Prietene la bine si la greu - 7

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui 74

Citat:
citat din mesajul lui monis5
- te bagi la o troncaneala cu picioarele pe sus?

MONIS da ce inseamna asta?... macar sa stiu la ce ma bag

www.youtube.com/watch?v=py2TiFsq9T0" target="_blank"> troncaneala cu picioarele pe sus - (de pe la mijlocul filmuletului incolo )

MONIS zau ca m-as baga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Pentru categoria oracol (si ca sa treaca mai repede moderarea): sunt din TgMures, ca na_bo, aproape de Reghinul Laviniei. Dar de multi ani in Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

cateva poze de azi incepand de aici

ps: caciulita tricotata e cumparata ..nu am eu talentul Licuriciului

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

ANCUTZA ce bine ii sta in blugii aia scurti Sabinei

P.S.: Eu totusi cred ca nu e greu de crosetat si ca dureaza un pic pana te prinzi cum merge treaba. Asa e LAURAIRINA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Trebuie sa va povestesc, ca mi-s tare fericita. Am o prietena draga care nu reusea sa aba copii. Apoi i-a aparut un fibrom pe uter (v-am povestit in sarcina despre cazul ei), undeva pe peretele uterului, nu stiu unde de nu putea fi operat si imi spune ca a fost la 3 ginecologi, toti 3 i-au recomandat sa isi scoata uterul. Fata mea era tare tare trista si cum tocmai mergeam in Romania, i-am zis sa stea cu opeatia pana o vede ginecologul meu. Nenea dr ponosu' a zis ca are foarte putine sanse, da' se baga. I-a salvat uterul anul trecut si .... azi s-a nascut Sonia! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ancutza nu pot sa le vad. .
Felicitari prietene tale Andre. Ma bucur ca mai exista si minuni.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Andre, felicitari prietenei tale! e o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Andre, felicitari prietenei tale! e o minune!
Multumesc! N-am contribuit decat cu un gand, dar ma simt atat de mandra! Si imi amintesc de parca ar fi fost ieri, cand s-a trezit din operatie ma intreba "Am uter?", "Ai", "Juri?" ... si-mi dau lacrimile Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Trebuie sa va povestesc, ca mi-s tare fericita. Am o prietena draga care nu reusea sa aba copii. Apoi i-a aparut un fibrom pe uter (v-am povestit in sarcina despre cazul ei), undeva pe peretele uterului, nu stiu unde de nu putea fi operat si imi spune ca a fost la 3 ginecologi, toti 3 i-au recomandat sa isi scoata uterul. Fata mea era tare tare trista si cum tocmai mergeam in Romania, i-am zis sa stea cu opeatia pana o vede ginecologul meu. Nenea dr ponosu' a zis ca are foarte putine sanse, da' se baga. I-a salvat uterul anul trecut si .... azi s-a nascut Sonia!

ANDRE ce bucurie...m-ai emotionat cu povestea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzi2005 spune:

'neata fetelor,

scriu repede repede ca e pisoiul calare pe mine (a dormit azi noapte de la 10.30 la 11 azi dimineata, asa ca acum e fresh)
-ancutza (poate s-au oferit si alte fete, n-am terminat de citit..)daca vrei iti cumpar eu lass baby si-ti trimit. spune-mi, doar!
- coque am rupt netu' in doua si eu crema bio cu fp mai mare de 45 n-am gasit. Si mie imi plac produsele de la bioderma (mi le-au recomandat doi dermatologi) dar eu n-am gasit gama lor pentru copii in nici o farmacie. eu am mustela, care e hipoalergenica, fara parfum &co, dar e adusa din franta, pentru ca eu am cautat inainte de Paste si n-am gasit decat klorane in cele n farmacii in care am intrebat. si de klorane nu stiu nimic..
-monis eu am cantar de bucatarie (l-a luat motanul sa-si cantareasca suruburile si motorasele )dar nu intentionez sa-i cantaresc mancarea. poate doar maine sa vad asa din ochi cam cata e..
mai am de citit 7 pagini si de vazut poze si nu stiu cand apuc..
LA MULTE LUNITE RUXANDRA, RALUCA, EVA SI DRAGOS SI LA MULTI ANI FLAVOURS! si pentru ca nu stiu cand mai apuc sa intru inteleg ca Petrecere frumoasa. Chiara si Andre!

Mergi la inceput