Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 7
ionelamaria spune:
Ne-am intors de la plambareala. Am umblat fleaura... si afara am fost cumintei [emoticon care scuipa de deochi]
tina, cred ca ai dreptate cu masuratul papicii in sani dar suna ciudatel... tinand cont ca nu avem habar cat laptic e acolo. cel putin eu nu stiu
Dymo, si la mine se infirma teoria aia cu sarcina si somnicul lui bebe. Eu am umblat aiurea si al meu doarme binisor. Of of ce danut activ ai tu acolo
Licurici, dar ce povestesti tu acolo e diferit de asta? al meu are o perioada de somn profund, apoi, prin somn intoarce capul da din manute de fosneste patul de numa... mai si deschide ochisorii si ii inchide inapoi imediat... e o perioada de somn agitat (acel REM de care se vorbea aici) eu nu il bag in seama... mai mai trezeste si pe mine fosneala... isbitul picioruselor in patut... dar dorm mai departe... nu ma dau jos. Chestia e ca nu incepe sa planga daca nu ma duc la el... deci... cred ca aici e marea diferenta
Faza cu balerinii e rasu'-plansu'
monis, pupa mamicul obosit. Ti-ai revenit intre timp?
Iar cu intarziere Vladut!!
alexa, bravooo pt bebe mic. Sa fiti sanatosi amandoi!!!!
trmit si mai citesc
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
lili_a spune:
Seara buna!
Coquelicot de ce sa sari la gitul meu, cu ce ti-am gresit? Am zis si eu ce scrie pe prospect . Eco de sold se poate face la 1 luna
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Lili,felicitari pt dintocul Mariucai!!! |
Lumi noi n-avem dintzoc, sintem sarace ...
Monis, fiica-mea e neam cu Bubu, a lins supa cu maxim interes si a deschis gurita cooperant. In afara de asta a degustat 2 lingurite de dovlecel si 13 (!!!) lingurite de piure de morcov, telina, pastirnac si dovlecel, ca nu citisem postarea lui Flavours... Ma declar multumita. Te-ai impacat cu Iuli?
Ma duc ca urla, revin
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lili_a Seara buna! Coquelicot de ce sa sari la gitul meu, cu ce ti-am gresit? Am zis si eu ce scrie pe prospect . Eco de sold se poate face la 1 luna
Lumi noi n-avem dintzoc, sintem sarace ... Monis, fiica-mea e neam cu Bubu, a lins supa cu maxim interes si a deschis gurita cooperant. In afara de asta a degustat 2 lingurite de dovlecel si 13 (!!!) lingurite de piure de morcov, telina, pastirnac si dovlecel, ca nu citisem postarea lui Flavours... Ma declar multumita. Te-ai impacat cu Iuli? Ma duc ca urla, revin |
noi sore de pahar, ei de supa [raddematavalesc]
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
mitzi2005 spune:
monis, nu fi pufi, da-mi si mie niste firimituri macar, din ala cu frisca si fructe!
pentru tine ca ne-ai adus aminte si un buchet de flori in memoria lui alunelsi albinuta sa nu vi se para ciudat, v-am zis ca citesc de la inceput
coque uite ca ti-a raspuns monis. eu nu stiu sa-ti apara pe fluturas. eco de sold sigur se poate face la o luna (mi-a recomandat mie pediatra de la CMU). de eco cardiaca nu stiu. in gradina botanica ne facem veacul...
andre si smaranditza multumesc de raspunsurile referitoare la pasaport. felicitari Chiara pentru luatul in greutate. si eu vreau sa stiu cand "rezolvi" cu imbracatul Chiarei. Nu mai considera ca te plangi!
Flavours si tina petrecere frumoasa si multumim pentru asa niste torturi gustoase!
lili, ionela eu am un "trecut" cu migrene de care scapasem cu acupunctura si sper sa nu revina!
despre noi, am fost la pedi sa-l asculte la plamani, ca tot tuseste. Toate ok si cred ca de sambata incepem si noi marea aventura a diversificarii
V-am pupat pe toate, o seara placuta!
grigore_tina spune:
multumim de comentariile lasate la poze.am si eu o intrebare.cine e garny78?
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
ionelamaria spune:
Andre, ce frumos spui tu de Chiara ca se joaca in mareeeee. o minune
beeei... m-a luat o lene si-un somn... de nu mai pot scrie nimic. Ravin
O seara frumoasa
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mitzi2005 asa, Monis si Dymomo sper sa nu aiba puiutii reactii la vaccin. Monisule tu de ce nu dormi?? sa nu crezi ca gasesc postarile tale plictisitoare si de-aia te trimit la somn Lily eu am gasit foarte folositoare la durerile de sfarcuri niste comprese de la Bioclin (dar la mine erau sfarcurile "neobisnuite" cu alaptatul. Tu ar trebui sa cercetezi cauza..) Ramonika acum vreo doua luni, adormea la san, in leagan si la mine in brate, in pat la noi, cu mine respirandu-i peste frunte. Acum in majoritatea timpului adoarme singur cu suzeta (alaptatul de seara il linisteste, dar nu-l adoarme) si evident plimbat in landou (dar trebuie sa fie obosit) Mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb de pasapoarte la puiuti. Ati facut? (Andre presupun ca Chiara are..) A fost complicat la pozat? Alea permanente au nu stiu ce chip biometric si trebuie sa stea nemiscati, sa se vada urechile etc (asta stiu de la viza)many in tine mi-e speranta la ceva hinturi, ca din cate inteleg avem vacante identice, dar voi mergeti inaintea noastra.. Mitzi si Pisoiasul scump |
Eu inca nu am facut pasaportul, saptamana viitoare de acest aspect ma voi ocupa in mod serios. Am scos numai de ce am nevoie, daca vrei iti trimit pe PM sa nu mai cauti si tu.
Am sunat si in N.Iorga sa cer detalii, nu au zis nimic de poza, acu' ce sa ceara si ei de la bebe de 6 luni. Noroc ca am verificat si pasapoartele noastre si sunt expirate, le facem odata cu Vlad
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
monis5 spune:
Ionela - sarumana - nu mi-am prea revenit ca Santiago in casa n-a servit somn, asa ca am plecat in parc unde a dormit 3 ore si eu am citit latita pe o banca . Acuma fac o ciorba de vreo ora jumate - mai tai un morcov, mai povestesc cu el, mai bag un ochi aici (suntem singuri acasa in seara asta)... deci nu prea mi-am revenit, pe scurt . La noapte.
Mihnea nimic cu dintii, huh? ah, pediatrul mi-a aratat azi la Iulian ca si aia de sus sunt destul de aproape de iesire
Lili - cat pe ce sa sar la tine ca aveti dintoc si ai ascuns asta colectivului
na, bun, nu mai barfi fata la lume
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
monis5 spune:
Mitzi - hai ia jumate, ca eu nu-s asa terminata dupa dulce. In schimb nu dau nici o migdala, nimic . Incepem cam la fel cu diversificarea, ca eu pana acum nu consider ca am inceput cu cele 4 lingurite de mar . Gata cu lalaiala
Tina - Garny este LauraG, mamica lui Nicholas, care sta in State si era in Ro pe la Pasti... nu zice nimica, daca s-a intors acasa sau mai e pe aici... banuiesc ca a plecat, altfel cred ca venea si ea ieri in Herastrau
mai, a inceput we de azi la voi, iar scriu aici de nici ecou nu am?
la cate mesaje se schimba culoarea steluteleor?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)