Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Cum s-ar spune au rezolvat toate problemele, cu criza cu oamenii strazii cu copii abandonati si abuzati si a mai ramas doar problema celor de 70 de ani!!!!!!!!!!!!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, fetele! daca nu ati luat cafeluta inca, va invit eu cu drag...

citat din mesajul lui bamboletta

Neata

Rodica-vazut printesa cu ochelari..perioada de acomodare e cam de 1-2 luni...trebuie sa-i poarte mereu?printesa mea corecteaza cat poate prin ochelari si abia la18 poate face operatie cu laser sa scape de ochelari

printesita mea tre sa-i poarte doar ptr departare dar eu i-am zis sa-i poarte mereu pana se acomodeaza, suntem inca la faza la care mai mregem sa-i ajusteze rama... am inteles ca abia la 20 de ani se stabilizeaza miopia si poate fi operata, pana atunci... control anual...

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

fetele ma bag si eu cu o intrebare....de ce nu se cumpara de catre asociatia de sanatate sau cine tre sa cumpere vaccinurile care lipsesc??ca eu nu stiu ...din lipsa de fonduri?

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

cica nu au curaj ca nu e suficient testat!!!!!!!!!!!!! e de rasul plansul!

POZE VLADUT

si ce asteapta?sa il testam noi pe noi??alte tari cum pana mea poa sa il testeze da Romanica nu??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Oana mersi de informatie, se pare ca medicul meu imi poate da si de azi daca vreau, insa zic ca pe 10 este numa bine, am 31s,4z.

Laura intr-adevar fetele de la odiseea de mai au intrat in"paine" bine, incepe sa curga cu "flori de liliac" si imediat vedem cum va incepe si la noi sa iasa delinasii la soare, la mare ...nu este exclus ca pana ne predau fetele stafeta sa avem si mici delfini printre noi ...wow...deja am emotii...

Victo mie nu mi-au aprobat programul scurtat la 6 ore, de aia nu mai stau pana in iunie.Deh, trebuiesc obtinute o caruta de aprobari si de la sefii mai mari si aia nu dau..asa ca m-am lasat pagubasa si imi iau concediul mai repede.

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

draga mea dar tu unde lucrezi?

la mine s-a rezolvat in 10 min cu un telefon si un e-mail si scrisoare la hr din partea pedicului de protectia muncii!

baliverne!

cauta pe drepturile gravidelor si ai sa vezi ca nu au sefii nici o treaba cu programul scurt ei trbuie doar sa aplice ce le-a spus medicul!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Daca vrei sa te asiguri ca beneficiezi de setul de analize gratis, tb sa te programezi cu vreo 2-3 luni inainte (cel putin asa e in jud. Sv) iar in ziua in care esti programat stai la coada la recoltat... ore (eu am stat 2.5)

Cristina 23 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Referitor la ce discutati despre "batranei" si eu am patit-o in autobuz.Era o zi in care chiar ma simteam naspa si dupa ce urc in autobuz toate locurile ocupate, bineinteles autobuzul plin de...stiti si voi bine cine... si cand am dat sa caut un loc cu privirea, toti se faceau ca nu vad, ba se scarpinau...chestii de-astea, iar dupa ce am luat fetele de la gradi tot asa, am stat cu bietele fete in picioare si se mai si ingramadeau pe langa una si alta.
Plus ca la ora 7.50 dimineata ia ghiciti cum este autobuzul ( ma refer la cel cu care merg de obicei, insa la toate traseele se intampla chestia asta) plin de......pa-pam...ce or face la ora aia habar n-am.

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Oana mersi de informatie, se pare ca medicul meu imi poate da si de azi daca vreau, insa zic ca pe 10 este numa bine, am 31s,4z.

Laura intr-adevar fetele de la odiseea de mai au intrat in"paine" bine, incepe sa curga cu "flori de liliac" si imediat vedem cum va incepe si la noi sa iasa delinasii la soare, la mare ...nu este exclus ca pana ne predau fetele stafeta sa avem si mici delfini printre noi ...wow...deja am emotii...

Victo mie nu mi-au aprobat programul scurtat la 6 ore, de aia nu mai stau pana in iunie.Deh, trebuiesc obtinute o caruta de aprobari si de la sefii mai mari si aia nu dau..asa ca m-am lasat pagubasa si imi iau concediul mai repede.

AMR 10 saptamani

eu stiam ca e DREPTUL tau la program de 6 ore, nu trebuie sa iti dea voie sefii sa aplici o lege...

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

in privinta analizelor sunt o norocoasa si eu si sotul si copilul-traiasca abonamentul de la medicover-in iulie anul trecut am facut analize de 1000 lei si nu am platit nika si nici nu a trebuit programare!

luni a fost sotul la un medic de medicina alternativa si l-a trimis la analize la policlinica panduri-am crezut ca mor cand m-am dus ieri sa ii iau rezultatele la analize!

Era un vacarm general!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Daca vrei sa te asiguri ca beneficiezi de setul de analize gratis, tb sa te programezi cu vreo 2-3 luni inainte (cel putin asa e in jud. Sv) iar in ziua in care esti programat stai la coada la recoltat... ore (eu am stat 2.5)

Cristina 23 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

da Doamne fereste ai nevoie de analize atunci pe moment ca ai patit ceva....tre sa stii cu 2-3 luni inainte ca te imbolnavesti?Doamne Doamne ce e si cu astia....vedeti ce inseamna daca eu nu am apucat sa lucrez in tara niciodata,am fost studenta dar nu m-am confruntat cu probleme din astea,nu stiam ce se ascunde in spatele la tot,acu aflu si eu si raman cu gura cascata,mai auzeam una alta dar nu credeam ca e chiar mai in toata tara asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele!
Daca vreti cele din Transilvania va strangeti toate si va aranjez o clinica pt vaccin, dar cel mai bine este sa-l faceti aici in conditii normale, pot sa sun sa intreb de preturi, voi avea pediatrul sa vina acasa in 2 saptamani sa il cunosc si ii cer toate info!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput