--> --> -->

Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Oana mersi de informatie, se pare ca medicul meu imi poate da si de azi daca vreau, insa zic ca pe 10 este numa bine, am 31s,4z.

Laura intr-adevar fetele de la odiseea de mai au intrat in"paine" bine, incepe sa curga cu "flori de liliac" si imediat vedem cum va incepe si la noi sa iasa delinasii la soare, la mare ...nu este exclus ca pana ne predau fetele stafeta sa avem si mici delfini printre noi ...wow...deja am emotii...

Victo mie nu mi-au aprobat programul scurtat la 6 ore, de aia nu mai stau pana in iunie.Deh, trebuiesc obtinute o caruta de aprobari si de la sefii mai mari si aia nu dau..asa ca m-am lasat pagubasa si imi iau concediul mai repede.

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

draga mea dar tu unde lucrezi?

la mine s-a rezolvat in 10 min cu un telefon si un e-mail si scrisoare la hr din partea pedicului de protectia muncii!

baliverne!

cauta pe drepturile gravidelor si ai sa vezi ca nu au sefii nici o treaba cu programul scurt ei trbuie doar sa aplice ce le-a spus medicul!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Intreaba-i pe sefi daca e cazul sa iti faca ei control ca tu nu ai nici o jena!

Doamne fereste!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Uite ca la noi la firma Nationala nu se aplica asa ceva, plus ca nici legea cu suplimentarea 15% in concediu din maternitate ca sa-ti asigure 100% din brut, iar salariul bonus la nastere se da pe ochi frumosi. SI nu ai la cine te duce, ca te lupti cu morile de vant. Iar la ITM cand am intrebat au zis ca daca firma nu are specificat beneficiul asta al gravidelor in CCM atunci daca nu vor sa mi le dea, nu prea am ce sa fac.
Deh, 90 din firma sunt rudenii si pile ale patronului...deci, noi "mustele" suntem pe langa.

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata fetele!
Daca vreti cele din Transilvania va strangeti toate si va aranjez o clinica pt vaccin, dar cel mai bine este sa-l faceti aici in conditii normale, pot sa sun sa intreb de preturi, voi avea pediatrul sa vina acasa in 2 saptamani sa il cunosc si ii cer toate info!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Multumim Carmen de oferta o luam in calcul!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, saracii batraneii nostri
nu stiu cand se va ajunge in Ro la o viata cat de cat civilizata... aici iti e mai mare dragul sa-i vezi pe batranei cum merg in excursii organizate, cum se aduna in parcuri sau in fata caminelor de batrani si cum cauta prilej de vorba cu tine, mai ales daca esti si gravida te binecuvanteaza pana dai coltul strazii. si cand te gandesti ca aici copiii profita la maxim de parintii lor! adica sunt familii tinere care locuiesc cu parintii ptr a nu plati chirie sau dadaca la copii, la amiaza si seara vin la masa, ba mai merg si cu pachetel acasa...
dar la noi s-au inrait batranii, poate si ptr ca viata de zi cu zi e cum e. de fapt, traiesc de pe o zi pe alta...

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Carmen ar fi o idee buna, dupa mine...mai vorbim despre problema asta si daca aici nu se va rezolva nimic si daca tot vor sa-l importe de pe dincolo...ar fi o alternativa.Cine stie cand se va rezolva problema vaccinului astuia

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Carmen ar fi o idee buna, dupa mine...mai vorbim despre problema asta si daca aici nu se va rezolva nimic si daca tot vor sa-l importe de pe dincolo...ar fi o alternativa.Cine stie cand se va rezolva problema vaccinului astuia

AMR 10 saptamani

E dureros ca la tine in tara iti respecta strainii drepturile iar ai tai te trateaza cu curul! e de toata jena!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Carmen, multumim de oferta. Vaccinul asta se da la nastere?

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si ma gandesc ca cei de aici au ceva daca nu asemanator atunci identic data fiind distanta, am o prietena care lucreaza la o clinica de tbc!
Dar cu siguranta nu l-ar da asa sa il trimit prin posta, eu ma gandeam sa luati un minibus, si va duc la telki ca e spital privat (cel mai ieftin), si acolo sunt medici foarte buni, pe urma ne scoatem copiii in parc si acasa! Poate pana atunci vin si in Ro , hai ca om vedea totusi!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

racusor dar poti sa bei apa inainte de analize. mie chir mi-au recomandat ca sa imi curga mai usor sangele

beluistef eu sicer cred ca e ok tensiunea.

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

beluistef, chiar am rasfoit de curiozitate fisierele care le am salvate despre sarcina, gravide si drepturile lor (initial vroiam sa vin sa nasc in RO ) si peste tot apare "Art. 13 - În baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate îndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, ARE DREPTUL la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari" sociale. tu de fapt nu le ceri acordul, le aduci la cunostinta o stare de fapt. cu plata unui salariu mediu e diferit, ptr ca tre sa soliciti aprobarea conducerii

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput