Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 6
lalala13 spune:
beluistef, acum am citit. cum sa nu ti se acorde dreptul tau. iar cei de la itm habar nu au.oricum nu cred ca ei se ocupa.
laurika ai uitat ca si eu sunt la giulesti
----------------------------------------------
my somebody....
28+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 beluistef, acum am citit. cum sa nu ti se acorde dreptul tau. iar cei de la itm habar nu au.oricum nu cred ca ei se ocupa. laurika ai uitat ca si eu sunt la giulesti ---------------------------------------------- my somebody.... 28+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Mii de scuze!!...la ce medic?deci deja facem gasca mare, ca noi suntem si apropiate ca DPN :D
Laura 26+ cu
ooana spune:
citat din mesajul lui anca_vlad revin cu informatii despre vaccin-sa nu spuneti ca am luat-o razna dar...poate doar putin! Am vb cu neonatologul de la bv si mi-a spus cam asa: "mai bine fara decat adus cinestie de unde ca nici un medic nu risca sa faca un vaccin cu virusi activi atat timp cat nu are garantia ca a fost transportat in conditii corespunzatoare, pt ca poate face mai mult rau decat bine si ca este un vaccin care se face in primul an de viata. Ca profilaxie copilul trebuie ferit de aglomeratii cum ar fi mijloace de transport in comun supermarketuri, etc!" Si as completa eu sa faca bine ca pediatru sa vina acasa pt vaccinurile obligatorii si masuratorile de rigoare-sa va tineti fetelor sa vedeti pretentii atunci!" Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
sunt total de acord...decat nu stiu ce fiole de prin Bulgaria mai bine stau cu copilul in casa, contact cu persoana straine limitat...si astept sa le vina astora mintea la cap si sa doteze spitalele cu ce e necesar
Oana 29+ Matei
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Oana, merci... E bine ca mai aflu preturile la spaga ... Cristina 29+ cu |
in suma asta intra si costurile rezervei in care a stat, am inteles ca in cele renovate se plateste dar e super ok
Oana 29+ Matei
maya71 spune:
Salut Delfinariu!
Azi sunt loco si prin preajma.
Racusorule, te/au dat inapoi aia iresponsabili sau au fostcand au facut programarea? Vezi partea plina a paharului... uite ce zi frumoasa, numai buna de plimbareala, rasfat si incarcare cu energie pozitiva
Dragaicooo ?????
crispro spune:
citat din mesajul lui ooana in suma asta intra si costurile rezervei in care a stat, am inteles ca in cele renovate se plateste dar e super ok Oana 29+ Matei |
Stiam ca au ceva rezerve - unde sunt doar 2 paturi pe camera, nu stiam ca se platesc. Cumnata mea a nascut acolo acum un an si 4 luni, a stat in rezerva, dar nu a platit decat 800 lei la medic, 150 la moasa. Nu-i bai, platim, as vrea la rezerva, sa ma rasfat...
Cristina 29+ cu
Cris2010 spune:
'Neata si de la noi!
Am fost azi dimineata la titrat anticorpi pt Rh negativ. Cred ca o sa fie lipsa ca sunt la prima sarcina.
Shery, ma bucur ca sunteti toate trei bine.
Numai ce-ma admirat si eu pozele.
toate burticile si o zi buna in continuare!
Cris 28+ cu
ooana spune:
citat din mesajul lui crissy77 Mycya, in Ro casele de asigurari de sanatate nu dau fonduri nici macar pt analizele gratuite (iar salariatii platesc lunat vreo 9% din salariu pt CAS); cand mi-am facut analize in martie laboratoarele deja epuizase stocurile si faceau programari pt luna iunie Cristina 23 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
...si firma la care este persoana angajata mai plateste 10-11% nu mai stiu exact...asa ca in tatal faceti fiecare calculul ca pentru voi o suma de 20% calculata la salar merge la CASS
...daca nu ne-ar mai lua banii si ne-ar lasa sa ne facem asigurari private ar fi super...iar pentru asa zisa "solidaritate sociala" sunt de acord sa cotizez la ei cu 4-5%
Oana 29+ Matei
Cris2010 spune:
Si eu sunt interesata de subiectul vaccin antitbc. La faza cu conditiile de transport ma gandeam si eu (trebuie tinut la rece), deci exclus sa mi-l trimita cineva din afara. Anca, ne-ai "linistit", deci suntem la discretia statului.
Cris 28+ cu
kittyescu spune:
Multumesc frumos de info. Am reusit sa intru si sa vad pozele. Ce super sunteti si ce burtici frumoase aveti.
Sambata ma pun si eu pe acolo.
Doamne ajuta sa fim bine si sa nastem bebe sanatosi.
In week-end imi printez pe tricou urmatorul mesaj: "Are mama in burtica un delfinash cu cuculetz :-)"
Va