Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Buna fetele !

In primul rand sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

Am intrat doar sa va spun ceva ce probabil stiti, dar eu nu am stiut si cum trag ponoasele.

Faceti rost din Ungaria, germania, bulgaria inainte sa nasteti de vaccinul BCG.

In romania nu se mai gaseste demult si e pacat sa nu il faceti la timp, adica in a 4-a zi. Trebuie facut in maternitate si nu il au.

Daca stiam il procuram din timp dar nu am stiut si nici acum fetita mea nu e vaccinata.
Inca odata nastere usoara.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Offff, si daca il faci mai tarziu nu e bine??? Si cum ramane chestia cu dr. care nu face vaccinul daca nu e sigur de provenienta lui???

Cris 28+ cu

vaccinul se administreaza in primul an de viata - asa mi-a spus neonatologul cu care am vorbit de dimineata!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Creatza, Oana multa bafta la eco. Va asteptam cu vesti bune.

Enik, spor la treaba!

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Buna fetele !

In primul rand sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

Am intrat doar sa va spun ceva ce probabil stiti, dar eu nu am stiut si cum trag ponoasele.

Faceti rost din Ungaria, germania, bulgaria inainte sa nasteti de vaccinul BCG.

In romania nu se mai gaseste demult si e pacat sa nu il faceti la timp, adica in a 4-a zi. Trebuie facut in maternitate si nu il au.

Daca stiam il procuram din timp dar nu am stiut si nici acum fetita mea nu e vaccinata.
Inca odata nastere usoara.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Offff, si daca il faci mai tarziu nu e bine??? Si cum ramane chestia cu dr. care nu face vaccinul daca nu e sigur de provenienta lui???

Cris 28+ cu

vaccinul se administreaza in primul an de viata - asa mi-a spus neonatologul cu care am vorbit de dimineata!

POZE VLADUT

Eu sper sa se adevereasca ce a spus Tina, ca intr-o luna apare si la noi vaccinul. Altfel, ce facem, sechestram copilu' in casa???

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

cam asta este varianta!

medicul de familie imi spunea sa mergem in bulgaria cu copilul cu certificatul de nastere si carnetul de vaccinari si pentru ca suntem tara membra UE unde! il putem face in orice tara a CE!

Deci(cadoar propozitiile culte din limba romana incep cu "deci si cica") vecinii bulgari sa traiasca!

Ca deh ne-au luat-o inainte cu turismul de ce nu si la acest capitol!!!!!!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, merci... E bine ca mai aflu preturile la spaga ...

Cristina 29+ cu

Dar daca ma fac ca ploua si nu dau niciun fel de spaga... oare ce se intampla? Nu ma externeaza? Pune sechestru pe bb?
... Romanica noastra draga

Cristina 23 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

asta ne intrebam si noi aseara,oare nu ne da bebe acasa?

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, merci... E bine ca mai aflu preturile la spaga ...

Cristina 29+ cu

Dar daca ma fac ca ploua si nu dau niciun fel de spaga... oare ce se intampla? Nu ma externeaza? Pune sechestru pe bb?
... Romanica noastra draga

Cristina 23 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

asta ne intrebam si noi aseara,oare nu ne da bebe acasa?

Us
My Baby Boy

pai daca nu vor sa vi-l dea pe bb acasa lasati si voi un bilet cu gradinita la care vrei sa mearga copilul-apoi ce scoala sa urmeze si la facultate unde credeti ca i s-ar potrivi poate la harvad daca tot s-au gandit sa il pastreze!

Mai vedeti voi daca mai vor sa il tina!-Asa in loc de spaga!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Vai fetelor ce citesc, imi pare sincer rau ca nu va pot ajuta, as cupara de aici vaccinul si l-as trimite in tara da nu pot

Ce tampenie, sa nu aiba vaccinul de tuberculoza mai ales intr-o tara ca Romania, daca nu ma insel suntem printre primii la cazurile de tuberculoza in Europa.
La analizele medicale de emigrare pentru Canada asta este primul test pe care ti-l fac tocmai datorita numarului mare de cazuri, la cea mai mica urma de pata pe plamani iti resping dosarul.

Nu exista companii straine producatoare de la care sa-l comandati???

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

asta discutam si noi chiar daca gasim sa il comandam in strainatea nu risca neonatologul sa il faca ca nu stie in ce conditii a fost transportat! Este nevoie de conditii speciale!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Nu..serios acum,eu deja mi-am pus banutii deoparte pt spaga,desi sincer dupa tot ce am vazut la maternitate si am auzit mi-e sila de ei si nu merita nici un leu.Ma intreb oare ce face o femeie cu posibilitati reduse de la tara?Sau chiar si de la oras?Sincer sunt multe familii care abia traiesc de pe o zi pe alta si nu au bani de spaga.Ele ce patesc?Le lasa in strada sa nasca precum animalele?Nu au grija de bebe?De ce oare in multe spitale din tara de stat daca ai nascut normal te duc intr-un salon diferit si nu atat de modern ca cele care au nascut prin cezariana?De ce atata discriminare?De multe ori nu e alegerea ta cum nasti ci a bebelusului,dar nu inteleg de ce platim pentru asta.Ma gandesc cu groaza ca voi naste la un spital de stat si voi avea colege de camera persoane care nu au nici o treaba cu igiena.Va zic sincer si cred ca Bamboletta si Michelle pot confirma ca la Cuza Voda in Iasi pe holuri misuna tigancile cu fuste,intra peste tot,in saloane,fac consultatii etc etc.Pai chiar ele?Doamne fereste sa dau peste una de asta in salon.De asta nu sunt de acord sa stea bebe cu mine.Nu aruncati cu rosii

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Nu..serios acum,eu deja mi-am pus banutii deoparte pt spaga,desi sincer dupa tot ce am vazut la maternitate si am auzit mi-e sila de ei si nu merita nici un leu.Ma intreb oare ce face o femeie cu posibilitati reduse de la tara?Sau chiar si de la oras?Sincer sunt multe familii care abia traiesc de pe o zi pe alta si nu au bani de spaga.Ele ce patesc?Le lasa in strada sa nasca precum animalele?Nu au grija de bebe?De ce oare in multe spitale din tara de stat daca ai nascut normal te duc intr-un salon diferit si nu atat de modern ca cele care au nascut prin cezariana?De ce atata discriminare?De multe ori nu e alegerea ta cum nasti ci a bebelusului,dar nu inteleg de ce platim pentru asta.Ma gandesc cu groaza ca voi naste la un spital de stat si voi avea colege de camera persoane care nu au nici o treaba cu igiena.Va zic sincer si cred ca Bamboletta si Michelle pot confirma ca la Cuza Voda in Iasi pe holuri misuna tigancile cu fuste,intra peste tot,in saloane,fac consultatii etc etc.Pai chiar ele?Doamne fereste sa dau peste una de asta in salon.De asta nu sunt de acord sa stea bebe cu mine.Nu aruncati cu rosii

Us
My Baby Boy

daca nasti prin cezariana te duc la reanimare sa te tina sub supraveghere pana iti revi din anestezie!

Nu exista alt motiv si de obicei saloanele de ATI sunt mai dotate!

POZE VLADUT

Mergi la inceput