Bobocei de sept-oct 2008 (281)
Raspunsuri - Pagina 10
nikolici spune:
Neatza neatza,
nocom permite-mi sa ma laud ne-am culcat la 1 am si ne-am trezit la 5 am, de atunci am facut o varza calita si inca mai am o ciorbitza de pui pe aragaz, nu mai conteaza ca stau sa cad din picioare, Karina da semne de somn, pana la 12 o voi ciupi sa nu adoarma sa ne intram pe fagas normal.
Asa haideti la varza calita si ciorban, am facut o tona ca imi era tare dor!
Va urez o zi minunata, la noi tot ce este posibil sa ne culcam in curand si sa ne trezim diseara!
in 11s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Paula-Laura spune:
neata!
Fi-miu s-a prins ca in weekend eu mai raman sa dorm dupa ce se trezeste el, asa ca astazi s-a asigurat ca ma dau jos din pat odata cu el (adica m-a impins din pata pana m-am dat jos
1 mai l-am sarbatorit la nasi, cu tot familionul extins(multi copii, multa galagie) si am spalat si covoare
Multa sanatate boboceilor bolnaviori si multa mamicilor cu tentative de butoi, poate nu intrati acolot, totusi!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Nocom spune:
Neata,
Haideti si la o , ba chiar si un !!
nikolici mi se pare ca incet incet intrati pe drumul cel bun. Sa va culcati la 1 noaptea e minunat, nu prea e ok ca v-ati trezit la 5 :( Sper sa reusiti curand sa va reveniti. Cat despre varza cu ciolan......
paula
Sa avem o zi mai buna ca cea de ieri (unde se poate)!
gaia.nevia spune:
Io am sarbatorit prin munca!
Mi-am primit cadoul de ziua mea de la sotz (care intotdeauna face cadourile foarte devreme, ca sa aiba timp sa ia si altele daca mutra este acra, si de data asta va fi plecat din tara chiar de ziua mea...).
Ashea, desigur, n-o sa ghiciti ce cadou am primit, si tare mi l-am dorit, ca imi lipsea rau rau de tot.....
si anume.... UN PAAAAAT!!!
Ei, nu chiar. Este un fotoliu extensibil, frumos frumos si comod si elegant si... imi place de mor!
Asa ca ziua de 1mai am sarbatorit-o prin munca intensa, am trimis copiii cu TLul lor cu tot afara din casa si m-am apucat sa aspir, scutur, strang miile de jucarii imprastiate, mut canapeaua la usa si patul supraetajat in locul ei, si fotoliul langa pat, ca sa pot dormi noaptea cu amandoi bibiloii mei fara sa intepenesc si sa nu ma pot intoarce... Deci munca grea...
Va pup!
Nusha, Teo cand era mic (pana in 6 luni, cam o luna a durat) a avut asa o perioada, cand trecuse brusc de la caca de bebelus la scaun format si tare, si exact asa se chinuia si plangea si tremura la fiecare caca, tot la 2-3zile facea.
I-am facut o cura cu lass baby atunci, si cand il vedeam ca se chinuie rau ii puneam si supozitor cu glicerina.
Si eu am probleme cu Radu si cu schimbatul (se opune, se zbate, tipa si plange) si in general, orice nu ii convine cat de putin face exact la fel. Tipa ca din gura de sarpe, bate din picioare, arunca cu obiecte si tabara cu pumnii si palmele pe mine, pe fra-su, pana la tac-so ca la el nu tine.
Cel mai rau ma termina cu tipatul ca nu ne mai auzim in toata casa, si daca nu-i pot vorbi calm si bland si impaciuitor, cum sa-l potolesc?
Nu va mai zic ca atmosfera in casa este oribila, ala micu urla, ala mare nu mai are loc sa zica nimic ca oricum nu se aude, si cata rabdare as avea eu se cam termina cand incepe TL sa tipe la mine (ca sa il aud) ca eu sunt de vina ca acest copil nu are limita de rezistenta la frustrare, ca doar eu am stat cu el acasa atata timp si l-am rasfatat si ce mai crede el ca am facut eu cat nu era el de fata asa ca nu vedea...
Ca dorel n-a facut asa niciodata, bla, bla... Dorel este alta fire oricum, deci relationeaza altfel cu lumea cat si la stimuli, si in plus noi de fapt nu stim cum facea Dorel cand se frustra intre 6 luni si 18 luni, pentru ca statea cu mama si noi il vedeam numai seara, la naiba...
claudinna spune:
intrai sa va si sa va spun ca noi sutnem bine
R n-a mai facut febra din noaptea aia si kk de ieri dimi, cand a facut bine
fugim in parc!
felicic76 spune:
1 Mai muncitoresc!
Ne-am sarbatorit prin munca diminineatza, apoi am plecat la sora mea la curte, erau si parintii mei, am facut un gratar, ne-am intors pe la 22
Vlad s-a distrat:l-am lasat descult si in maneca scurta, a fost ingrozitor de cal ieri, s-a dat pe tobogan si s-a catarat in casuta, isi turna nisip in cap Am frecat aseara la el si la clatit tot mai cadea nisip. S-a culcat la 12 noaptea, la 7 era in picioare, i-am facut 330 de lapte, l-am schimbat si m-am intors in pat. Pe la 9 dim ma striga: Ma, Maaa, Maaaaaaaamaaaaaaa! si apoi si pe tati: Atiiii!
Acum motaie in patut, a mancat omleta cu cash si a baut un bibe de ceai, nu am reusit sa iesim ca eu m-am luat de mancare: supa de cocos cu galuste, ciorba de miel, drob, friptura de vita si cartofi frantuzesti. Dupa ce doarme o ora, iesim, altfel nu ma inteleg cu el si poate mai bagam o tura de somn dupa amiaza...
In vizita a stat numai dupa mine: daca dispaream din raza lui vizuala era jale, la fel daca il tinem brate pe bebe Alex, este terorist la faza asta: vine la mine si ma straaaaange in brate, zici ca am lipsit trei zile nu trei minute, ma topeste
Nushu: nu stiu ce sa zic cu capitolul kk, sigur este un episod, in rest cu mancarea si schimbat de pampers, la fel, lupte, el vrea joaca....
Aseara s-a intarziat un pic cu masa peste ora lui obisnuita, iar cand atrecut cumnatul meu cu vasele de friptura de la gratar la masa, Vlad al meu s-a luat dupa el, ca un catel, mormaind si apoi incerca sa se catere pe canapea sa ajunga mai repede la masa A papat pui, mamaliga cu branza si ou, era in brate la mine, cu gura plina, cu o bucata de carnat intr-o mana, iar cu cealalta a sterpelit un mic din farfuria comeseanului, a fratelui meu, cand i-am zis ca nu-i voie, l-a indesat pur si simplu cu totul, il impingea cu podul palmei I l-am scos doar pentru faptul ca oricum avea gura plina, altfel nu aveam sanse. L-a servit verisoara-sa Diana cu ciocolata Kinder, a scuipat-o in palma si apoi i-o dadea ei, inapoi!
Tot nu este atras de cioco, fie alba sau neagra, a gustat turta dulce de la mine si nu i-a placut glazura, a vrut un pic de aluat, apoi s-a infipt in niste placinta cu branza, taran sadea, ce mai!
Tot ieri am bifat si prima calatorie cu metroul: a fost supeeeere incantat,am si schimbat in Unirii, apoi am coborat intentionat la Eroilor, ca sa vada mai multe, intre statii daca ne intalneam cu altele uita sa si respire..... Si tot i-am repetat,Iti place cu metrul? uite alt metrou, incat la destinatie l-a intrebat bunica daca i-a placut cu metroul si el zice: Daaaaaa, touuuu! A fost asa dulce
Ada: la noi principala vinovata sunt eu, ca nu-i explic D-nei Vio ca nu trebuie sa-l rasfete, apoi dumneaei of course, iar Vlad chiar nu este rasfatat ..... sotul meu nu rezista in preajma Dianei 5 minute si cu greu se abtine de la comentarii, cu toate ca o iubeste mult: este o printesica mica, blonduta, roz, silfida, fondanta, dar.... un rasfat din cap pana in talpi!
Dya: ma intrebai de D-na Vio, am prieteni care au agentie de bona in Buc, una dintre cele mai serioase si totusi mi-au recomandat-o pe ea: era fara experienta ca bona, mi-au trimis-o si au is doar incearca, daca nu-ti place, trimitem pe altcineva..... si am ramas cu ea, i-am acordat ceva incredere la inceput, ne-am mulat din mers, am stabilit clar ca daca eu spun sa se faca un lucru, ala se face, chiar daca ei nu i se pare in regula, ca eu sunt mama copilului si am instincte, lucru cu care a fost de acord, apoi am discutat mult si ne-am mulat una dupa alta, mi-a placut ca nu-i nesimtita: daca doarme Vlad, ea face ordine in casa, nu i-am cerut asta in mod expres, eu ma revansez fata de ea. Apropo de asta: am avut o surpriza acum cateva zile, am o doamna care vine sa-mi calce o data pe saptamana, este doamna care face curatenie pe scara blocului, a venit, a calcat etc... ele doua au devenit prietene, se mai cafelesc pe la mine, dupa ce adoarme Vlad, mai o papa de pranz impreuna, sunt vecine de cartier dar s-au cunoscut la mine, de vreun an.... A doua zi D-n Vio imi zice: sa stiti ca nu pot sa spal terasa azi ca vreau sa calc... Zic: ceeeeeeee? pai nu a fost D-na Viorica ieri la calcat? Zice: pai eu nu i-am dat niciodata hainele lui Vlad la calcat, i-am dat numai ale Dvs si ale domnului, hainele lui Vlad sunt RESPONSABILITATEA MEA, nu? Mai zi ceva......
babymom75 spune:
Salutare bobocime!
Ne-am intors si noi acasa de prin pelegrinarile noastre. Mi-a fost asa dor de voi! Abia astept sa am timp sa citesc ce-ati mai facut/realizat!
Deocamdata... pupicei tuturor!
claudinna spune:
Alina, pai tu ne intrebi ce am facut ieri si fugi pe muteste??
eu astept
felicic, baga Vlad al tau bine de tot! cred ca a fost o incantare pt el plimbarea cu 'touu'
nici lui R nu-i place cicolata, de fapt nu e obisnuit cu dulce
am observat ca el medicamentele le ia ca atare si vrea si a doua oara...adica medicamente amara.....ii place si acru si iute...
si ce mai gatesti si tu!
Ada, sa stapanesti sanatoasa minunatia de pat!! e suuuper!
babymom, abia astept sa ne pove pe unde ati fost ce ati mai facut si ce mai zice Dragoselu
Anca, cum mai e Carla??
Nushu
alexa si mami spune:
Clau, ne-am plimbat pe la C. de ag si apoi am fost la un gratarel la sor'mea la curte. Copiii au fost f cuminti cu toate ca somnul de pranz a fost aproape inexistent.
Ada sa folosesti sanatoasa cadoul, chiar aveai nevoie
luminita2008 spune:
hei!
noi n-am facut nimic special, in parc cu hunii si azi si ieri. am tras o spaima, care nu a trecut, de ieri de pe la 14.00 Robi mi-a tot facut 38.3-38.5, l-am bagat pe antitermice din 4 in 4 ore si pana sa ii dau urmatoarea doza, ajungea la 38.5. de azi dimineata vad ca e mai bine, tot sub antitermice e, dar are 36.8-37... vedem cum trecem de noaptea asta.
niko, bine ati revenit!
claudinna, ma bucur ca Razvan e mai bine!
ada, sa stapanesti sanatoasa cadoul!
nusha, eu zic mai bine sa vb cu pediatrul, noi n-am patit-o decat pana in 4 luni, erau usor constipati si se rezolva cu sup cu glicerina.
xor, dya, bafta multa maine, sa aveti un inceput/reinceput usor, acomodarearapida si sa fie totul bine cu piticii! va tin pumnii maine!
nocom
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"