Bobocei de sept-oct 2008 (281)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Hello fetele,

Noi am fost pe la tara (zona de deal). asa mult i-a placut lui Matei...s-a jucat cu pisica, cu Dora (catelul),,,le-a mangiat de nu mai scapa de ele apoi ...se tineau prin curte dupa el sa le mangaie si sa se joace cu ele. El a fost extaziat. A stat in tricou si pampers...sau chiar si fara o perioada...asa mult i-a placut prin oarba cu labutele goale...a suflat la papadiii ca i-am pus porecla "Matei, spaima papadiilor"

Nu a vrut sa doarma sub nici o forma, abia la intoarcere in masina l-a luat somnul intr-un minut de cand am iesit de pe poarta...cu un pufulet in mana...

S-a jucat cu masina lu' tasu (VW broasca model vechi dupa care tasu' e mort), i-a verificat fiecare surubel. A zburatacit niste gaini, le-a dat sa manance iarba...rupea iarba si o arunca la gaini..

Ce mai a fost nebunie.

S-a bronzat...si el si tasu' ca pe amandoi ii prinde repede soarele.

Acum stau amandoi pe canapea, unul in bratele celuilalt (va imaginati voi care cum...) si se uita la desene extenuati.

Multa sanatate tuturor. In special hunishorilor si Lumi, multa putere iti doresc.

Felicitari Ada pt cadou.

Bine ai revenit Niko.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ada:eu astept sa-mi spui de inaugurare, cu atat mai mult ca nu-i pat clasic Bine, doar daca va lasa Dorel si Oadu
nikolici: bine ati revenit, americancelor!!!! Pot sa va intreb de ce?
lavinia,mami de alexa, clau, lumi, alexa: si

edit: intrasem sa va spun ca l-am tuns pe pitic 0, cu masina de tuns barba a lui tati. Asta-i ultima tunsoare neconventionala, de data viitoare mergem la stilist S-a jelit de numa", nu mai repet experienta in veci... Tati zice ca seamana cu un boxer-buldog, eu zic ca seamana cu actorul din "Eu cand vreau sa fluier, fluier!" (nu Papan)

Pio: de-abia astept sa ne vedem pe 17 mai, ramane stabilit la voi venirea in Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna seara!

Clau, imi pare tare rau ca a facut enterocolita. Sper sas- revina repede si sa inceapa sa manance normal.

Ada, am vazut patul/ canapea (pe flickr) ...e suuuper! Sa-l folositi sanatosi!

Am ajuns la mama si este foarte bine din pct asta de vedere :)

si-acu sa va zic de "istetimea" mea ca nu cumva sa cadeti si voi in pacat, desi stiu ca aveti mai multa minte decat mine

La insistentele Sofiei i-am dat o bucatica de prajitura cu cacao de la Tip Top. Pe la 2-3 joi noaptea am pus mana pe ea si era fierbinte, i-am dat Nurofen si s-a culcat inapoi. Pe la 4 au apucat-o mancarimile. Eu crezand ca sunt de la DA am lasat-o in pace. Pe la 5 sfarsita de atata scarpinat si plans am aprins veioaza sa o dau cu Epitelin si apa termala cand ce sa vezi ... fata mea era plina de bube mari si intinse si avea ochii si buzele umflate. Ups! i-am dat repede Zyrtec si am dat-o cu crema. Era deja 6 dimineata si l-am sunat pe dr. de familie care mi-a spus: fuga la Urgente! Am fost la Gr. Alexandrescu, i-a facut o injectie cu dexametazona, i-a descoperit ca avea si rosu in gat si asta a fost. Are si regim destul de drastic si cum ei nu-i place supa de legume strecurata, orezul sau grisul sau macaroanele/pastele ii dau de 2 zile lapte Nan HA ca la bebelusi, din 3 in 3 ore ... abia maine are voie de branza de vaca, urda si cateva legume fierte. Peste toate astea mai este si rosul in gat luat de la mine si tusim amandoua si ne suflam nasul cu nesat. La recomandarea med. familie i-am mai facut 2 zile cate o injectie de dexa. Maine gata, nu mai face! Abia astept sa o scot afara la alergat. E tare slabita mititica. La spital cand au cantarit-o avea 10,7 imbracata cu body si cu scutecul pe ea. Acu cine stie cat mai are dar i s-au dus copanelele.

Sanatate multa la toata lumea dar mai ales la copii!
Noapte buna!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mimihoo, offf, multa sanatate, sa-si revina micuta repede!
si hunii mei au slabit si am un maaare pitic cu asta. ajunsesera la un moment dat cam la 11.700gr, insa zilele astea la 3 consultatii au fost cantariti si sunt undeva la 10.500gr... ce ma streseaza e ca nu stiu exact, ca nu stau neam, acum caut cantar electronic bun, sa ma cantaresc cu ei cu tot, sa vedem.

alexa, ma bucur mult ca v-ati simtit atat de bine!

feli you back, o poza cu micul buldog vedem? cu sau fara par, ca mi-e un dor de el de numa'!

laura, voi? sunteti ok?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi sunt mortali!!! mama, deci mai vreau un copil neaparat!!
nu-ti mai fa probleme ca au slabit, o sa-si revina, ai sa vezi! sunt vioi, n-au treaba. imi vine sa-i mananc!
sanatate multa!!
si R a slabit zilele astea, a mancat 3-4 mese pe zi si destul de mult, insa regim...plus ca nu i-am mai dat lapte seara si dimineata, doar ceai
venea la bucatarie si striga: apte cald!!! apte cald!!...pana la urma sa consola cu Tzeiuc (de unde o scoate diminutivele, el stie!)
in seara asta i-am dat lapte, dar cu apa de orez, ca mi-e tare teama
dimineata a facut kk normal...deci ieri unu, azi unu, suntem in grafic

azi in oras ne intalnim cu un baietel cu care s-a jucat R in ziua aia in parc (au fost mai multi copii). baietelul era cu bunica si imi zice bunica: venim de la dr. ca am patit-o...avea o punga cu medicamente in mana..imi povesteste si ii spun ca am trecut si noi prin asha ceva...ea zice ca al ei nu a facut febra, dar pe langa kk moale a si vomitat...deci din parc li s-a tras, ca n-au mancat amandoi aceleasi chestii clar...
oricum si baietelul acela era mai bine, deci n-a fost chiar ceva agresiv, din fericire

felicic, asteptam poze cu tunsulica, mai ales ca tare vreau sa vad cum arata un copil care mananca asha

wow. Alexa, mare curaj sa-l lasi asha decoltat

imi imaginez ce a fost acolo! cred ca e extenuat mititelul

Alina, poze!

noi ieri am petrecut la o aniversare si m-am felicitat ca nu l-am luat pe R, pt ca sarbatorita, care facea 2 ani, era cu mucii curgand si abia putea vb ca trebuia sa respire pe gura...lucru pe care parintii nu ni l-au spus si daca nu era problema lui R cu kk, il luam, evident...si mergeam la fix spre o noua imbolnavire....

si pt ca ieri nu prea am stat cu copilul, azi am chemat la noi moshii si am facut un gratar...apoi am chemat si cumnatii...si fratele....si asha ne-am strans vreo 15 insi...
va imaginati ca R era in al 9-lea cer...de fapt azi a stat numai afara, in casa doar a dormit vreo ora jumate si in rest joaca la casuta, la scoica cu nisip, cu masinuta, a arat prin toata curtea cu minunatul avion Winnie...
acum a cazut la datori
maine va povestesc ce mai zice simpatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Seara buna! V-ati culcat, da? Ei, eu nu, ca n-am somn - am baut o cafea pe la ora 19 ca picam si nu mai puteam sa-mi termin indatoririle de mama responsabila, asa ca acum forumesc de una singura.

N-am prea apucat sa citesc din urma, decat partial. Am vazut ca Lumi a trecut prin perioade dificile cu hunisorii, dar ma bucur ca in filmuletul de pe ultima pagina sunt din nou in mare verva.

Noi suntem bine cu totii, revigorati si intremati dupa o mini-vacanta la Salina Turda. Ne-am simtit foarte, foarte bine! Am avut un program plin si variat - de dimineata pana pe la ora 14:30, cura de salina, iar dupa-amiaza am facut drumetii. Tare-i faina zona Muntilor Apuseni!

Dragoselul e tot mai haios pe zi ce trece! A inceput sa vorbeasca tot mai inteligibil, desi inca mai are cuvinte pe care nu le pot asocia cu nimic. De ex.,acum de cateva zile, repeta mereu "cacate" ; vrea el sa zica ceva, dar nu stiu ce .
In salina, facea cu mana tuturor celor care-l priveau mai intens sau care-i zambeau. S-a imprietenit rapid cu "piii", cu care se juca "gol", cu "migea" .
Cere sa-i fac "poge" (adica poze), apoi ne uitam impreuna la imagini si cand il intreb cine-i in poza, imi raspunde "baiecelu" (baietelul). Daca-l intrebi cum il cheama, rade ghidus si isi ascunde fata in umarul meu, dar daca-i ceri sa-l strige pe Dragos, striga din toti rarunchii "AOCH", dupa care se sparge de ras .
Si-a "perfectionat" numaratul - cand coboara treptele numara: "uu, do, tei, patu, cici!"
E o mare figura!
Hai ca m-am laudat destul. Revin cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

si daca tot n-am somn, am recuperat cu cititul: am ajuns la zi!

Xor, condoleante. Imi pare rau...

Anamona, sper ca problemutele voastre s-au rezolvat deja. Salutari Theei de la Dragoselu'!

Lumi, si eu ma confrunt cu astfel de crize generate de frustrari. Pt. ca altceva n-a functionat (si am incercat si eu toate metodele mentionate de tine), am incercat sa-l consolez, adica il iau in brate de pe jos de unde s-a trantit si-i spun ca-l inteleg ca e suparat. "Esti suparat, asa-i? Mama te intelege. Esti suparat ca nu ai putut.../nu ti-a iesit..." E o metoda pe care am citit-o in ceva carte (nu-mi mai amintesc care) si care, in 90% din cazuri, functioneza.
Copilul nu asteapta neaparat o solutie/o rezolvare din partea mamei, ci asteapta sa fie inteles si... iubit, chiar si in conditiile in care nu a reusit sa faca ceva - cam asta era explicatia pe care o dadeau acolo.
La baie, il iau aproape intotdeauna cu mine, pt. ca altfel se lasa cu plansete tragice la usa, ba mai mult, daca e prost dispus il mai pun si la san in timp ce...

Mergi la inceput

neata!
viseaza cineva la ora asta??

babymom, nici eu nu dormeam la ora aia...am avut de administrat ultima pastila lui R si m-am culcat pe la 2

ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa, iar despre Dragoselu ce sa mai zic?? super simpatic cum se alinta el cand il striga pe 'baiecelul' dulce 'Aoch'! se pare ca e un copil sociabil

mie mi s-a parut ca marele avans in ale limbajului l-a avut R intre 7 si 8 luni

explicatia aia pe care i-ai dat-o Luminitei mi-o amintesc si eu, tot dintr-o carte si asa o si vad: copilul are nevoie sa se stie ineles, ca apoi alege el. era vorba de acceptarea sentimentelor copilului, nu de negarea lor, parca...

Mergi la inceput

Mimihoo, ce a fost pana la urma? alergie?
copanelele si sanatate! macar de acum stii ca nu-i face bine sigur

chiar asha, de la ce varsta ciocolata/cacao??
stiu ca sunt bobocei care deja mananca, inseamna ca n-au avut probleme din cauza lor

Mergi la inceput