Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 8
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Mitzi - hai ia jumate, ca eu nu-s asa terminata dupa dulce. In schimb nu dau nici o migdala, nimic . Incepem cam la fel cu diversificarea, ca eu pana acum nu consider ca am inceput cu cele 4 lingurite de mar . Gata cu lalaiala Tina - Garny este LauraG, mamica lui Nicholas, care sta in State si era in Ro pe la Pasti... nu zice nimica, daca s-a intors acasa sau mai e pe aici... banuiesc ca a plecat, altfel cred ca venea si ea ieri in Herastrau mai, a inceput we de azi la voi, iar scriu aici de nici ecou nu am? la cate mesaje se schimba culoarea steluteleor? |
la fiecare mie stiam eu
eu treaba
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
dymomo77 spune:
Flavours La multi ani pentru maine si distractie placuta.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
many_bani spune:
Pentru toate mamicile un mare brat de
Si eu transmit acolo sus o ptr. alunelsialbinuta.
P.S. si eu era sa sar la Lili cu dintii, dar m-am linistit
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Pentru toate mamicile un mare brat de Si eu transmit acolo sus o ptr. alunelsialbinuta. P.S. si eu era sa sar la Lili cu dintii, dar m-am linistit mami de Vlad (29.10.2009) Poze |
cu dintii lui Vladutz sper
cum ati petrecut azi?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
lauradi spune:
Helooo
Scriu si eu repede alea 2 vorbe de care ziceam,ca am un copil marait in brate si o durere de cap care s-a reintors sau cre' ca n-a plecat deloc
Shtephy , uite-aici http://picasaweb.google.ro/lauradarie2007/RalucaSiRadu# si sper ca in curand sa reusesti sa ne pui si tu poze,c a abia le asteptam. Ducu-i nascut pe 29 mai 2007.Cat despre soacra,atat zic: merita!Si stiu ca daca ar sta mai aproape ,mi-ar gati.
Si in Pitesti sunt parcuri cu aparate fitness langa locurile de joaca.
Wow cum arata tortulTrebuie incercat.Aa,ai pus poze,poate la noapte reusesc sa le vad.
mami.ilinca, bine-ai venit!
Dankutza, sper sa fie totul bine cu mama ta sa te linistesti sit u…sanatate multa!Astept pozele…
Lumi, ce ma bucur ca nua re fren micutza taStai cu noi,ca sa uiti de dorul de tati de Annabelle
Alinus, welcome!
Michelle, in sfarsit ai aparut sit u
Mitzi, imi pare bine de cunostinta!Super familie!Pisoiasul tau e adorabil!
Laurairina, super ghiocelul
Many, noi pt plaja-mare-piscina am folosit huggies little swimmer, refolositi fix la fel cum zice Diana
Diana, cred ca de vreo luna i-am bagat pe amandoi;am un scaunel/sezlong cred ca-I mai correct spus ,ca e inclinat;eu ii si culc pe-amandoi in acelasi timp ,caci daca o culc pe ea,vrea si Ducu,asta cam in jur de 21,maxim 22,dar au adormit si la 20.00 uneori.Si cu baia tot asa a fost: cand o spalam pe ea,vroia si el in acelasi timp baie,asa ca l-am intrebat daca vrea sa o primeasca sip e sora-sa in cada lui si aia a fost.Ce frumos ai povestit!
Felicitari bebelusilor carora le-au rasarit primii dintisori
Am vazut super pozele din parc cu mamici si bebelusi frumosi si subscriu: bestiale comentariile lui Raluci
Cam atat am reusit...iertare fetelor carora nu le-am scris,dar nu mai fac fata ritmului,mai ales de cand impart laptopul cu colegu'.Sper sa mai ajung la programul de noapte sa rasfoiesc si cap asta.
Am trimis carte ape fulgusori2009.
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
cu dintii lui Vladutz sper cum ati petrecut azi? monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Cu viitorii dinti a lui Vlad , ca este la fel de chel in gura ca la nastere.
Am petrecut in parc cu fetele, acasa este super marait si nervos.
Adica Iuli o sa aiba dintzoci si sus asa repede?
Poze
many_bani spune:
Lauradi multumesc ptr. sfatul cu slipul. Se gasesc si la noi?
Poze
Lidia74 spune:
DIANAR frumoasa povestea nasterii lui Vladutz. Si zi asa: ”mai merge de o cezariana”...Auzi da' eu nu am inteles de ce au „doctoritele talent pt complicatii la nasteri”?
ALEXA ma bucur ca samburel e bine.
ANDRE cand primesti pachetul?
GABRIELLA1 pupici
IONELA gasit rochie ori ba?
RALUCI ce dulce e BUBU cand papa supitza...
Dumnezeu sa o odihneasca pe ALUNELSIALBINUTA.
FLAVOURS LA MULTI ANI pt maine. Sar'na de cinste.
dymomo77 spune:
Tocmai l-am schimbat pe Danut de pampers si mi se parea ca e cam cald pe corp(manutele si piciorutele sunt normale chiar reci)... intrarectal 38,2. Fain cu vaccinul asta.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut