Bobocei de sept-oct 2008 (281)
Raspunsuri - Pagina 9
gaia.nevia spune:
am detestat intotdeauna aglomeratia si haosul generate cu aceste ocazii...
cam lancezeste conversatia pe-aici...
Nocom spune:
NEATAAAAAAAA!!!
DAU EU O CAFELUTZA CA SA NE MEARGA BINE TOATA ZIUA!!!!
DISTRACTIE PLACUTA ASTAZI!!!!!
babytza spune:
Neata mamici
Noi am stat ieri afara toata dimineata, apoi am avut eu 3 cliente , asa ca a iesit tati cu copiii dupa-amiaza
Vad ca se umple de puiuti bolnaviori pe aici Anca, claudinna sanatate multa va doresc
XOR sincere condoleante Imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa o nenorocire Suntem alaturi de voi , macar virtual
elly bine ai revenit
Intru mai tarziu sa mai vorbim Iesim afara ca e superb
Ada pup
Cristina muaaaaaah
Lavinia ,Niko unde sunteti ?
Babytza si puiiValentina David
nikolici spune:
Salut!
Sunt aici, sunt aici acasa de 2 nopti, care de fapt sunt zile nu ne putem reveni pe fus orar normal, adika Karinutza nu reuseset ca eu si tasu am dormi bustean.De exemeplu ne culcam la 7 am si ne trezim in jur de 16.00.Cool nu?Bine ca am ajuns fara alte probleme si sper sa ne punem si noi pe ceas rumanesc cat mai rapid.
Imi pare rau de toate problemele citite , nici nu vreau sa le enumar ca sunt atat de multe si parca o aud pe bunica nu numara ca se indesesc.
Doresc multa sanatate tuturor boboceilor si Karinutza e racita cu muci si tuse preluata de la varul din SUA, ne cam chinuim, bine ca am scapat de temperatura, nici macar nu am putut sa i-o iau acolo ca aveau termometru de pus doar la subrat si nu a stat neam, insa ardea rau rau si avand in vedere ca baietelul gazdelor avusese aceleasi simptome stiam cam ce are si ea, asa ca traiasca paracetamolul ca asa am tinut-o sub control.Mucii si tusea tratez naturist, nu bag nimic altceva.Eu nu sunt fan pastile decat la nevoie!
xor
Va pup pe toate, poate careva sa mi-o oboseasca putin si pe Karinutza sa ne culcam si noi macar pe la 3-4am instead of 7.00?
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
_irina_ spune:
Nocom nah ca pe mine nu ma sperii, eu sarbatoresc prin munca azi daca ma mai tin balamalele ma duc sa spal si masina
Nikolici buna dimineata!
Nocom spune:
Mda vad ca avem 3 razvratite, carora nu le e frica de mine.... Ntz, ntz, ntz!!!
Restul sper ca v-ati distrat de minune azi si v-ati bucurat din plin de vremea buna!! Noi cu siguranta asa am facut!
Va pup
alexa si mami spune:
ce putin s-a scris azi! v-a speriat Nocom:)) acum intrati si povestiti cum ati sarbatorit 1 mai muncitoresc.
nushulica spune:
noi simplu si frumos...sotul prin munca iar eu si david am facut gratarau venit parintii mei la mine si verisoara lui dadu de 3 ani copiii s-au jucat in curte,david o trantea pe erica la pamant si se suia pe eea si o pupa
nikolici bine ati revenit acasa si va doresc somn usor(de zi,de noapte nu mai conteaza)
urez si eu multa sanatate boboceilor bolnaviori,e cumplit cate se intampla primavara
david al meu are o perioada asa proasta la mancare,offf mor de nervi,si toata ziua alearga prin curte a si slabit vreo 300g abia trece de 12kilear face orice sa stea afara,de aia cred ca nici nu mananca ,ca pierde timpul de joacadaca cumva face kk e jale,tre sa ma lupt cu el sa-l bag in casa sa-l schimb
asa ca eu chiar intru singura in butoiul ala al vostru si va rog sa-mi respectati intimitateaunu ca-s gravida si doi ca-s claustrofobica
apoi sa va zic ce mai am pe suflet:de mai bine de 2 sapt david face kk o data la 3 zile dimineata pe la 8 si face tareee tare se lipeste de mine si ma strange in brate tremura ii dau lacrimile...si face la inceput tare tare si apoi normal dar il doare tare funduletul
am incercat si cu supozitor cu glicerina si n-am rezolvat nimic tot asa tare si dureros a fost....acum eu disperata luni l-am bagat pe regim fructe,iaurt si zeama de ciorba,marti si miercuri a facut ok,normal eram asa bucuroasa ca si-a revenit...de miercuri nu a mai facut si azi iar kk gros si tare apoi normal...apoi peste vreo 2 ore diaree
acum daca el nu face doar gros se poate numi constipatie?mentionez ca singurul lucru care s-a modificat in alimentatia lui e ca mananca mai multe branzeturi cas dulce,cascaval dar si rosii castraveti...si imi bea f putina apa fata de cat bea el iar eu incerc sa ii mai dau sucuri de fructe(in general portocale sau grefe ii fac)
saptamana viitoare as merge si la pediatra,sa-l urmaresc sa vad cum face zilele astea...dar mi-e mila de el cand il vad ca incepe sa planga imi dau seama ca face kkaaa si sa mai zic ca el pana acum nu a avut asemenea pb si cash mananca de mai bine de o luna deci nush daca de la asta e
imi scuzati exprimarea,dar va rog sa-mi ziceti daca ati avut asemenea episoade si cum le-ati revolvat
burtica e mai ok acum ca am inceput tratamentul,stau si mai mult in pat,david acum stie exact unde e bb toata ziua imi arata burtica si zice mami bb titi sa-i dea suzi adik
de David si 17+
Nocom spune:
Bai, ce sa zic, eu am aprins azi lumina, eu o sting.....
Noapte buna!!!!
PS: pardon, la ora asta se trezesc mandrele, Niko si K