Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

va pup va doresc o dupaamiaza vorbareata noi fugim la ortoped ca trebuie sa facem talonete pt vladut!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

In alta ordine de idei,pana acum sincer nu am citit cu interes discutiile despre CM,insa de cateva zile am aflat ca si eu voi beneficia iar acum sunt in ceata.Bun,am citit ca sunt 126 de zile,care 42 trebuie sa ramana dupa nastere,asta ar insemna 84 de zile inainte
.Am citit insa pe un site ca poti intra in CM cu 2 luni si 2 sapt inainte de DPN.Mie medicul mi-a zis ca imi poare da de la 30 de sapt.Asa e?Si dupa ce DPN se ia?Ca eu primul DPN l-am avut pe 19 iulie iar ultimul DPN este pe data de 11 iulie.Nu mai inteleg nimic.M-am blonzit de tot
Asa ca rog fetele care au cunostinte despre acest subiect sa ma lamureasca si pe mine in cateva propozitii si le multumesc anticipat

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Da, 42 de zile sunt obligatorii dupa nastere... De asta e bine sa lasam marja de eroare inca vreo 2 saptamani (se considera normala nasterea si la 42 de saptamani), asa ca poti sa iti calculezi sa iti lasi vreo 56 de zile dupa nastere - ca sa fii sigura. Iar ca DPN- tot cel mai indepartat...

Cristina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Asa e cu maternitatea din Iasi din pacate.. si nu cred ca ii triaza pe cei cu fuste colorate..
Si eu ma gandesc cu groaza la momentul internarii, insa ma rog sa fie o nastere fara complicatii si in 3 zile sa fiu acasa.

Cu concediul prenatal se calculeaza DPN dupa ultima menstruatie.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

In alta ordine de idei,pana acum sincer nu am citit cu interes discutiile despre CM,insa de cateva zile am aflat ca si eu voi beneficia iar acum sunt in ceata.Bun,am citit ca sunt 126 de zile,care 42 trebuie sa ramana dupa nastere,asta ar insemna 84 de zile inainte
.Am citit insa pe un site ca poti intra in CM cu 2 luni si 2 sapt inainte de DPN.Mie medicul mi-a zis ca imi poare da de la 30 de sapt.Asa e?Si dupa ce DPN se ia?Ca eu primul DPN l-am avut pe 19 iulie iar ultimul DPN este pe data de 11 iulie.Nu mai inteleg nimic.M-am blonzit de tot
Asa ca rog fetele care au cunostinte despre acest subiect sa ma lamureasca si pe mine in cateva propozitii si le multumesc anticipat

Us
My Baby Boy

Da, 42 de zile sunt obligatorii dupa nastere... De asta e bine sa lasam marja de eroare inca vreo 2 saptamani (se considera normala nasterea si la 42 de saptamani), asa ca poti sa iti calculezi sa iti lasi vreo 56 de zile dupa nastere - ca sa fii sigura. Iar ca DPN- tot cel mai indepartat...

Cristina 29+ cu

Am facut calculele dupa cum zici tu.Am pus DPN 21 iulie (penultimul),imi las 56 de zile dupa nastere cum mi-ai zis si tu si mai ramas 70 inainte,adica 10 saptamani.Ceea ce inseamna ca ar trebui sa intru in CM pe data de 12 mai.Pai imi iese perfect,medicul imi zicea pe 13 mai dupa calculele lui.Sper sa nu gresim nici eu nici el,deoarece sincer nu as bate drumurile pana la Iasi aiurea.
Alta intrebare:oare sotul nu imi poate lua concediul de la medic?La urma urmei din ce mi-a zis medicul nu mai trebuie sa ii duc nimic,el are totul necesar.
Sarumana Crispo esti o dulce

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Asa e cu maternitatea din Iasi din pacate.. si nu cred ca ii triaza pe cei cu fuste colorate..
Si eu ma gandesc cu groaza la momentul internarii, insa ma rog sa fie o nastere fara complicatii si in 3 zile sa fiu acasa.

Cu concediul prenatal se calculeaza DPN dupa ultima menstruatie.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze

Nu esti singura,la mine cum se apropie ziua cea mare cum ma ingrozesc si mai tare.
Mihaela DPN dupa menstruatie nu este posibil la mine,eu aveam ciclul neregulat si nu se stie cu exactitate data conceperii

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

BTZ_OVI, si eu din 11 mai intru in prenatal -DPN 20 iulie. Acuma, nu stiu daca trebuie mers personal - la sucita mea de medic de familie, sigur trebuie mers personal, ca asa e ea Mai imi ia macar tensiunea, mai imi da Maltofer gartis... Dar daca te intelegi ok cu medicul tau, poti sa il suni, sa vezi daca e ok sa mearga sotul. Oricum, mai nou trebuie sunat inainte pentru programare. Si mai stiu ca daca iti iei prenatalul inainte de saptamana 32 (cum e cazul meu si al tau), mai trebuie de la gine o hartie, ca esti in saptamana x si ca iti recomanda sau ca e ok cu prenatalul de acum. Eu in 10 mai merg si la gine, si la medicul de familie, iti mai dau atunci detalii.

Cristina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Gabitza, tocmai din cauza ciclurilor neregulara DPN-ul se calculeaza dupa UM si nu dupa data probabila a conceperii, adica a ovulatiei

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Iar la concediul prenatal, stiu ca se ia dupa DPN-ul ecografic, nu dupa menstruatie. Si eu sunt cu menstruatie neregulata (sau, ma rog, regulata la 32 zile) - daca iau dupa ultima menstruatie, am un alt dpn. Dar si ovulatia am avut-o mai tarziu, si DPN-ul ecografic e mai tarziu...

Cristina 29+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

BTZ_OVI, si eu din 11 mai intru in prenatal -DPN 20 iulie. Acuma, nu stiu daca trebuie mers personal - la sucita mea de medic de familie, sigur trebuie mers personal, ca asa e ea Mai imi ia macar tensiunea, mai imi da Maltofer gartis... Dar daca te intelegi ok cu medicul tau, poti sa il suni, sa vezi daca e ok sa mearga sotul. Oricum, mai nou trebuie sunat inainte pentru programare. Si mai stiu ca daca iti iei prenatalul inainte de saptamana 32 (cum e cazul meu si al tau), mai trebuie de la gine o hartie, ca esti in saptamana x si ca iti recomanda sau ca e ok cu prenatalul de acum. Eu in 10 mai merg si la gine, si la medicul de familie, iti mai dau atunci detalii.

Cristina 29+ cu

Da,nu am probleme cu el,e un super medic si om de milioane.Tocmai din cauza asta nu am vrut sa renunt la dansul desi e la 120 km departare.O sa il sun saptamana viitoare si eventual daca e totul ok o sa mearga sotul.El mi-a zis la tel ca dupa ce am implinit 30 sapt (ceea ce se va intampla miercurea viitoare) imi poate da CM.Mersi inca o data de info

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu stiu ca pt concediu se ia DPN de la UM, pt ca cel ecografic se schimba la fiecare ecografie...

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput