Bobocei de sept-oct 2008 (281)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, cred ca ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Pio, poti sa-mi trimiti pe mail fix ce tip de borcanele papa Elsa, si sa iti zic daca se gasesc la noi.
In rest ce ti-au spus si fetele, Hipp cateva tipuri + cele belgiene direct via MegaImage, Nestle, Humana, Hame si Hamanek, plus mancaricile Carreforur dar alea sunt mai de popota asa... pentru toate grupele de varsta se gasesc.

da, clar ca vreau sa-mi fac ziua in parc cu voi cum nu.

Babytza, Doamne ajuta sa-si revina mama ta, sunt zile mai bune si zile mai rele, sa treaca repede cele rele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

apropos de DA, amandoi ai mei au niste brobonele pe obraji, mai accentuat la Teo. si pielea pare cumva sensibila si usor mai rosie in zona.
cum le vad de ceva vreme pe brobonelele astea incep sa ma gandesc la DA si eu...

capsuni inca nu, nu stiu daca sa le dau mi se par asa de artificiale cum le gasesc in supermarket tot anul grase si tari si frumoase...
acum suntem cacaciosi deci nu... sa vedem daca mai prindem anul asta ceva care sa arate mai normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada, intreaba pediatrul, vezi daca e cazul sa mergi la dermatolog. dar la Teo, el fiind mai mare, au aparut acum? sau le avea mai de mititel? sa nu fie vreo alergie/sensibilitate la altceva, aparuta asa, pe parcurs.

cat despre capsuni, pai eu din start m-am gandit la cele cat de cat naturale, de-or aparea mai incolo, din astea de acum nuuu, au gust de morcovi si din pacate doar atat... de-ar avea si proprietatile morcovilor, altfel ar sta lucrurile.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ada, merci frumos pt ajutor, cred ca o sa-i aduc citeva de aici + cu ce mai gasesc acolo + ce mai maninca ea facut in casa (ca maninca si facut de mine, dar nu tot timpul), cred ca acoperim cele 2 saptamini.

Ar fi super sa ne vedem pe 17 mai in parc! Eu sint pentru!

Uitasem sa va spun de capsune ceva, eu i-am dat Elsei cind au aparut 'made in france', eu am oroare de fructele / legumele aduse cu vaporul / avionul culese verzi si lasate sa se coaca pina la destinatie. Singurele fructe pe care le mincam / acceptam sint cele care nu cresc aici, gen portocale, mandarine, banane... altfel asteptam sezonul. Aici e la moda, pe linga produsele bio, si produsele 'ecologice' adica cela care nu au strabatut o distanta mare sa ajunga la tine-n farfurie. Deci maninci ce se cultiva in jurul localitatii unde locuiesti (la max 120 de km imprejurul tau, deci impactul asupra mediului e f mic).
(hahaha, iar eu ii aduc acum Elsei borcane de minacre din Franta cu avionul... singura deosebire e ca o sa calatorim si noi cu ele, asa ca impactul e acelasi)

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am uitat sa va propun, daca aveti nevoie de ceva de aici, eu va pot aduce. Singura chestie e sa nu fie greu / voluminos.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu am cumparat azi din piata capsune de Satu Mare din sera mi-a zis tanti aia si le-am gustat sunt tare bune la gust si ma gandeam sa ii dau si lui A sa guste sa vad daca ii plac el fiind fan fructe.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Xor condoleante! Doamne ce incercare pentru voi! va doresc multa putere!

Dya eu i-am dat Mariei capsuni prima oara saptamana trecuta. de atunci i-au iesit niste bubite in jurul gurii si pe obraji care apoi s-au transformat in pete maronii...am intrebat un dermatolog si mi-a spus ca ar putea fi de la vreao planta din padure pe care a pus mana, dar e adevarat ca am uitat sa-i spun de capsuni desi stiu ca sunt alergizante...acum m-ati pus pe ganduri...

mami de Maria si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Xor, condoleante! Multa putere familiei sotului tau!

Lumi, ce bine ca-ti sunt baietii mai bine!

Ada, pentru DA ... asta in caz ca au baietii, am o noua reteta: apa Avene si unguent Epitelin de la farmacie - este produs la Timisoara pe baza de galbene, luminita noptii s.a. Sofiei ii face foarte bine! La trixera a inceput sa planga ...
Sanatate multa baietilor! Ipeca este pentru tuse? am citit si-am uitat ...

Eu i-am dat Sofiei o jumatate de capsuna. Astept capsunile care au crescut si se coc la noi.

Mai nou fac bagajele pentru 3 saptamani. Pio, sper sa te mai prind in Bucuresti! Maine dupa gradinita plecam :) Voi avea si la mama internet asa ca voi sta pe-aproape

Aveti grija de voi si muuulta sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Nu stiu daca va mai amintiti de noi, dar am luat o mica pauza de forum din motive de lipsa de timp si acumulare mare de probleme

Imi pare rau sa aud de necazuri pe aici, dar va doresc putere sa treceti cu bine peste toate
-ici pentru toate mamicile si toti boboceii

Mergi la inceput