Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariaandreai/mariaandreai.jpg)
mariaandreai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Neatza, fetele, help cu un sfat pentru o crema de protectie cat mai neparabenica si hipoalergenica. Am retinut de la many ca merge pe Bioderma. Alte opinii/sugestii? |
Nu stiu daca ai primit vreun raspuns ca eu la mesajul tau am ajuns cu recuperatul, dar zic si eu. Eu i-am luat www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=868" target="_blank">babylove de la DM. E fara parabeni, fara parfum si fara minerale. Au si varianta de lapte de corp, tot cu protectie SPF 50.
![](mamica.gif)
![](bubumica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
coquelicot spune:
Mda, deci va anunt oficial ca matei are 2 zimti de ditoci.
Sper sa nu intru diseara si sa va anunt ca are si 3 masele.
Dozz Welcome
Dragonitz Eu as baga carnea la baby cook
Licurici ce sa mai zic ca sa vii la noi? Vezi ca tre'sa vii si la Piatra si in Bucuresti, sac!
M-am invartit 17 ore dupa crema aia si am luat pana la urma La Roche Posay. Aveau si Avene, Klorane, Mustela, Chicco (toate in jur de 50 Ron-100ml, Mustela 80 Ron- 50 ml) pentru bb toate cu factor 50.
Cica aia Mustela ar fi indicata chiar pentru bebelusi ca contine minerale si ofera un film protector in plus.
Ma rog, imi povestea un consilier d-ala in dermo-cosmetice...
Pe asta de la Roche scrie ca are apa termala, fara parabeni,etc si are nush ce extra film protector, insa pe nici una nu scrie ca e pentru bebelusi (pe aia de la mustela scrie bebe/enfant, dar asta e numele gamei,cred). In instructiuni scrie doar ca nu se lasa un copil sub 3-4 ani in soare si, de fapt, destinatia astora este pentru plaja, nu expunere urbana.
Asa ca m-am intors vaca Michelin
Muuuuuu
mami de MATEI -TUDOR
(10.11.2009)
![](images/user_woman.png)
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Mda, deci va anunt oficial ca matei are 2 zimti de ditoci. ![]() Sper sa nu intru diseara si sa va anunt ca are si 3 masele. Dozz Welcome Dragonitz Eu as baga carnea la baby cook Licurici ce sa mai zic ca sa vii la noi? Vezi ca tre'sa vii si la Piatra si in Bucuresti, sac! ![]() M-am invartit 17 ore dupa crema aia si am luat pana la urma La Roche Posay. Aveau si Avene, Klorane, Mustela, Chicco (toate in jur de 50 Ron-100ml, Mustela 80 Ron- 50 ml) pentru bb toate cu factor 50. Cica aia Mustela ar fi indicata chiar pentru bebelusi ca contine minerale si ofera un film protector in plus. Ma rog, imi povestea un consilier d-ala in dermo-cosmetice... ![]() ![]() Pe asta de la Roche scrie ca are apa termala, fara parabeni,etc si are nush ce extra film protector, insa pe nici una nu scrie ca e pentru bebelusi (pe aia de la mustela scrie bebe/enfant, dar asta e numele gamei,cred). In instructiuni scrie doar ca nu se lasa un copil sub 3-4 ani in soare si, de fapt, destinatia astora este pentru plaja, nu expunere urbana ![]() Asa ca m-am intors vaca Michelin ![]() Muuuuuu mami de ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Lilicioasele pe unde umbla?
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
hello
am intrat un pic sa vad ce faceti si vad ca s-a ajuns la pag 22 asa ca fac capitol nou sa aveti unde scrie cand va intoarceti din parcuri.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
capitolul 8
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_