Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

In primul rand sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

Am intrat doar sa va spun ceva ce probabil stiti, dar eu nu am stiut si cum trag ponoasele.

Faceti rost din Ungaria, germania, bulgaria inainte sa nasteti de vaccinul BCG.

In romania nu se mai gaseste demult si e pacat sa nu il faceti la timp, adica in a 4-a zi. Trebuie facut in maternitate si nu il au.

Daca stiam il procuram din timp dar nu am stiut si nici acum fetita mea nu e vaccinata.
Inca odata nastere usoara.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

bebelina mea sughite

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Buna fetele !

In primul rand sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

Am intrat doar sa va spun ceva ce probabil stiti, dar eu nu am stiut si cum trag ponoasele.

Faceti rost din Ungaria, germania, bulgaria inainte sa nasteti de vaccinul BCG.

In romania nu se mai gaseste demult si e pacat sa nu il faceti la timp, adica in a 4-a zi. Trebuie facut in maternitate si nu il au.

Daca stiam il procuram din timp dar nu am stiut si nici acum fetita mea nu e vaccinata.
Inca odata nastere usoara.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Offff, si daca il faci mai tarziu nu e bine??? Si cum ramane chestia cu dr. care nu face vaccinul daca nu e sigur de provenienta lui???

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Neata

Nu mai au perna de gravide pe ingerasul tau m-au sunat acum dimineata si nu stiu cand o primesc sunt suparata

Cred ca toate care suntem in romania suntem interesate de vaccin...dar eu chiar nu stiu de unde as putea sa-l iau pe net nu am gasit nimic

Rodica-vazut printesa cu ochelari..perioada de acomodare e cam de 1-2 luni...trebuie sa-i poarte mereu?printesa mea corecteaza cat poate prin ochelari si abia la18 poate face operatie cu laser sa scape de ochelari

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

eu am comandat de aici:
http://idealbebe.ro/bertoni-perna-pentru-alaptat-p-4342.html?osCsid=934345eb061cf0f787550a0d01a77a5e

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

bebelina mea sughite

Cris 28+ cu

vreau si euu,chiar ieri ma intreba o prietena daca am inceput sa simt,dar probabil ca mai tre sa astept si eu vreo 2 sapt

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Cum se simte cand bebele sughite? Ca eu nu reusesc sa imi dau seama :-(

26 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kittyescu

26 +

kittyescu

E greu de explicat. Este a doua oara cand simt. Sunt ca niste batai de inimioara, regulate dar mai rare. Eu le-am simtit undeva in centru-stanga jos. E ca un ticait de ceas, dar pe care il simti, nu-l auzi.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kittyescu

26 +

kittyescu

Se simte ritmic si tare pentru cateva minute.parca se intinde la mxim si apoi revine.sunt miscari bruste si scurte.cel putin asa cred eu ca sughite al meu.

Laura 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Sensibila multumim de sfat

Eu pe piticot il simt in stanga, dar intr-o parte, nu pe mijloc...si incerc sa-mi dau seama cum sta, probabil nu cu capul unde trebuie ca altfel se simtea in mijloc.Iar cand sughite se simt niste miscari ritmice intr-o parte sau alta care dureaza cateva minute ( asta la mine), iar la un moment dat piticot se enerveaza cred si incepe sa dea din toate cele, dupa care la un timp se potoleste. Cred ca ii supara cand "intrec masura" cu sughitul

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gata, am reusit sa-mi pun poze cu burtica! Pare mai mica si mai inofensiva pe hartie de laptop !
http://community.webshots.com/user/Alecutu

Shery 27 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput