Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 12
RamonaCopot spune:
neatza si de la noi,
ieri nu am apucat sa postez nimic ca am fost plecata la Craiova dupa provizii.( asa greu e sa stai intr-un catun unde nu gasesti mai nimic in afara de cartofi si morcovi si ceapa si daca mai vrei un dovlecel, un spanac trebuie sa-ti iei traista in spinare si sa mergi "la ORAS" vreo 60 km asa ). Plceasem cu gand sa imi iau si mie neste ocketi de soare, ca la broscoi tare bine ii prind aia ce i-am luat si bineinteles ca am uitat, mi-am adus aminte de ei cand m-a orbit soarele din oglinda retrovizoare.
Padi, nu stiu daca au pus fetele link, ca is la pagina 1 cu cititul, dar ochelarii lui Dominic is din aia cu balda elastica la spate si sunt de pe reclama
Aseara am scos broscoiul la parc si am vrut sa fie si la noi o premiera, sa ii dau sa pape afara. Cum ma si asteptam, a papat ceva ceva...si apoi a vomitat tooooooooot, sub privirea a doua mamici, colege de liceu, care ma priveau incriminator, ca dau papa la bebe de la borcanel si de aia imi vomita copilul . Si acasa vomita mult, dar nu tot timpul, insa acasa fug repede la baie, dau tot jos de pe mine, de pe el la fel si gata, in parc....va inchipuiti cum aratam. De azi o sa umblu cu schimburi pentru amandoi, dupa noi.
Ma bag si eu la poze, ca abia astept sa vad familia frumoasa de la Brasov in pozici. Si apoi ma deloghez sa vad si eu poze frumu de Dymomo si la celelate fete care le au blocate, ca nu am reusit pana acum.
Pupici, sper sa mai intru azi .
Ah... Vladut multa sanatate!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
miany75 spune:
buna dimineata si de la cluj,unde se anunta o zi cu soare numai buna de plimbat!
shtephy,dragonitza,lumi ms de raspunsuri!!
Lumi,Andre multa sanatate!!
Laurici mda,eram cu nasul pe acolo sa vad daca incap...spor la mesterit!!mami harnicuta si rechinasa mucioasa!!
monis5 spune:
Neatza,
M-am infiintat si eu la de la Andre asistata de pusa de Lumi pe masa, la lasata de Flavours care petrecere frumos cu tati si baga si
si zic Sarbatoritilor zilei!!!
Many - cam asa a luat si Santiagul, in nici un caz 500 g / luna. Dar toti cei proalaptat sustin ca e f bine oricat ia, atata vreme cat ia si nu stagneaza. Oricum, pentru 6 luni de alaptare, este super!
Miany - sa treaca orice stare innourata.
Chiar asa, intrebare: cu ce cantariti papa pt copil? adica am pus si eu in recipientul de la Avent, care e gradat, dar 100 ml de mar, nu e la fel de greu ca 100 ml avocado, de exemplu....
Lumi - sper ca nu e vreo raceala serioasa, ci doar gatul putin inflamat si trece repede . Cum mai papa pisicutza?
Coque - stau si eu cu ochii pe raspunsuri ca si eu posed una bucata copil cu maini de african, si chiar nu mi se pare deloc ok si caldura abia vine
Laurairina - ce tare e Amalia cum sta ea in fundic, ce concentrata este
restul fetelor, primiti
si de la noi
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laurairina13 spune:
Monisu, la pireuri de legume/fructe nici eu nu prea stiu cum sa le cantaresc..Doar zeama de supa am pus-o intr-un bibe micut si care tot statea nefolosit , si iau de acolo si ii dau cu lingurita..
Imi spusese Broscuta ca ea a gasit la mase plastice sau magazine de genu un recipient gradat ca o canita asa, si cu ajutoru la aia a inceput sa dea suculete cu lingurita...
Eu momentan o sa ma folosesc de cele 2 bibe care oricum nu au avut nici un rost pana acu..masor cu alea si eventual pun pe urma in castronel..Dar ce ramane in castronel dupa ce papa, ar trebui poate iar masurat..
Zic si io ca tine, ii dau din ochi, mananca mananca, nu..sanatate, stau si eu si ma inchin la ea cat o vrea sa manance...E drept ca sper totusi sa nu ajung la 1 an cu cupchil care abia sa linga o lingurita de mancare... E grele rau..ce sa mai...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
dymomo77 spune:
Ramona cand am pus prima data link-ul la poze se vedeau acu, daca intru la semnatura mi le arata dar pe forum nu. Habar nu am de ce. Ce e drept e o poza cu Danut nud si poate de aia. Imi pare rau ca ai asa probleme cu Domi. Danut de cand a crescut regurgiteaza ff rar iar de vomat deloc. Poate scapati si de refluxul asta.
Danut e bine, a scazut febra cu Calpol iar pe la 23.00 cand a mers la nani avea 37.5. Am avut chiar o noapte super cu o singura trezire la 04.15(ca mie imi explodau sanii) si apoi la 07.15 trezirea definitiva(ca noi suntem mai matinali). La 09.00 aveam oricum programare la stomatolog asa ca nu e bai.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
ionelamaria spune:
un brat de flori pt norica mea Ruxica. Sa cresti mare si sanatoasa si frumoasa si desteapta si sa o faci mandra pe mami de tine.... si pe Mihnea
Raluca Magdalena de Lauradi
Dragos Andrei + Eva Maria de Gabita35
La multi ani,Flavours!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
Licuriciule Poze cu noi in costum de baie inca neam, nu e de pozat. Bine, la buni nici nu va mai fi, desi inainte de a ma naste pe mine a fost manechina. La mine sunt ceva sperante. Da, vin surorile lu' buni, 3 la numar, apoi prietenel mele, 4 la numar, impreuna cu fratele meu si cu fiica lui, apoi parintii primior 2 copii pe care i-a crescut mama, apoi prietena mea cea mai draga cu sotul si fetita, apoi mama unuia dintre copiii crescuti de mama mea cu puitzul. Cam atat Miany Multumim Monisule Nu cantarim. Eu cantaresc doar zeama, in rest cat pofteste d-soara. Azi incepe si noi marea D, evident pe malul marii, cu zeama si crema de orez. Ancutzica, Ionela Missed you! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
miany75 spune:
monis buna intrebarea cu cantaritul alimentelor...eu,momentan,le-am dat ochiometric sau mai bine zis masurat intr-o biba de Avent...ma tot gandesc sa iau un cantar de ala de bucatarie...dar,unde sa il mai pun si pe ala?!...ca la cat spatiu avem imediat nu ma mai zaresc de dupa bibe,sterilizatoare,aparate de gatit la aburi,blender etc..
de ex.,cica sa ii dai carnita de pui de la 5g si ajungi la 20-30g...cum o cantaresc pe aia,ochiometric vb...
Andrecluj spune:
Minte trezita la 5.30 mi-am comentat singura pozele. Am vrut sa scriu istoria lor si am pus comment-uri. Maine la 5.30 probabil ca le sterg. Licurici E super rechinasa, sa-ti traiasca in sanatate! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
dymomo77 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi: Ruxi, Raluca Magdalena, Dragos Andrei si Eva Maria.
Eu cantaresc mancarea cu cantarul lui Danut care merge din 5 in 5 grame. Cel mai mult papa 110g dar rar, mai des 80-90g si uneori chiar si 40. Totul depinde de cheful lui.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut