Prietene la bine si la greu - 7

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Citat:

Licuriciule cand o vad pe Amalia imi vine in minte imaginea omuletului de la www.theautochannel.com/news/2010/01/12/461527.1-lg.jpg" target="_blank">Michelin ...pupam grasunica

Licurici

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

ntz ntz Da nu vin io peste voi!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

licurici am tras cu ochiul la pozici ... sper sa nu te superi. Hainutele sunt facute de tine? Ai maini de aur!
Daca nu ti-ar lua foarte mult timp sa faci o piesa ar merita sa faci pentru vanzare. Sunt absolut superbe!
Legat de masuratul papicii, eu am un cantar electronic de bucatarie, cantaresc cu tot cu castron si la inceput si la sfarsitul mesei, apoi fac diferenta. Dar asta cand vad ca mananca ceva, cand mi-a luat vreo cateva lingurite nici nu m-am mai obosit cu cantaritul. Bine macar ca nu e mofturoasa si la mancare ca o luam razna. Nu cantaresc fiecare ingredient, le pun din ochi; branzica am pus-o cu lingurita, la fel o sa procedez si cu carnita.
Apropo de carnita, pe instructiunile la beibicucul meu scrie ca pot pune si carnita acolo ... totusi nu m-as incumeta, as fierbe-o separat. Voi cum procedati? Aaaa si cred ca o sa fierb mai multa si pun la portii mici mici in congelator; e ok nu?

Iote ca si eu am prin casa cantar de bucat da nu mi-a dat prin cap sa fac cum zici tu!!!! Super ideea, multam!
Acu sper sa nu o dau in paranoia cu cantaritu , dac tot mi-ai dat idee..

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Citat:

Licuriciule cand o vad pe Amalia imi vine in minte imaginea omuletului de la www.theautochannel.com/news/2010/01/12/461527.1-lg.jpg" target="_blank">Michelin ...pupam grasunica

Licurici

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

ntz ntz Da nu vin io peste voi!!

rechinas in pozici

cand vii?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Hai sa va pove si eu o premiera....

Ii schimbam li Rares pampersul...cand incepe al meu copil sa faca kk...m-a improscat peste tot...pe gat...pe bluza...pe pantaloni...nici nu stiam ce sa fac mai intai....sa ma schimb eu, sa mut copilul de acolo....uffffffff.....

Eu ma bucur ca citesc atatea lucruri frumoase despre bebeii vostri...e tare interesant ce spuneti. Rares al meu se pare ca are ritmul lui...e mai mofturos si nu vrea sa stea in fundic...pe burta nu a vrut niciodata. Daca s-ar putea toata ziua sa il tin in brate nu i-ar displacea deloc.....astept si eu sa se schimbe, sa pot sa imi fac treburile macar pe jumatate...sa nu mi se mai arda mancarea, sa nu trebuiasca sa merg cu carutul la plimbare si sa ma intorc acasa impingand caruciorul si carand si bebele in brate...

Astea sunt dorinte....vise...

Mergi la inceput

Dragonitz, intru si eu la categoria 'purtatoare de rochie neagra si lunga ' la nunti , adica la nunta de pe 15 mai asa o sa ma imbrac...Da pt ca nimic altceva nu ma mai incape iar la aia e pe bie materialu si ma cuprinde....nah..vorba sotului' doar nu mai sunt io mireasa'(asta ca sa ma calmeze ca i-am zis ca is o balena esuata in rochia aia)

Si cand o sa mai dau jos suncile, poate o sa ma reorientez pe rochii de alte culori..ca deh..mi-ati bagat cuiu

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

'neatza la pranz,

Mai aveti niste cafea ,ca mor de somn?
Mi-am luat laptopul afara in curte si e chinul dupa lume sa citesc ceva,de vazut poze nici nu poate fi vorbA,cursorul il pierd mereu...mai mult ma vad pe mine incruntata(mai fac si niste riduri cu ocazi aasta);so,daca aveti vreo solutie sa nu mai fie ecranul oglinda si cum ar trebui sa-l setez pt afara,va rog luminati-ma si pe mine
Asadar,azi face si micuta mea 5 luni,nici nu stiu cand au trecut...Ruxandra, Eva si Dragos
Flavours

Ma duc sa citesc,adica sa incerc sa descifrez ceva...aa,uitam cinstea...avem limonada,berica fara alcool,martini,nelipsita cola si chec;poftiti,va rog!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Lidia - te bagi la o troncaneala cu picioarele pe sus?

MONIS da ce inseamna asta?... macar sa stiu la ce ma bag

Lidia

www.youtube.com/watch?v=py2TiFsq9T0" target="_blank"> troncaneala cu picioarele pe sus - (de pe la mijlocul filmuletului incolo )

Mergi la inceput

as mai sta cu voi, ca sunteti tare vorbarete, dar plecam pe afara si la cumparaturi, si la plimbare - asa ca ne vedem diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Mitzi2005: imi poti da mai multe detalii despre tratamentul cu acupunctura pe care l-ai urmat contra migrenelor? Eventual pe PM, ca e off-topic. Dar nu chiar acum ca mai am nevoie de ceva timp sa ma prind cum sta treaba cu PM-urile. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Cate ceva despre mine si bb: fetita se numeste Ana, e nascuta la CF2, 14 dec 2009, 3.440 kg, 50 cm.

Mergi la inceput