Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 10
ionelamaria spune:
seara buna
am revenit si eu cand probabil ca ati fugit toate
baietii mei dorm... eu abia am iesit din cada... asa ca stau sa ma scurg ( a se citi: sa se usuce oarecum parul sa nu fac balta patul. urasc uscatorul de par)
monis, sper sa ai o noapte mai buna si sa recuperezi
cred ca la 5000 se schmba in albastru din azuriu culoarea stelutelor... sper sa nu gresesc... deci bagaaaaaaaaaaaa
un gand bun trimit si eu pentru Bradut si o imbratisare. sper ca soarta sa fie blanda cu el si sa ii compenseze oarecum pierderea...
Lauradi, sa stii ca eu m-am prins greu cine e colegu'.
Lidia, oscilez intre 2 rochii ( oscilez pana nu le-oi mai gasi) una neagra lunga cu niste cerculete de voal ... interesanta ... si una rosu caramiziu cu reflexe albastre din ,atase naturala... ( model unicat) Ambele au "defecte" si calitati... ca pret sunt apropiate... asa ca ma dau cu capul de pereti.
Dymo sper sa nu fie prea multe problemute dupa vaccin. Uff.. pupam bebe sa treaca repede febra
andre, serios agentul ala.
K, iui ce dulce e bebe stand singur in fundic. iar ti-ai facut de cap la albaneji si chineji. Destractiune placuta la munte. Care ei????( aia cu agramaticalitatile)
Miany, bravo de bebe mancacios si nemoftoros. imi da curaj cand aud si de bine despre marea D
booon. lansez mesaj... mai sterg olecuta parul si bag nasul i perna la somnel
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
miany75 spune:
krelia- felicitari ptr.reusita lui Albastrel!!
dymo-sa-i scada febra; david,ca si santi a fost doar mai somnoros in ziua vaccinului..DD iti multumesc,ca e nasol cu 'febrele'..mi-aduc aminte de la episodul cu rosu in gat.. o noapte cat mai linistita iti doresc!!
mai,fetelor ,al meu fecior (mai nou) atunci cand il prind de manute sa il ridic in fundulet se ridica direct in picioare...si daca sta pe spate se sprijina pe talpi(pe toata talpa,nu pe calcaie) si isi ridica fundul de pot sa bag o mingiuta sub el...voi patiti de astea?!o fi k? ca dau in paranoia..
miany75 spune:
ooofff...am uitat sa felicit fulgusorii nascuti intr-o zi de 28 si pe cei nascuti pe 29..si daca tot sunt la capitolul asta ii felicit anticipat si pe cei nascuti intr-o zi de 30...
Sa cresteti mari ,sanatosi ,voiosi,sa fiti mereu inconjurati de dragoste si sa fiti mereu bucuria parintilor vostri!! La multi ani!!
amu chiar ma retrag...mi se lipesc genele..(nu de la rimel)
shtephy spune:
Andre imi pare foarte rau ca iar a racit italianca mica.Dar se face bine repede,da?
A crescut tare frumos ,bravo!Auzi cred ca ai facut o fatza cand ai auzit de parmezan ...ce sa le faci ,macaronari
Monis (nume de cod Santiaga ) va doresc cat mai multe escapade la aer nepoluat si raze UV prietenoase cu Santi.
Tot am vrut sa-ti zic ca ma amuz mereu cand pomenesti de lucrare de control.
Ionela imi inchipui ca iti e tare greu cu Mihnea plangacios.Saracutul ,pupam tare.
Intr-adevar ai de luat o decizie grea cu rochia,dar bine ca ai gasit ceva totusi.
Raluci nu mai pot dupa mancaciosul tau
Auzi da' pozele de la semnatura ie pe privat?
Tina deci nici voi nu ati gasit vaccinul.of ,of...
Bine ca ati venit si cu vesti bune ,deci tzitzicile fac treaba buna
Flavours la multi ani fericiti si sanatosi!!!
Multumim de cinste si de pontul cu pastarnacul.
Sper sa fie linistit Tudi cat lipsiti voi de acasa iar voi sa va distrati super!
Pun si eu un brat de floricele pt Alunelsialbinuta
Mitzi super ca nu se aude nik pe la plamani si spor la marea D
Lauradi wow eu si Ducu avem aceeasi zi de nastere
Sunt minunati puii tai
K ce super sta Rares in fundic ,bravos!!
Sa petreceti un weekend minunat la munte!
Dymo cum e Danut?A cedat febra?
Many bravo pt dimensiunile ochiosului
Miany hai ,alunga starea aia nasoala repede,da?
Ma bucur ca ai un pui mancacios si eu zic ca-i foarte normal cum se ridica el in picioruse ,doar ai baiat mare si voinic.
Cuscri chiar nimic nu ne-ai zis de voi :(
Sper ca-i totul bine
Ralu_seby unde esti?
Somnic pufos fetele!
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
laviniablaga spune:
neatza!
la raport noapte mai linistita....am adormit la 23.30 dupa ore in sir de caraieli si maraieli, si ne-am trezit la 2,la4 si la5.30...acum inca doarme:
LMA SARBATORITILOR ZILEI:
Flavours
si -orii
Ruxandra de Ramonik
Raluca Magdalena de Lauradi
Dragos Andrei + Eva Maria de Gabita35
Sa fiti sanatosi si iubiti!
mama tizului felicitari pentru noua premiera!
Dymomo cum e Danut...i=a mai scazut febra?????
Va ofer si -ua mea de toate zilele...si acum ma mai bag la somnic...langa printisor!
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata!
Eu va ofer flori,ca in fiecare zi.Cafeaua nu am facut-o inca,nici nu am coborat din pat. Astept sa se trezeasca printesa,sa o servesc
M-am culcat bine,sanatoasa,si m-am trezit racita
La multe lunite:
Ruxandra de Ramonik
Raluca Magdalena de Lauradi
Dragos Andrei + Eva Maria de Gabita35
La ulti ani,Flavours!
Multa sanatate,fericire si distractie placuta in 2!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Andrecluj spune:
Buna dimineata, azi aveti frapucine / capucine proaspet si devreme, m-au trezit florile de la Lumi Haaaaaapppppppppccccccccccciu. Refa-te repede!De fapt m-am trezit la 5.30 impartind masina pentru musafiri, mi-am dat seama ca nu incap toti in masina mea sau ar incapea fara valize, asa ca de la ora aia am "dezbatut" gandul pana n-am mai rezistat in pat, in timp ce familia doarme dusa. Batranetea / maternitatea aduce lipsa somnului? Am mai impartit salariul urmator, asa ca sunt fresh (pana cand?).Sa ne traiasca fulgusorii nascui in 30, sa fie sanatosi, iubiti si feiciti, iar Flavours ce ti-am urat ieri iti urez si azi! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
gabitza35 spune:
neata tuturor,
va invitam la , facem si noi cinste astazi mucosii fac 5 luni... nici nu stiu cand au trecut
si celorlalti sarbatoriti ai zilei de astazi
despre noi....incepem sa ne diversificam.... deocamdata am scapat de zeama aia de morcov si mar dintre mese si incepem cu marul copt dimineata... Dragos il mananca destul de bine, prima lingurita se lasa cu strambaturi, restul ( vreo 3 au fost ieri) au mers usor... Eva in schimb nu cred ca din 4 lingurite a inghitit adunat macar una... deschide gura si ia din lingurita marul, il tine o secunda in gura cat sa-i simta gustul si apoi incepe sa rada si sa-l impinga afara... cred ca are impresia ca de fapt ne jucam...
la bilant ok... Eva, dupa cum ma steptam, a luat iar aproape 1 kg luna asta, are 7.900 si 64 cm ( ce ma fac cu grasa asta... raman cu piatra in casa), Dragos are 7.500 si 68 cm, el s-a lungit cu 4 cm, cu gramajul ...cam 500 grame aport/luna
drept urmare Eva nu primeste cereale.... dragos primeste, si pt ca la ora mesei suntem afara si nu ne jucam cu lingurita, le voi face lichide (o masura la 100 ml lapte) si le luam cu bibe
dupa o sapt de mar copt introducem usor in combinatie banana... si apoi, dupa ce masa de la 10 e inlocuita, trecem la pireuri de legume (cam in 10 zile, asta e orizontul de timp estimat)
ne-a sosit si caruciorul, si scaunele de masa... mai asteptam produsele de la mothercare...
am vazut poze cu Albastrel de mami K cum a stat singur in fundic, cred ca in curand si Eva... toata ziua ar sta asa daca ar fi lasta, oricum se lasa cu urlete daca o imping la loc pe spate cand sta sprijinita in coate si cu capul inainte.... inca e greu capul
in alta ordine de idei, si mucosii raman singuri ( adica cu mama si soacra) in we... trebuie neaparat sa merg la o nunta in craiova... la aiatul nasilor nostri si ai mucosilor....asa ca nu am avut de ales...cred ca o sa stau la telefon toata ziua...
astept sa soseasca si mama si sa incep training cu amandoua...cum se deschide/inchide carutul (ocazie cu care vor inaugura noul carut, ca nu pot sa le pun sa iasa cu hardughia aia de 30 kile care, dupa ce ca e greu, mai e si greu manevrabil... buna afacere am facut)... apoi meniul ( f simplu deocamdata), vigantolul, etc.
ma duc sa vad ce mai zic merele alea puse la copt si poate mai revin
o zi buna tuturor
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
Lumi_Richard spune:
Andre,iti doresc o zi cat mai buna,sunt sigura ca vei gasi tu o solutie!
Raceala mea trece,prefer sa ma doara in gat(na,ca sunt nebuna)decat sa-mi curga nasul(care deocamdata e OK). Dar cine credeti ca face dus/baie cu geamul deschis?
Ionela,tin pumnii pt rochie,sa o alegi pe cea care-ti place mai mult si vei fi o nasica frumoasa foc!
Gabitza,bucura-te ca pune in greutate...la cea mai mica problema de sanatate,tot ce au pus intr-o luna,pot pierde in cateva zile.Felicitari pt D!
Am schimbat si hranit una bucata pisicuta,acum are program de voie
cat isi face mami tabieturile,apoi iesim la plimbarea de dimineata,ca tare frumos mai e afara!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi