Bobocei de sept-oct 2008 (281)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ada, tu cum mai esti?

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am fost afaraaaaaaaaaaaaaaaaa!

abe, anca, feli, claudinna, piolica, va multumesc mult pentru raspunsuri, e incurajator sa vad ca nu suntem singurii care trecem prin asta.
eu nu ma descurajez, cred ca e o faza si cu rabdare o vom depasi cu bine. eu cred mult in vorba buna, chiar daca el tipa (fara lacrimi, apropos de ce spunea feli), e vadit suparat si frustrat, eu ii vorbesc calm, ii spun practic de ce e suparat si cum putem rezolva problema. am reusit sa nu tip deloc la el in astfel momente, si nici nu fac mare caz, n-as vrea sa creada ca obtine ceva, orice ar fi acel ceva, daca procedeaza asa.
cat despre baie, asta e, vom imparti totul. o sa las usa deschisa la baie de-acum, poate-poate...

anca, sanatate multa micutei, Doamne ajuta sa nu fie cazul de spital!! ma gandesc la voi cu drag!

claudinna, la fel si voua, si tie putere mami, sper sa ai o noapte cat mai linistita!

pio, noi cand am fost in spital acum, ne-a vazut si un pediatru. i-am spus ca initial puneam febra lui Robi (38.3 - 38.5) pe baza caninilor, mi-a spus ca nu prea are legatura, desi 2 canini tooot stau sa iasa de ceva vreme... copilul era agitat, asa ca n-am insistat sa-mi explice, iti zic doar ce-am auzit. oricum, sanatate, sa fie doar un episod trecator!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lumi, merci frumos! Oricum aici nu ma pot duce cu Elsa nicaieri, decit daca febra dureaza mai mult de 3 zile, pentru ca nu-mi vor da nimic in afara de paracetamol + sfaturi gen aerisit, dat multa apa, tinut copil aproape dezbracat, ceea ce eu fac acum. Sper sa nu fie nimic grav!
Noi nu am iesit azi afara, nici nu stiu daca pot sa o scot pe Elsa, febra scazindu-i la 38.4 acum. As fi vrut sa ma duc sa iau niste fructe, ca zilele urmatoare va fi totul inchis.

o sa mai vad cum evolueaza.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
nu-i iese si se enerveaza. tare. plange si arunca cu ele cat colo, nu conteaza daca se loveste sau il loveste pe fratica. continua cu plansul si se intinde pe jos. daca frustrarea e mare, mai da ocazional si cu capu'... de gresie, de parchet, de covor, de pat, depinde unde-l prinde.

Lumi, da, si Radu face exact la fel. De fapt si Teo face, dar el stie ca daca vine la mine si vorbim, e mai bine pentru el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

bun, Ada, si ce faci? ca la mine aici e dilema, nu vreau sa-l ignor, pentru ca mi-e destul de clar ca are o problema, il deranjeaza lucrul respectiv. adica nu se da cu c.uru' de pamant ca nu-i dau voie cu telefonul sau cu telecomanda... nu e degeaba si nush cum sa-l fac sa inteleaga macar ca sunt acolo pentru el si incerc sa rezolv problema...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Elsa, Carla si Razvan, multa sanatate si sa va faceti repede bine!!!

Si Radu arunca cu Sobi de-l zapaceste, apoi il ia si-l bibileste si tot asa.
Il mai arunca si la modul "explorer", adica de ex el e in pat si vrea sa se dea jos, eu ii zic ca nu, acum ne culcam... si el il arunca pe Sobi si imi arata ca trebuie, domnule, sa se duca repede dupa el.
Il mai arunca si la modul "da-mi atentie", adica il arunca, il cere, i-l dau, rade, il arunca iar, il cere, si tot asa de 10-20 de ori.

Si Radu bubuie la usa la baie. Teo nu mai bubuie pentru simplul motiv ca deschide usa si intra direct. Daca nu o poate deschide, bubuie si el, si plange, mami, lasa-ma inauntru, vreau sa stau cu tineeeeee....

Si tot ei doi, astia copii ai mei, nu au nicio problema sa stea cuminti in camera si sa se joace... cand au ei chef.

Noi suntem obositi, am fost azi la medlife, a fost un cosmar si drumul, si parcarea, si vizita in sine are a durat 2 ore, si drumul inapoi... ori sunt eu deprimata rau si mi-s toate anapoda, ori chiar a fost o corvoada.
Mi-a zis ca nu au nimic la plamani, mi-a mai zis ca mucii sunt buni cand curg garla si copilul se simte bine, are tonus, n-are febra si mananca bine...
Mi-a mai zis sa opresc orice fel de tratament si sa astept sa vedem daca are efect ce le-am dat eu marti (homeopate - cica le-am dat bine....) chestie la care eu sunt cam circumspecta...

Mergi la inceput

Lumi, nu pot sa fac mare lucru ca nu prea ma lasa. Incerc sa particip si eu la ce face el, si incet incat sa-l scot din starea aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi daaaaa, nu esti singura care trece prin asa ceva, prin ambele situatii!! Si eu le cunosc destul de bine si nu reusesc inca sa fac ceva in aceasta privinta. Si Daria se arunca pe jos si urla cand nu reuseste sa faca ce vrea si nu ma lasa in ruptul capului s-o ajut. De fiecare data incerc s-o ajut sau sa ii exlic cum se face, dar cum incepe sa urle mai tare ii dau pace si in max 1 minut se linisteste si vine sa ii arat.

Cu usa de la baie, la fel, avem o problema cand nu o las sa intre. Bate in usa si plange de zici ca am murit......asa ca o iau de fiecare data cu mine la baie si o pun la chiuveta sa se joace in apa si sa se spele pe dinti. Cu taica-su in schimb nu are aceasta problema, el poate sa plece oriunde ca nu plange dupa el. Si la fel ca si la tine, daca ii spun ca ma duc pana la garaj sa pun rufe la spalat, nu are nici o problema sta frumos in casa si se joaca, nu are nici o problema ca ies din casa....

Ai zis foarte bine, este doar o faza, eu am invatat asta pe pielea mea, cu Matei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Moaaaama, ce aglomeratie pe aici........

Maai, mie mi-e dor de voi!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

noi am fost la mama, acu o ora am intrat in casa
ne pregatim de nani

o sa fie si mai liniste ca maine e 1 Mai!!! se anunta super-vreme

Mergi la inceput