Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 6
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 si pun aici un mare buchet de pentr ca azi (daca nu gresesc) se face un an de cand a plecat dintre noi mamica Alunelsialbinuta. Un gand bun pentru copilasul ei Bradut. |
si eu asemenea
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
lyly tu cum ai facut in taxi ?
pt cine vrea sa vada www.youtube.com/watch?v=Qq5E4EY6uwU" target="_blank">linguritza cu rezervor, ma declar multumita de ea
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
dymomo77 spune:
citat din mesajul lui monis5 si pun aici un mare buchet de pentr ca azi (daca nu gresesc) se face un an de cand a plecat dintre noi mamica Alunelsialbinuta. Un gand bun pentru copilasul ei Bradut. |
Sincer spre marea mea rusine nu imi aduc aminte exact cand a fost. Multumim pt reamintire Monis.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
coquelicot spune:
Bonsoir fete cucuiete,
Tocmai ma pregateam sa sar la gatul Lilei ref.Magne B6.M-a lamurit Di care m-a facut sa retraiesc povestea nasterii mele.Dar tot am doo dileme medicale: de ce mi-a zis mie medicul ca nu imi face epidurala ca nu mai poate face cezariana apoi ( aveam evolutia travaliului incerta).2. Inteleg ca la cezariana de urgenta nu se taie musai vertical???
Nici o sansa sa incerc via naturalia,nu?
da, stiu, au trecut 6 luni si eu tot n-am lamurit asta cu medicul meu.
Stephy ti-am mai zis ca imi vine sa mai fac unu cand ma uit la pozele tale si ale Dianei.Iar mi-a venit.
Mitzi a-propos de 2%, ca mereu am uitat sa ma lamuresc.Ar trebui sa apara pe fluturasul de salariu unde sunt varsati? Lasa salbaticia si comoditatea de felina. Pe unde te invarti de obicei?
La multi, multi ani fericiti Vladutzului bronzat si pupacios de mami Many
Alexa abia astept sa iti vedem samburelul de fistic.Si-n burtica si-n carut vreau sa va vad. Deci, minimum 2 intalniri cu noi numai pentru ochiu’ meu,da?
Andre Parmegiano???? Per b-a-m-b-i-n-i?????ma che strontzza, e!!!!!- Auzi, dar tu cand pleci de la plaja dai drumul la AC in masina, presupun.Ma gandesc ca de la diferente de temperatura raceste Chiara tua.
Flavours Si eu as avea inima unn pic stransa, ce sa zic?La multi ani, have fun si ia torturile alea din fata mea. Si sa nu vad nici migdale ca-s ambitioasa, da?
Hai ma, si tu Parnish?Si amaratu’ de pastarnac e child unfriedly?
Pentru sezonul estival: Am cumparat de la miniblu o sapca cu protectie UV 50 si am vazut si ochelari Polaroid redusi de la 150 la 100 Ron.
Girlies, intreb pentru nepotica mea...Stiti sa se faca eco cardiaca fara fenobarbitale si alte barbitu-barbarisme?
Se poate face eco de sold la o luna?
Seeenks
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
dymomo77 spune:
Raluci e faina tare lingurita, da aia e buna pt copii papaciosi la care nu faci fata sa le bagi in gurita(cum e si Danut la primele lingurite) ca dupa aia ... merge si cu aia clasica( ba daca s-ar putea una plata sa se strecoare mai usor printre buzite)...
Danut
grigore_tina spune:
flavour,mersi pentru pastarnac.nu am stiut.saru'mana.mie imi place ca e dulce ,dar daca nu e bun il scoatem.
la multi ani pentru maine.
monis,
si acum o veste:..........m-am tuns.pun poze luni ca sa faca tati poze.el nu e acasa asa ca maine vede ce si-a facut soata lui.l-am anuntat dupa ce m-am tuns.si el si socru da sa nu tetunzi scurt.in mare i-am ascultat.
o sa-mi lipsiti 2 zile dar cand ma-ntorc bag recuperari la greu.
ma duc sa calc in continuare.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
dymomo77 spune:
Coque la faza cu nepotica raspund io(ca eu la Danut am doua la activ): depinde de varsta si de situatie, daca copilul e cooperant si sta cumintel se face fara barbiturice, daca e agitat si se misca si plange fara sa il adoarma e grele tare(ca nu vede nenea dr nik, nu masoara ca lumea si deci diagnostic ioc).
Eu la Danut am facut de doua ori fara. Prima data la 1 luna jumate a mai mers cum a mai mers dar la 4 luni am dat banii degeaba. Atat a zis doctorul ca nu sunt modificari in sens negativ dar nu a putut masura nimic.
Danut
grigore_tina spune:
coque,eu de fiecare data cand am facut eco cardio,inclusiv cand eram gravida nu mi-a dat nicio tampenie din ce zici tu sa iau.am facut la medlife prin septembrie ecografia.(cea mai recenta.nu mai stiu cat a fost ca aveam card la ei si am platit doar ce nu intra in asigurare).
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
Andrecluj spune:
Monis Un camp mare de flori pentru tine ca i-ai amintit Sa-i fie tarana usoara, iar familia ei sa reuseasca sa treaca peste ziua de azi si peste toate incercarile, o pastram in sufletele noastre. Coq Nu dau drumul la aer conditionat, nici in magazine nu intru cu ea tocmai din cauza aerului conditionat. Nu stiu, nu realizez unde greseste. Stiu ca e mult mai dezbracata fatza de alti copii, poate aici gresesc. Ieri, cum spuneam, erau 37 de grade, iar astia mici alergau pe malul marii cu hanorace de fas pe ei, caciuli de alea groase, mi s-a parut deplasat, apoi m-am simtit eu vinovata ca o tin dezbracata. Dar la 37 de grade ce sa dai pe copil? Daca de pe mine curgea apa si eram in tricou si pantaloni scurti? In fine, nu vreau sa mai ridic problema asta, cert e ca-mi tuseste si stranuta toata ziua. Multumesc de gand. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
monis5 spune:
citat din mesajul lui coquelicot Flavours Si eu as avea inima unn pic stransa, ce sa zic?La multi ani, have fun si ia torturile alea din fata mea. Si sa nu vad nici migdale ca-s ambitioasa, da? |
impinge-le pe toate-toate in fata mea
impozitul pe venituri se varsa intr-un mare cont al statului, care face ce vrea cu ei. din impozitul tau, poti alege, prin declaratia 200 sau 230, sa virezi 2% catre org nonguv.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)