Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
dymomo77 spune:
Lidiuta si Danut iti tine pumnii. Daca iese fetita venim in petit iar daca e baietel ii dam jucariile noastre.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Coq, Ralu Ei, ei ei! Pai de ce n-ati zis de crem pana ieri dimineata? Ca doar ce ea daca va puneam in pachet? Ei, ei, lipsa asta de organizare! Ziceti daca vreti cu tura urmatoare ![]() Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Andre, eu dorm in papuci, nici nu stiu despre ce crema ai povestit.
![](alcool.gif)
![](floare.gif)
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
miany75 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Trebuie sa va povestesc, ca mi-s tare fericita. Am o prietena draga care nu reusea sa aba copii. Apoi i-a aparut un fibrom pe uter (v-am povestit in sarcina despre cazul ei), undeva pe peretele uterului, nu stiu unde de nu putea fi operat si imi spune ca a fost la 3 ginecologi, toti 3 i-au recomandat sa isi scoata uterul. Fata mea era tare tare trista si cum tocmai mergeam in Romania, i-am zis sa stea cu opeatia pana o vede ginecologul meu. Nenea dr ponosu' a zis ca are foarte putine sanse, da' se baga. I-a salvat uterul anul trecut si .... azi s-a nascut Sonia! ![]() ![]() ![]() Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
FELICITARI PRIETENEI TALE!!
![](pupic.gif)
Dozz spune:
citat din mesajul lui ralu_seby![]() ![]() Dozz, bine ai venit ![]() ![]() Lidiuta, am o reteta cu Branca Ursului super, dc te intereseaza. O colega de la mine din birou a urmat-o luna si a ramas gravi. Naste luna asta ![]() |
Ralu_seby, multumesc de intampinare!
Pe mine m-ar interesa reteta respectiva; mi-o poti trimite, te rog?
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ralu_sebyLidiuta, am o reteta cu Branca Ursului super, dc te intereseaza. O colega de la mine din birou a urmat-o luna si a ramas gravi. Naste luna asta![]() |
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ralu_sebyAndre, eu dorm in papuci, nici nu stiu despre ce crema ai povestit.![]() ![]() |
![](pupic.gif)
Lidia74 spune:
citat din mesajul lui dymomo77 Lidiuta si Danut iti tine pumnii. Daca iese fetita venim in petit iar daca e baietel ii dam jucariile noastre. ![]() |
DYMOMO multumesc frumos
![](pupic.gif)
Fetelor e minunat sa stii ca intr-un spatiu virtual exista oameni care se gandesc la tine si care te sustin cu o vorba buna.
![](japonez.gif)
![](majoreta.gif)
Andrecluj spune:
Lidia Eu deja fac joc de glezna pentru agitatia care va fi la tine, a se citi "agitatele", in fine, pic de somn si trebuie sa muncesc, intelegi tu ce vreau sa zic. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
miany75 spune:
Dozz bine ai venit la noi!!
Lidia mai e un produs natural, Donnavital se cheama ( la mine cred ca ala si-a facut treaba,alaturi de relaxare )
chiar asa,Andre de ce crema vorbiti voi ca si mie (ca la ralu) mi-a scapat...