Bobocei de sept-oct 2008 (281)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

In rest, Bianca este bine, am inscris-o la gradinita pt. toamna, sper sa se acomodeze...
Iar eu am reusit sa slabesc 3 kg
Vad ca au aparut pe aici mai multe . Le doresc tuturor sarcina usoara si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si poftiti la o aburinda!

Am facut si noi aseara Prevenarul - a doua doza, n-a facut febra, insa pe la 6 fara ceva dimineata s-a trezit plangand, vizibil derajata de ceva si mi-a spus s-o legan. Am luat-o in brate si imediat i s-a declansat starea de voma. A incercat sa verse, n-a putut, am incercat si eu s-o ajut, dar n-a mers, apoi s-a linistit si a adormit. Am vb. cu pediatra si a zis ca n-a mai intalnit pana acum stare de greata dupa vaccin, cu toate ca pe prospectul lui spune ca ar putea aparea frecvent varsaturile. Acum stau si ma gandesc ca miercuri seara a mancat orez cu legume (morcov, mazare si ciuperci). Sa fi facut cumva o indigestie? Desi cred ca s-ar fi manifestat intre timp. Cred totusi ca orezul a constipat-o un pic, n-a mai avut scaun de ieri dimineata. Dar are vreo legatura constipatia cu starea de voma???

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata
dau ca n-am dormit toata noaptea...
R a facut pe la 1 frisoane si febra...apoi diaree
diagnistoc: enterocolita virala
biotics, ercefuryl si ii mai dau antitermice, plus regim alimentar
deocamdata manca o bana si a baut vreo 2 cani de ceai de menta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

andreutac, daca a mancat miercuri seara...indigestia cred ca aparea pana ieri...
si nu cred ca exista legatura intre constipatie si voma
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna dimineata fetelor.

Condoleante Xor...

Lumi, tare bine imi pare ca sunt bine hunisorii!

Claudinna, multa sanatate puiutului.

Fetelor, am si eu o intrebare la cele care au facut eco la Iosup de curand... si-a pus parafa pe eco?
Am o prietene insarcinata in saptamana 11 si si-a facut o programare la e, insa nu stie daca dupa povestea de anul trecut isi mai pune parafa pe eco de sarcina...

Mersi mult!

O zi excelenta sa aveti toate!!!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

andreutac, daca a mancat miercuri seara...indigestia cred ca aparea pana ieri...
si nu cred ca exista legatura intre constipatie si voma
sanatate!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Da, exact asa m-am gandit si eu. Oricum, s-a trezit f bine dispusa la 8, a baut laptic si a mancat painica prajita cu unt si "caval" (cascaval).
Multa sanatate lui Razvanel!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

andreutac ma bucur ca iubita e mai bine si a papat. Teoretic nu este nici o legatura intre constipatie si voma... cred ca au cauze diferite...

AlexaM eu nu stiu povestea de anul trecut cu iosup, dar nici ce te intereseaza pe tine..

claudinna sanatate multa lui Razvanel. Cu regim scapati voi repede!

Mie imi de dor de 300. Zicea ea ceva ca pleaca la Valcea, dar nu s-a mai intors de atunci?!

Cu giuli am mai vorbit, sunt bine si ea si Editzu drag, doar ca pur si simplu nu are tip de forumeala, mai intra ea din cand in cand...

Deja afara sunt 17 grade!! Mai e cineva in casa la ora asta?!?! Fugim si noi afara!!!

De vre-o 5 minute daria isi numara incontinuu piesele de la puzzle: ciiinci, ciiinci, ciiinci., ciiiinci, ciiiinci.....

Mergi la inceput

elly bine ati revenit!! ma bucur ca sunteti in regula si nu ne-ai uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza.

sunt tare fericita. Am fost la ORL la control si e totul ok cu hunii mei!!
sigur, continuam tratamentul, nici nu are rost sa intrerupem acum, dar avem voie afara, avem voie baita si pe cap, nu conteaza ca intra apa in urechi (aveam eu un pitic), si ne-a dat unda verde la cresa peste 2 saptamani, cu tot cu asta de acum, adica mai devreme decat ziceam eu. inca ma mai gandesc, daca-i duc tot pe 17 mai sau mai devreme. om vedea.

mimihoo, drum bun!

ada, ce fac baietii?

elly, bine ai revenit!

claudinna, sanatate multa! sa va reveniti repede, ce rau imi pare!

andreutac, constipatia n-are legatura cu varsaturile, poate de la ciuperci sa i se traga, desi a trecut ceva vreme de atunci... sanatate si fara urmari de la vaccin!

nocom, ce dulce e Daria!
noi inca suntem acasa, ma rog, dupa vizita la dr, urmeaza somnicul si apoi iesim. abia astept!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Ada inca dormiti??

lumi ma bucur ca hunisorii sunt bine!!! , cu as avesti te mai astept!!

Asadar am aprins la timp lumina in butoi, ia ziceti, mai e careva pe acolo??? Ca vin sa va si scot!!!

Mergi la inceput