Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Carla,iti simtim lipsa....va asteptam pe toti 3 cat mai curand, mamaaaaa sa vezi ce o sa aveti de recuperat ....
Fetelor, eu am incercat sapt asta sa mananc numai ce este nevoie pt bebe: lactate, fructe, legume, carnita, cereale sau paine, cateodata cartofi copti, dar nu impreuna cu carne, ceva de genul asta de alimentatie, sanatoasa, fara prajeli, fara dulciuri,.....vad ca nu am mai luat nici un gram in greutate, sper sa fie si bebe bine maine cand mergem la eco....credeti ca-i ok alimentatia asta pt bebe, ca doar nu tin regim, nu?

24+ cu un invingator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

la maternitate in brasov exista o departajare-romii nasc la etajul trei dupa ce trec prin sectia de deparazitare iar noi la etajul 1, nu am vazut fuste lungi si plisate la etajul unul-dar am vazut o groaza in octombrie pe treeptele maternitati in slapi camasi de noapte vai mama lor si halate la fel cu tigara si cafea in mana la max 10-12 grade afara si nu aveau nici o treaba-nasteau si plecau acasa !

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

In iasi nu stiu daca se face acelasi lucru ca la bv,sper insa.Sincer am vrut sa ma duc la un control in oct si cand am intrat in salon si am vazut o tuciurie ca tocmai se dadea jos de pe masa m-am retras,mi-a fost teama sa nu iau ceva.Eu sunt tare panicoasa la chestiile astea,obsedata de curatenie,nu vreau sa iau un microb de la cine stie ce colega de salon.
Sotul zice ca sunt absurda insa asa sunt eu,mai obsedata

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Neata

Nu mai au perna de gravide pe ingerasul tau m-au sunat acum dimineata si nu stiu cand o primesc sunt suparata

Cred ca toate care suntem in romania suntem interesate de vaccin...dar eu chiar nu stiu de unde as putea sa-l iau pe net nu am gasit nimic

Rodica-vazut printesa cu ochelari..perioada de acomodare e cam de 1-2 luni...trebuie sa-i poarte mereu?printesa mea corecteaza cat poate prin ochelari si abia la18 poate face operatie cu laser sa scape de ochelari

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

eu am comandat de aici:
http://idealbebe.ro/bertoni-perna-pentru-alaptat-p-4342.html?osCsid=934345eb061cf0f787550a0d01a77a5e

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

mersi am comandat si eu dimineata astept sa vina

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Creatza eu cred ca mananci mult mai sanatos asa,e bine si pentru bebe si pentru tine
si mie imi pare rau cu vaccinul,sper sa se faca repede rost de el sa nu mai fie nevoite burticile sa se streseze.
noi am plecat la bronzat burticutza la plaja ca aici sunt credca 30 de grade,foarte cald si un soare de nu poti sta in casa.

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Creatza, daca iti acoperi necesarul de vitamine, proteine bla-bla, calorii, cred ca e super ideea. Numai ca eu parca m-am pierdut orice urma de cumpatare. Nu mananc aiurea, mult, dar tot mi se mai agata un covrigel de mana, o saratica, doar stiu ca astea extra ingrasa, dar na, chiar nu mai stiu cum sa procedez...

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Carla,iti simtim lipsa....va asteptam pe toti 3 cat mai curand, mamaaaaa sa vezi ce o sa aveti de recuperat ....
Fetelor, eu am incercat sapt asta sa mananc numai ce este nevoie pt bebe: lactate, fructe, legume, carnita, cereale sau paine, cateodata cartofi copti, dar nu impreuna cu carne, ceva de genul asta de alimentatie, sanatoasa, fara prajeli, fara dulciuri,.....vad ca nu am mai luat nici un gram in greutate, sper sa fie si bebe bine maine cand mergem la eco....credeti ca-i ok alimentatia asta pt bebe, ca doar nu tin regim, nu?

24+ cu un invingator

Da este corect, e bine ca te poti abtine, eu de exmplu mai pap si oua prajite sau carnati prajiti (pe care-i devorez cu mustar, as manca mustarul pe paine).
De o saptamana am pofta de dulciuriu pe care pana acu nu le suportam, as manca mai ales napolitane in ciocolata, aseara am devorat o cutie.
Nu ma feresc de la nimic, nici nutritionista nu vreau sa o mai vad, dieta ei am dezlipit o de pe usa frigiderului sa nu mai dau cu ochii de ea.
Am deja 70,600kg , nu ma mai stresez deloc pot sa ajung si la 80kg asta e bebeii sa fie sanatosi, mai ales ca din trimestrul al 3-lea tre sa papam multe proteine ca sa puna ei sunculita pe ei

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

In alta ordine de idei,pana acum sincer nu am citit cu interes discutiile despre CM,insa de cateva zile am aflat ca si eu voi beneficia iar acum sunt in ceata.Bun,am citit ca sunt 126 de zile,care 42 trebuie sa ramana dupa nastere,asta ar insemna 84 de zile inainte
.Am citit insa pe un site ca poti intra in CM cu 2 luni si 2 sapt inainte de DPN.Mie medicul mi-a zis ca imi poare da de la 30 de sapt.Asa e?Si dupa ce DPN se ia?Ca eu primul DPN l-am avut pe 19 iulie iar ultimul DPN este pe data de 11 iulie.Nu mai inteleg nimic.M-am blonzit de tot
Asa ca rog fetele care au cunostinte despre acest subiect sa ma lamureasca si pe mine in cateva propozitii si le multumesc anticipat

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Creatza, daca iti acoperi necesarul de vitamine, proteine bla-bla, calorii, cred ca e super ideea. Numai ca eu parca m-am pierdut orice urma de cumpatare. Nu mananc aiurea, mult, dar tot mi se mai agata un covrigel de mana, o saratica, doar stiu ca astea extra ingrasa, dar na, chiar nu mai stiu cum sa procedez...

Alina 26+ cu
gargarita

Eu am descoperit niste sticksuri jidovesti ca pe vremuri cand eram copii, mananc fara limite.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MICHELLE

vaccinul asta nu il puteti cumpara cumva din Romania? adica nu intra deloc in tara sau cum?
eu nu stiu exact ce se face aici,merg dupa schita,ei spun ca ei fdac maximul care se face in Europa obligatoriu si gratuit.
aici nu vine pediatrul acasa,iti da programare la lunile respective ,cand se fac vaccinurile,si NU il face medicul,ci asistenta .
sunt cabinete separate,imi da doua programari de obicei,intai la vaccin la asistenta si il si masoara ,cantareste si imi calculeaza cat sa ii dau siropel pt febra..apoi ma mut la cabinetul medicului,care nu face niciodata vaccinul,dar il masoara si el din nou si ii face controlul general.
tot asistenta,la fiecare vizita din asta pt vaccin ,dupa 6 luni iti da o lista cu alimentele permise pana la 9 luni,cand iti va da alta.si in lista aia vezi ce sa ii dai sa manance,nu inainte de 6 luni!
aici nici un medic sau asistenta nu iti spune sa dai mancare copilului inainte de 6 luni,si toti merg dupa acelasi sistem.doar lapte ,san sau praf,si cel mult cereale .nu sucuri de fructe,legume,nimic.
in Ro inca dau medicii,asa ca atunci o sa faceti fiecare dupa cum credeti,unii merg dupa medic,altii merg dupa cum se face afara...decideti atunci.

eu aici cu burta la gura nu am acces nicaieri,adevarul e ca nici nu il caut.
adica e acces in lifturile de la magazine pt gravide,invalizi,carucioare cu copii,dar oricum sunt pline de oameni fara burti,fara carucioare si nici nu sunt schiopi
la cozi,si daca e in unele magazine mari,nu am cautat nicodata casa respectiva.
oricum nu se uita nimeni,se considera ca burta nu e o boala
nici batranii nu sunt scutiti de nimic,doar cei in carucior.

in autobuze,din cate stiu eu,si trenuri,sunt ANUMITE locuri pt batrani,gravide,etc!!
au prioritate PE ACELE LOCURI,DA! ma ridic si ii las.
dar nu pe orice loc,adica din toate scaunele ,batranelul pune ochii pe tine si zice ridica-te tu ca vreau sa stau.si tu zici :Sa se ridice vecinul
deci eu cred ca numai asa poate sa ii includa pe batranii sanatosi si pe picioare,in legea asta,doar pe scaunele alea destinate gravidelor,celor in baston..

Acum nu ii putem nici judeca pe toti care sunt in autobuze,ca or merge si ei si la medic,la piata,or fi singuri si amarati,nu toti s-or plimba asa ca nu au ce face..
dar pt aia sanatosi care se plimba,cad si aia amaratii care merg in transport de nevoie !

aa,si cred ca solutia defapt ar fi sa bage mai multe autobuze si mijloace de transport,ca acolo e buba !!!! nu e posibil sa se maerga asa ca sardelele,in picioare,si sa se certe care are loc,ca oricum ar fi,cineva ramane in picioare
nici sa stea batranii acasa,ca si aici au abonament ieftin pe toate transporturile si la fel uuuumbla !! dar sunt locuri !
doar la anumite ore e aglomerat,dar nu merg ei atunci sa nu ii inghesuie sau imbranceasca lumea,adica acolo nu fac ei fatza cu echilibrul.

RODICA sa aveti succes cu ochelarii! se va acomoda !

BAMBOLETA sistemul sanitar,banuiesc ca zici gratuit,adica de stat,muncesti si platesti impozitele respective.asa e si aici dar asa e si in Romania.zicem gratuit,dar defapt noi oamenii muncii platim !
ce e diferit in Romania ,nu ca nu e gratuit,e ca nu mai face nimeni nimic si omul trebuie sa scoata din buzunar tot!
vaccinurile aici sunt gratuite,alea obligatorii,care intra in schema.asa e si o schema in Romania.in ani,aici au tot marit schema asta ,au tot adaugat inca unul si inca unul.eu stiu ca am intrebat daca trebuie sa mai cumpar vreun vaccin,si mi-au spus ca e suficient ce se face gratuit,ca nu e nevoie de mai mult,ca e o schema care acopera necesarul...habar nu am prea bine ce anume !!!

24+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput