Prietene la bine si la greu - 7

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Fetita mea e nascuta la mijlocul lunii decembrie, asa ca deocamdata nu am inceput diversificarea. Deci, pe tema asta am deocamdata mult material adunat, zero experienta si, din pacate, putine raspunsuri pt voi.

Mergi la inceput

Am vazut ca Mitzi2005 si many_bani intrebau de pasaport pt bb.

Referitor la fotografia pt pasaport, exista posibilitatea sa faci copilului pasaport temporar, valabil doar 1 an. Pentru acest pasaport nu e nevoie sa mearga si bebelusul la politie, ci doar cei doi parinti cu o poza tip pasaport a bebelusului. Poza se poate face la orice chiosc/boutique foto. Acolo de obicei nu e asa coada, asa ca fotografii au rabdare, chiar daca bb doarme sau plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Citat:

Licuriciule cand o vad pe Amalia imi vine in minte imaginea omuletului de la www.theautochannel.com/news/2010/01/12/461527.1-lg.jpg" target="_blank">Michelin ...pupam grasunica

Licurici

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

nu radea buei ... daca am imaginatia bogata, ce-s eu de vina?

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Coque:
ecografie de sold se poate face la 1 luna. E chiar simplu. Fetitei mele i-am facut la 1 si 3 saptamani si nu e greu deloc. Copilasul va fi dezbracat de la brau in jos, inclusiv pampers-ul desfacut pe rand pe fiecare parte. Apoi, ecografistul va suci putin bb pe o parte, apoi pe cealalta si va face ecografia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

licurici am tras cu ochiul la pozici ... sper sa nu te superi. Hainutele sunt facute de tine? Ai maini de aur!
Daca nu ti-ar lua foarte mult timp sa faci o piesa ar merita sa faci pentru vanzare. Sunt absolut superbe!
Legat de masuratul papicii, eu am un cantar electronic de bucatarie, cantaresc cu tot cu castron si la inceput si la sfarsitul mesei, apoi fac diferenta. Dar asta cand vad ca mananca ceva, cand mi-a luat vreo cateva lingurite nici nu m-am mai obosit cu cantaritul. Bine macar ca nu e mofturoasa si la mancare ca o luam razna. Nu cantaresc fiecare ingredient, le pun din ochi; branzica am pus-o cu lingurita, la fel o sa procedez si cu carnita.
Apropo de carnita, pe instructiunile la beibicucul meu scrie ca pot pune si carnita acolo ... totusi nu m-as incumeta, as fierbe-o separat. Voi cum procedati? Aaaa si cred ca o sa fierb mai multa si pun la portii mici mici in congelator; e ok nu?

na_bo din jumatate de kg de lapte sa stii ca ies vreo 8 lingurite de branza pe care eu i le dau in 2 zile. Eu fierb laptele si cand da in fiert pun 2 pastile de calciu (de 500 mg) si il mai fierb 5 minute la foc mic. Incearca si asa, poate scoti mai mult de o lingurita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

deci...revin

La multe lunite pt. Ruxandra, Raluca, Dragos, Eva si Vladut pentru ieri, sa cresteti mari,sanatosi si frumosi

Monis, Dymo- bine ca a trecut cu bine vaccinul

Ramonika- noi adormim singure in patut dimineata, mai trec pe la ea sa i bag suzeta, seara tot in patut dar tre sa stau langa ea, ii mai cant sau merge caruselul. Mai sunt cateva exceptii cand plange si o iau in brate sa se linisteasca, dar rare

Andre- sa treaca rosul in gat Chiarei sa va puteti balaci in mare...si pt. noi

Raluci- ce fain papati supica, sa o tineti tot asa

Tina- distractie faina

Krelia, Lauriciu, Ancuta- ce frumos stati in fundic

Lylyana- sa va fie de bine pizza, pupam pe -Alexu cuminte

Lumi- plimbare placuta, sa ia soarele raceala

se pare ca multi puiuti se frichinesc noaptea, eu m-am mutat in alta camera, am lasat- o cu tati sa ma odihnesc mai bine, adica sa nu aud fiecare fosneala. Dar tto eu m-am dus cand s-a scancit ca tata asa bine dormea. noroc ca numa i-am pus suzeta si a adormit.

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Saluuuut! Va pupa mama

Ma chinui sa scriu repejor pt ca stau cocotata in pat, nu am miscat niciun deget prin casa, e ora 11, m-am iubarit cu poponitzu' si am mancat un Twix.

SO, iertare ca ieri nu am putut intra (am fost iar toata ziulica la mami si aseara nu am putut deschide DC neam, imi dadea eroare). Voi incerca sa raspund din amintiri:

Ionela, parca spre rochia caramizie as opta si eu..poate pt ca la o nunta cca 80% dintre invitate sunt imbracate in negru.

Licuriciu, ai asa o grasunica frumoasaaaa, bine a zis Lumi parca, ca seamana cu omuletul Michelin!

Stephy, , ai 2 copii minunanti, am bagat un ochi la pozici!

Lumi, sa treaca raceala. Zoreste-l pe R sa revina acasa, ca sa aiba cine te-nveli

Ancutza, ieeeeee, ce frumos sta Sabina in piciorus!

Gabitza, spor la diversificare, ai o grasunica si un lungan

Diana, pozici cu noua mestereala?

Tina, astept poze cu noul look, sper ca nu e f scurt, da?!

Andre, v-ati hotarat la scaunul de masina? Io-s in ceata cu vremea asta de la voi..37 grade si totusi copii cu hanorace?!?! inteleg c-o fi briza..dar chiar asa...mai lipsesc apreschiurile. Cred ca va fi un botez f frumos

Raluci, bai nene, nu ma mai joc, dc fi-miu n-o manca asa frumos si de bine ca Bubulina ta, o sa strig: STOP JOC

Am mai vazut pozici....aaaa, Mrs. K, e mortal Raresu, sta ca un barosan pe canapea

Monis, te-ai odihnit mai bine aseara? Sa stii ca si eu m-am gandit la intrebarea ta privind cantarire cantitatilor..dar cred ca dc mai cumpar si cantar.., unde le mai insir frate pe toate?

Coque, tu ne-ai dat parca linkul cu crema de la Organik, crezi sa fie asa o problema ca e FP45? NU cred ca fie asa o chestie...

cu intarziere pentru sarbatoritii de ieri Vladut si pentru Flavours si Ruxandra, Raluca Magdalena, Dragos Andrei + Eva Maria (sper ca n-am uitat pe cineva) sa-mi atrageti atentia

RamoC, nu-ti mai face atatea probleme, tu stii mai bine ce are Domi

Hai sa va zic ceva: ieri cand am plecat la mama, am fost cu taxiul. M-a ajutat sotul sa pun la el in portbagaj carutul, eu cu bebe in masina. Si imi povestea taximetristul ca are si el o fetita de 2 ani jumate. Si ca a fost f strict, nu a lasat-o cu suzeta sau degetele in gura, fara alintat prea mult in brate etc. Ca i-a dat san 1 an si apoi au intarcat-o, ca nu o lasa sa doarma mai mult de ora 9. Dar, a facut ochii f mari cand i-am zis ca Matei are aproape 5 luni si papa doar lapte la san. Ca ei la 1 luna jumate de la nasterea fetei au taiat porcul si ca i-a curatat bine-bine o bucata de sorici de grasime si i-a dat-o s-o morfole. Si la 3 luni au fost la munte si i-a dat carnita..ca sa incep sa-i dau cat mai repede de toate ca altfel devine sclifosit la mancare...mda, ce sa mai zic

A venit sotul de la stomatolog, cred ca o sa iesim si noi afara. Intru mai tarziu,

Love uuu!!!!

Fetele, va rog sa ma iertati ca nu am raspuns la toate, va de 1000 de ori.

Aaaa, am o prietena, viitoare fina, care are 3 copii, 3 cezariene. I-a zis dr. ca acum merge pana la 5 cezariene. Toate sunt orizontale.

In privinta modului cum adormim copii, seara Matei adoarme la san dupa baita. In timpul zilei incepe si se miorlaie de somn si atunci il pun pur si simplu in patut, isi baga degetele in gurita si adoarme. Cateodata il mai misc de fundulet stanga-dreapta. F rar in brate ii cant si apoi tot pe burta in fundulet. In rest...nu am alte metode, ca nu prea e nevoie.

Pup again1!!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

ionela de acord cu ralu_sebi ... la nunti majoritatea sunt imbracate in negru. Sunt de acord ca "little black dress" e o chestie cu care nu dai gres, dar parca prea toata lumea vine numai asa. E nunta sau inmormantare? ... parerea mea ... pam pam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

miany multumim

Andre nu te mai invinovati...baga si tu o bluzita in plus si vezi cum decurg lucrurile

asa Lidiutz vezi ca se poate? ...ma bucur ca ai o doctoreasa de care esti multumita...sanatate multa, inca putin si trece gatutzul de tot

ionela nu poti sa o duci la croitor sa o scurteze?

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ancutza gasesti HelpNet la Iasi cand vii( e chiar in Carrefour). Ce frumusel sta Sabinutzu in fundulet, abia astept sa o vad live. Poza Chiarei(pe care apropo o pupam) se deschide a Sabinei nu dar si mie mi se pare ca seamana.
Coque eu lui Danut i-am luat Klorane Enfant SPF 50+(din eticheta pare ok) si e cam 45 de ron.
Ramo uitasem sa zic lasa tu lumea binevoitoare sa carcoteasca si fa cum stii tu mai bine. Eu cand am fost cu Danut la Suceava am luat cu mine un borcanel de la nestle mar cu para(ca desi eram la inceputul diversificarii si abia ne imprieteneam cu lingurita am zis io ca trebuie sa fiu constanta si sa isi formeze si el o rutina). Acolo toata lumea avea copii mari(peste 20 de ani) sau nu aveau deloc si se uitau cam ciudat la borcanelul lui Danut si la un moment dat verisorul sotului ma intreaba de ce ii dau mancare cumparata. Eu i-am explicat ca nu are conservanti si mi se pare mai sigur asa decat sa fi venit cu un piure facut acasa cu o seara inainte, purtat prin caldura(si in masina era cald nu gluma) pe care sa il servesc copilului ca fiind fresh. Si a recunoscut si el ca e riscant sa ii dai copilului mancare tinuta cu orele la cald.
Ca apropo am eu o verisoara care era anti borcanele si a venit ea la iarba verde cu branzica amestecata cu piersica facuta de cu o zi inainte. Si a stat branzica aia pe masa la picnic de dimineata de la 09.00 pana pe la 15.00 cand a papat ala mic(si era o caldura de mureai) si noapte i-a fost rau (scaune proaste si voma) si dupa aia s-a reorientat si ea.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput