreau sa profit si eu de vreme si de lungi plimbari pe malul marii, cu bebele meu si cu prietena mea, viitoarea nasa. oricum, de intrat o sa intru sigur, nu mai pot eu fara voi!
fetelor, dragele mele, PILATES pentru gravide!!! este un sport extraordinar... interesati-va si apoi vorbim.
iar legat de mancare... ghiciti ce-am mancat eu si-as manca in continuare??? oua taranesti(oua cu slanina si cu ceapa, amestecate in tigaie) si salata de varza acra din butoi, cu ulei si boia.
deci voi nu ma imaginati ce gust poate sa aiba... e ora 1, aproape si eu as manca o portie intreaga. Doamne, tine-ma!
cel mai important si uitasem!!!!!
in timpul filmului, am simtit bebele in mine!!!!! am plans si nou. prietenele mele cu mine, ca rpd au pus si ele mana. superb! divin!
imi iubesc copilul de nu mai pot, abia astept sa-l tin in brate si sa-l pup si sa-l dragalesc....
ma bag la un dus si apoi la somn, sunt franta!
ne-auzim maine, inainte sa plec spre aeroport.
pentru mamicile cu vesti bune, ma bucur, felicitari si s-auzim numai de bine! toate ne dorim bebei sanatosi! nu am timp sa ma uit pe poze, sigur intr-o zi, saptamana viitoare, o voi face.
va imbratisez, somn cat mai linistit!
13
ALEXA1985 spune:
Inacat asa este mai bine pentru tine si chiar sa stai in pat. Am avut si eu un hematom destul de mare, al luat tot 6 pastile de utogestan de 3 ori pe zi, no-spa doar la nevoie. Si dupa aproape 4 saptamani s-a resorbit.
Citat: |
citat din mesajul lui inacat Buna fetelor, Cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut de saptamana a 9-a si maine intru in a 10-a. In ultimele 10 zile am fost la 2 echo, pentru ca sangerarea tot revenea (poate va aduceti aminte de poveste). O zi doua parea ca e ok, apoi iar patam slipul. Mi-a gasit o zona de decelare a placentei (hematom). Am fost speriata rau, dar de fiecare data manzocul meu a fost bine mersi, cu miscari normale si ritm cardiac corespunzator. Si bineinteles a mai crescut. Dr. mi-a marit doza de progesteron (luam 400 mg in 2 reprize, acum iau 600 mg in 3 reprize) si mi-a dat la 6 ore no-spa (inainte luam la nevoie, dar nu am luat deloc defapt necaobsiderand neesar, dar mi-a zis ca in situatia mea chiar si durerile aparent normale si usoare trebuiesc stopate). Motivul acestei situatii ???????????? sau poate ureaplasma si mycoplasma gasite pozitiv. Dar dr. nu poate sa spuna cu siguranta care ar fi cauza. Iar tratamentul pt "lighioanele" astea pot sa-l incep abia in trim. II. Momentan, pe langa medicatia cu progesteron am fost trimisa de dr. in concediu med. cu recomandarea - repaus la pat. Nu am voie sa fac nimic. 9+ maine fac 10 |
11+
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou eu am intrat putin in panica..imi simt burta grea ..nu stiu exact cum sa explic...nu tare ca la contractii dar "heavy"...ce inseaman asta?>? Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 11+ |
Pai si io la fel. Ba chiar dupa o zi grea mi s-a parut ca am avut contractii cu durere de spate si de burta si intarit si toate cele. E normal sa incepi sa iti simti sarcina permanent la purtator. Merci de sfaturile pt durerea de cap, si eu am avut nevoie in perioada asta. Sper sa nu persiste.
Fetelor, nu stiu daca ati mai vazut blogul asta dar va rog intrati si dati o mana de ajutor daca puteti, sau un gand bun, si dati mai departe informatia. E vorba de un bebelus care s-a nascut foarte prematur si nu vede din cauza asta. Trebuie sa faca o operatie care nu este extrem de scumpa dar pe care paintii evident nu si-o pot permite. Partea proasta e ca din cate inteleg nu e musai ca operatia sa reuseasca. Dar si asa, haideti sa le dam o sansa.
http://razvanfilip.blogspot.com/
Mami de (28.10.2008) si bb2 11+