Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
ALEXA1985 spune:
Cu bine ai venit in clubul nostru. Eu cand am fost la ultima eco si a vazut dr ca nu mai este hematomul si chiar am stat acasa in pat 2 saptamani, mi-a micsorat doza de utrogestan la 4 pe zi si mi-a dat voie incet si nu zilnic. De parca noi ne urcam pe pereti.
Citat: |
citat din mesajul lui inacat Fetelor care mai patati slipul, luati si no-spa, chiar daca aparent nu aveti nici-o durere. Mie asa mi-a zis dr. Si cand zic ca nu am voie nimik, chiar asa ar fi, doar sa merg la pipi si sa mananc. In rest... nu plimbat, nu cumparaturi, nu facut mancare, curat, ridicat sau carat ceva, nu bai calde, doar si nu . 9+ maine fac 10 |
11+
ALEXA1985 spune:
Cine este medicul tau?
citat din mesajul lui inacat A, si apropo de CF2. Si dr. meu e tot de acolo, dar momentan incerc sa nu-mi fac griji. Sper sa nasc la termen si pana atunci sa se rezolve. Oricum iau in calcul si varianta de a naste la privat. Sa vedem ce costuri sunt si daca dr. meu lucreaza la vre-o clinica din asta. Dar mai e timp. Incerc sa rezolv problemele pe rand. Noi sa fim sanatosi pana atunci. Pe 10 mai am si eu DT si sper sa trec cu bine si de asta. 9+ maine fac 10 |
11+
ALEXA1985 spune:
De ce deloc? Toata sarcinaaaaa????????
citat din mesajul lui ratusca83 Am revenit....mama dar ati scris nu gluma...la toata lumea ii este foame numai mie nu...am mancat mai devreme niste capsuni si niste pepene si acum nu mai pot de greata si de rau ce imi este...l-am pus pe sotul meu sa-mi faca un piure de cartofi ca poate imi mai revin..altceva nici nu vreau sa vad..off..sper sa treaca mai repede..apropo deeu nu am sa am voie toata sarcina.asa ca sotul meu deja este la regim din martie...diana b..multumesc pt incurajari..sa dea Dumnezeu sa fie bine de aceasta data...pupici 9+ |
11+
beatrice75 spune:
Fetele, va pup pe toate din suflet!
Ana, have fun!
Pt fetele care au mai facut acest lucru: cu cat timp inainte trebuie sa contactam banca de celule stem?Si cat ziceati ca ar costa procedura de recolatare?Stiu ca Miruna parca imi scrisese la un moment dat, dar ma lasa memoria....30-40mil?
Fetelor, nu vreau sa fac reclama, dar in Viena parca plouase cu copii. Si m-am cam plimbat si eu, dar ca in Viena, atata copilarime...Nu exista familie sa nu aiba un copil de mana, in carut, in burtica.Iar mamicile nu mai erau tinerele. Se vede ca este patria Fiv-urilor.
Se aflau multi romani aici pe holurile clinicii. Am fost impresionata cand in 2 ore am terminat cu totul:si eco bebe si recoltare sange(atat pt tiroida, cat si pt bebe), eco tiroida, cunsult endocrinolog si rezultatele pe loc. Tot ce le trmisesem eu pe mail, analize, vaicarelile mele, fiecare fila era plastifiata si bagata la dosar. Dr ginecolog si cel endocrinolog deja se intalnisera si discutasera cazul meu, desi eu poate as fi renuntat la programare.
11+
mami de baiat
beatrice75 spune:
plus ca medicul endocrinolog mi-a zis sa-i trimit pe mail din 3 in 3 sapt rezultatele de sange pt tiroida!Gratis!
11+
mami de baiat
gabriella1 spune:
'neata!
azi sunt jalnica, o singura stare:
Ano, imi revin io, si-ai sa vezi "a mare"
pup burticile
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
pissi78ro spune:
Buna dimineata, fetelor!
Va aduc cafea proaspata
Eu sunt super obosita. Azi noapte la apucat pe catelul meu latratul la ora 4 dimineta si nu am mai putut dormi. Deci acum....
Va pup si o zi buna
bebelu86 spune:
NEataaaa
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+