Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Shery ai o burtica foarte sexy Te-ai vopsit? Iti sta foarte bine asa!!

Multumim pentru sfat, sensibila! O sa intreb si eu dr. daca se poate sa se faca vaccin cu el comandat din afara.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Gata, am reusit sa-mi pun poze cu burtica! Pare mai mica si mai inofensiva pe hartie de laptop !
http://community.webshots.com/user/Alecutu

Shery 27 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Sexy mama! Sa nu te recunosc blonduta. Iti sta foarte bine.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Buna fetele !

In primul rand sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

Am intrat doar sa va spun ceva ce probabil stiti, dar eu nu am stiut si cum trag ponoasele.

Faceti rost din Ungaria, germania, bulgaria inainte sa nasteti de vaccinul BCG.

In romania nu se mai gaseste demult si e pacat sa nu il faceti la timp, adica in a 4-a zi. Trebuie facut in maternitate si nu il au.

Daca stiam il procuram din timp dar nu am stiut si nici acum fetita mea nu e vaccinata.
Inca odata nastere usoara.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Offff, si daca il faci mai tarziu nu e bine??? Si cum ramane chestia cu dr. care nu face vaccinul daca nu e sigur de provenienta lui???

Cris 28+ cu
Uite ce informatii am gasit eu:
Vaccinul BCG se administreaza in doza unica, intradermic, in regiunea deltoidiana, nou-nascutilor cu greutatea la nastere mai mare de 2,5 kilograme, intre varsta de 2-7 zile si 2 luni, daca se poate chiar in maternitate. In clasa a VIII-a (la varsta de 13-14 ani) se poate administra o noua doza de vaccin BCG, daca rezultatul testarii IDR la tuberculina este negativ (sub 9 mm).

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sheri, esti o graviduta sexy si frumoasa si cred ca toate kg ti s-au pus doar pe burtica.
Sa fie sanatoase toate 3 printesele tale si sa creasca mari.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare delfinariu!

Btz_ovi, am citit aseara tarziu, mesajele despre soacra ta si pot spune ca am avut un cosmar cam pe aceasi tema, cum ca ii spunea tata-socru sotului ca sa ma parasesca si ca ii da el bani de alta casa numai sa ma paraseasca....si uite asa m-am trezit la 6. Pe la 8 am adormit iar pana la 12.
Acum sunt fresh!

Ochidut, ai luat o decizie f buna, de a sta acasa 2 zile!
Dar dr nu ti-a spus sa iei nimic pt acele contractii nedureroase? Zic eu ca nu e bine sa stai cu burtica tare.
Multa sanatate!

Am vazut ca vb de vaccinul BCG. Mie mi-a spus matusa mea, care lucreaza in maternitate ca e posibil ca intr-o luna sa apara acest vaccin, pt ca s-a mediatizat pe tema asta si e posibil ca intr-o luna sa apara in spitale....dar nimic concret.
Va tin la curent daca mai aud ceva.

Oana, bafta azi la eco!

Sa aveti o zi buna!

tina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Shery, hot sexy mamma

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Sheri, frumoasa burtica!
Iti sta bine blonduta!

tina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui kittyescu

Cum se simte cand bebele sughite? Ca eu nu reusesc sa imi dau seama :-(

26 +

kittyescu

E greu de explicat. Este a doua oara cand simt. Sunt ca niste batai de inimioara, regulate dar mai rare. Eu le-am simtit undeva in centru-stanga jos. E ca un ticait de ceas, dar pe care il simti, nu-l auzi.

Cris 28+ cu

ce minunat se simte cand sughite!! ca si cum delfinasul face valuri si, cand ajung la suprafata, se sparg in pielea ta...

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna ziua si de la noi, fetelor!
Cred ca Bamboleta intreba de ceaiul pt gravide.....de ceai diuretic pt gravide e vorba? Daca da, eu beau din ala si stiu ca se bea pana la 3 pe zi, dar eu beau unu pe zi...la serv sau acasa, depinde cand am timp si cand imi aduc aminte.
Racusor, scumpa, nu te enerva cu astia de la CMU, nu merita burtica ta frumoasa asta , dar asta e, maine iti iei iar burtica si mergeti din nou
Coteasca, eu am auzit ca-s conditii cam nasoale...dar finuta mea a nascut acolo in decembrie si a fost foarte multumita.....oricum, gandeste-te ca Giulestiul e Giulesti, e maternitate, e dotat cu aparatura necesara oricarei probleme ar aparea la bebe...
Ooana, multa bafta la eco, te asteptam cu vestile bune, maine e randul meu sa-l vad pe bebita...
Sherita, ce slabuta esti si tu....Iar Alesia e fenomenala, ce de amintiri frumoase....la baita de 5 sap cand o tine tati de gatulet, cu sampon in caput innota, cu restul corpului?

24+ cu un invingator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna burtici..
zilele astea o sa intru sa va citesc cum pot..am treaba..punem urzici si spanac la congelator.. sa nu mai patesc ca iarna ce-a trecut ca pofteam la urzici si nu am avut de unde sa fac rost..

24+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput