Prietene la bine si la greu - 7

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neataaa A dormit binisor piciul meu La 3 ore, ehee...de cand n-am mai dormit 3 ore legate A fost bineeeee Ne pregatim pe la ora 9 de mar cu avocado iar la pranz premiera: supa chioara de legume Pfff...sa vedem cum il "coafeaza" Ieri am iesit la plimbarica in 3...si cu tati Am pus cateva pozici noi de ieri Mitzi - ms de raspuns. Si eu cant de mama focului Toate melodiile posibile, mai si inventez Merge cat merge si apoi se plicti. dar eu sunt perseverenta. K - mda...o sa incerc si daca urla il las nitel ca n-o fi foc, tb sa se obisnuiasca singurel in spate , la el in scaunel. Ca vine acum vara si o sa "golanim" amandoi de mama mama Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Shtephy,multi pupici de la noi! Si pt strumfi,bineinteles!

Diana,of cat te-ai mai chinuit,dar uite ce frumos te-a rasplatit DD!

Miany,nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme,e varsta.Pup ginerica `energetic`!

Dymo,cum mai e Danut,a trecut febra? Ma gandesc cu groaza la urmatorul vaccin...care e peste o saptamana

Lili,ete ca neuronul meu imi joaca feste si i-am pus Mariucai un dinte....Oare cine spunea ca are dintisor???

Laurairina,n-a plecat sotul la munci? Hai colea cu-n mesaj de ala original,sa ne inseninezi dimineata! Ce mai face fotomodelul nostru?

Ancutica
,cand vii la Iasi?Abia astept sa va cunosc `live`

Un mare buchet de flori pt Alunelsialbinuta! Nu stiu povestea,daca are cineva timp si dispozitia necesara,poate imi trimite si mie un PM.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Sa cumpar lingurita cu rezervor , sa nu cumpar ... Imi place cum mananca Bubutica din ea. Dar el pare un bebe mai papacios si nu mofturica ca a mea. O fi buna pt mofturosi?

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami

www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza,
fetele, help cu un sfat pentru o crema de protectie cat mai neparabenica si hipoalergenica.

Am retinut de la many ca merge pe Bioderma.
Alte opinii/sugestii?
Chiar vreau sa ii iau azi. E super bronzat pe obraji si incepe sa fie rosiatic, vin zile cu 27 de grade toata saptamana viitoare.

EDIT: asa lua www.organik.ro/cosmetice-bio-bebe-copii/creme-uleiuri-tratamente/protectie-solara-bio-pentru-bebe-copii-spf-45" target="_blank">asta insa are FP45.Vreau un 50 minimum.
pup u

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza, vin si io catinel catinel

Dar nu pot sa nu completez la categoria cracra:
- fiimea cum butoneaza la tastatura de zor(ca doar v-am pove' eu mai deunazi);
- fiimea a descoperit ratustele din apa de la baita si le roade cu spor, adica ne-am invrednicim si noi sa le cumparam;
- si filmu1, filmu2, fimu3, poza4 a statului pt cateva zeci de secunde in curuletz( vad ca fiimea il cam imita pe Albastrel)

Trimit si revin cu raspunsuri, nu inainte de multumi frumos fetelor cu raspunsu la balerinii mei, o sa caut si eu la Leonardo( ca Otter nu visez sa avem la noi in oras..) talonete de alea, sa vad poate rezolv problema..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Biberon cu lingurita

http://www.bebelusultau (punct) ro/detalii.php?cod=EK215 est de la Nuby. Vad ca la asta nu trebuie storcosit tubul pt ca impingi din spate.

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami

www.youtube.com/watch?v=VqmBCcv5BkU" target="_blank">Cezara se pregateste de botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre,multumesc de PM.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza gagici

cuscri asa e, nu am mai zis nimic de noi...shame on me
pai pt ca stam toata ziulica pe-afara, apoi vine tati de la servici si se plimba si el putin cu noi, se face 7-8 seara si venim acasa...baita, papica, somnel la Sabinuta, citesc forumul (dar cum nu am toate ingredientele pt o placinta prefer sa nu o pun la copt ca sa nu supar pe nimeni), vad pozici frumoase cu fulgusori si mamici la intalnire, vad ginerica frumos frumos botezat si bag cornu'n perna

Lumi saptamana viitoare vin la Iasi...oricum , cu noul job al lui tati voi veni mai des...abia astept sa ne vedem

merg sa "cumpar" ce-mi trebuie pt placinta si imi iau revansa

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Vreau sa zic ca am vazut pozici cu Albastrel la pozitia cureletz, mumos tare bre mai esti, nu te dezici deloc

Flavours LMA mamico, sa ai o zi aniversara superba!!

Ionela astept pozica cu rochia aleasa(din cele 2 bineinteles- cred ca le-ai zapacit pe vanzatoare cu probatu )

Mda..am vazut si eu ce inseamna bebe papacios, adica sa deschida gurita frumos si sa ceara orice papica, bravo Bubule, sa o tii tot asa, Raluci esti o norocoasaaa!! Fiimea pare a fi o mare sclifosita....

Andre, da pozici cu voi fetele(inclusiv buni) la pantaloni scurti cu chicioarili in apita la malu marii nu dai si la ochiu meu???

Tina, deci nici la noi nu e vaccinu...brrr..ce ne asteapta oare si pe noi?ca asistenta a zis ca ne suna cand il vor avea pe stoc...Sa nu astept eu mult si bine...

Many, nu mai zic nik, ca mi-a ramas gandul la pozica voastra din parc, unde Vladutu sta frumusel in piciorute, bineinteles tinut de mami de manutze!!Uite ca mi-a ramas intiparita in memoir!

Miany, deci erai pitita lipita pe langa butoi cumva???vin io cu toporu sa daram butoiu!!

Bre , vine cumva careva la mare de 1 mai?????Ca nu de alta, da au asfaltat astia ieri gropile de prin oras...

Andre, care musafiri??vin nasicile la voi???va pregatiti de botez??(vezi ca eu revin pe parcurs cand mai aflu cate ceva din postarile tale..mi-e lene sa le unesc toate la un loc)

Gabitza, multa multa bafta cu instruitu bunicilor, si sa iasa totu bine, sa nu iti fie prea greu sa ii lasi pe mucosi cu ele..Off te cred cat de greu o sa iti fie numa cu gandu la ei Cat despre grasa ta..nu o intrece pe a mea..(uite-te in pozicile de la baie unde se vad randuri randuri ce sunculite..)Da nu iti mai fa griji, dau ele jos imediat ce incep busileala, sau in piciorute

Lumi, dupa cum vezi deja am trimis un mesaj, urmeaza asta Pupici pisucutei tale !!

gata, ma bag la sedinta de alaptat, la modificat una bucata palarioara(aia verde ca am facut-o prea mare pt piciulina prietenei..) si sa mersteresc sa o supa zeama/piure de legume pt mofturila mea, poate se oboseste sa manance azi.........

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput