Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 21
miany75 spune:
Andre vad ca ai fost pe faza si ai si raspuns..
cat priveste doctorii si remediile naturiste ,ei sunt mai sceptici in general..stii tu..si la mine au functionat ,zic eu.
Lidia74 spune:
ANDRE pe mine asa enerveaza medicii astia care nu cred in puterea vindecatoare a plantelor. De acord ca sunt afectiuni in care trebuie intervenit cu medicamente de sinteza dar in multe cazuri plantele dau roade.... nu inteleg obtuzitatea lor.
MIANY multumesc
Dozz spune:
Capitolul nou se face asa cum se facea si la "odisee"? Ca am gasit niste instructiuni si as face o incercare. Dar acolo incepe cu "te loghezi cu userul comun", iar noi nu avem asa ceva aici. De aceea intreb, e singura diferenta?
Nu as vrea sa stric ceva...
Lidia74 spune:
DOZZ nu stiu sa iti spun. Mai stai un pic ca poate intra fetele care au mai facut capitol nou si ele o sa iti raspunda.
ralu_seby spune:
Bueiii, nah ca nici Myany nu-si aminteste de crema....
Vreau sa va spun ca d-aia il iubesc de mor pe dr. meu ginecolog (sa nu mai spuneti la nimeni dar e si dragut foc, are niste ochi veeerzi, a fost si sor-mea la el cu niste chistulete la san si pe langa tratamentul pe care i l-a indicat a zis sa incerce si un tratament de la pLAFAR CU "LUMINITE DE SEARA", cica a mai dat rezultate. Omul e tare receptiv.
Dozz, ai PM.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
dymomo77 spune:
Lidiuta orice ar fi sanatos sa fie(iti zice o mama care si-a dorit cu disperare fetita-adica io- si de la 5 saptamani de sarcina am "simtit" ca e baiat si acu nu il dau pe un milion de fete)
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
Dozz spune:
Cu ce informatii as putea eu sa va ajut:
- info despre nasterea la CF2 (daca mai intereseaza pe cineva ) si despre dna dr. Delia Marinca -- sunt f multumita de ea!
- ceva info despre reflux (micuta si acum mai are, dar mult diminuat fata de cum a fost pana pe la 2.5 luni).
- despre ecografii de sold si vizite la ortoped
- despre rmn pt copii, despre craniostenoze
Cam astea au fost pb mai deosebite de pana acum cu care ne-am confruntat si despre care daca aveti intrebari, va raspund cu placere.
Iar de acum incolo, vedem impreuna ce va mai fi.
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Dozz, ai PM. |
Multumesc mult!
Fete dragi, imi merge PM-ul , nu ezitati sa imi scrieti si acolo daca doriti.
ralu_seby spune:
Un capitol nou ceva?
Ii dau sa pape lui Matei si il scot iar afara..ca e prea frumos.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)