Bobocei de sept-oct 2008 (281)
Raspunsuri - Pagina 4
claudinna spune:
hello!
Xor, condoleante si multa putere sa-ti sustii sotul, familia!
babytza, sper sa se lumineze si la voi ca mai repede!
eu am fost azi pana la serv...m-au chemat sa-mi mut biroul...toate bune si frumoase, dar lumea aflase ca ma intorc la serv pe 14 mai!!
bineinteles ca eu nu stiam nimic....si-am lamurit-o pana la urma, dar ma bufnea rasul...
inainte sa plec de acasa, ma suna o colega: vii la serviciu?? da, acum ies de usa...pai nu ziceai ca-n august...ba in august...acu vin doar sa mut biroul...
la serv: ma suna alta colega: bine mai, sa nu zici ca vii la serv?! pai nah, am venit doar sa mut biroul....pai si nu te intorci in mai???
Muuh spune:
Xor condoleante!!!
denisa sanatate multa.
babytza sanatate mamei si prieteni tale. Bafta sotului!!
anamona mai nu te supara dar sotul tau exagereaza. Adica sunt convinsa ca nu ai stat de drag la serviciu si nici nu ai frecat duda aiurea acolo. Pana la urma e jobul tau, locul de unde luati bani de mancare si facturi, presupun ca nu te-ai intors doar de placerea muncii la lucru ci si pentru ca doar banii sotului tau nu ar fi fost de ajuns. In conditiile astea ii recomand ciocu mic si joc de glezne ca sa zic asa. Da si eu muncesc mult in perioada asta, ieri am plecat cand Dimitri dormea inca si m-am intors cand se culcase, nu m-a vazut la fata pe lumina. azi am plecat la ora noua si ajung cel mai devreme la sase. SI mie mi-ar placea sa pot sa stau complet acasa, sa ne permitem asta dar sotul meu isi iubeste meseria si vrea sa o faca indiferent de banii pe care ii ia de acolo asa incat din cand in cand sta si se ocupa singur de copii, restul sarcinilor le impartim cand si cum se poate. Dar daca ar croncani ca vin prea tarziu, si in ultima luna el a fost mai mult mamica apoi as lua foc. Incearca sa discuti cu el, sa va stabiliti niste prioritati si sa il rogi sa te sustina nu sa iti dea la cap in momente din astea grele. Pe bune acum, e suficient ca esti tu suparata ca ai stat mult d-apai sa se mai supere si el pe tine.
Muuh spune:
piolica se mai gasesc si alte marci: Nestle, Hame si inca unele bio. dar daca stii ca mananca doar asta adu cateva cu tine ca nu sunt foarte variate astea de la noi.
dyanira spune:
Xor Condoleante!!!Multa putere sa il sustii pe sotul tau lui trebuie sa ii fie tare greu mai ales ca probabil nu intelege de ce s-a intamplat asta.
Cristina bine ai revenit!!!Vezi ca pana la urma a fost ok drumu.Dar eu iti dau un sfat sa nu te superi e mai bine pt siguranta lui sa stea Raducu in scaunu de masina.Noi nu il dam jos de acolo sub nici o forma mai ales la drum lung...cred ca asta e singura regula de la care nu facem rabat sotul meu e ferm mai ales ca el are o cunostinta care a patit-o cu masina si sotia lui tinea copilul in brate in spate
Laureta acum am vazut si eu pozele tare frumoase fetele tale si locul interesant nu am fost niciodata acolo.De ce e Biancu urlator?O doare ceva???Cu mancare cam stim miscarea si A de multe ori nici nu vrea sa guste
Pio o sa ii zic daca vrea sa intre pe forum sa mai citeasca ca sa poata lua cea mai buna decizie.Despre borcanele Hipp nu sunt prea variate la noi, mai sunt Nestle, Hamanek, Humana, cam astea imi vin in minte acum.Cand veniti in Ro??
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
Nocom spune:
xor off, mai mami, nu stiam ca treceti prin asemenea momente... Cum poate un om asa de tanar sa nu-si mai doreasca viata?!!?! Cred ca este foarte greu pentru voi, iti doresc multa putere si sa fi alaturi de sot cum sti tu mai bine.
pio si eu vreau tare mult sa va cunosc. Porumbelul il pastrez pentru cazurile de "pace in lume" . Cand spuneai ca veniti? si cat stati? de borcanele habar n-am...
claudinna deci te-ai intors la servici si noua nu ne-ai spus, ha?!?! Ntz, ntz, ntz...
Fug sa schimb o cacacioasa si pe urma ieism afara!!! L-am obisnuit pe Matei sa-l iau la 4 de la gradi si azi am intarziat un pic.... Fuuuug!!!
dyanira spune:
O intrebare: Le dati capsuni la boboceii???
Si inca una asa mai off topic Ce faceti de 1 mai??
Claudinna tare de tot deci te intorci la munca asa pe sustacheNoi ne plangem pe aici si tu nu zici nimic.Da chiar tu ce o sa faci cu Razva in august??
Si ma gandeam eu azi ca demult nu ma stim nimic de Ratonelu si nici de Giulli si Iedutu scump.Mai sunt si alte fete care nu mai scriu dar ele erau printre cele active si chiar nu au mai scris demult.Ah chiar Babymom unde estiiiiiii???
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
claudinna spune:
Dya, am inceput sa ma framant tare pe tema asta...poate ca nu e cazul la mine, insa am o teama...
in princiupiu are cine sta cu el, adica soacra-mea, socru-meu...mai vine o fata care ne ajuta si sotul lucreaza de acasa, deci sunt destui...
azi am plecat si i-am zis sotului sa-i dea pe la 12 un ou si iaurt...ce-o mai vrea copilul...am fiert oul, am scos iaurtul din frigider...
sun pe la 13.00 sa ma ia de la serv si-l intreb daca i-a dat sa manance...pai nu ai zis ca pe la 12???? pai e 13!!!!
so...
adica tr sa le scriu mura-n gura pas cu pas ce tr si faca si cum...in fine, sper sa fie ok...eu tot stresata sunt
capsuni o sai dau ca avem o gramada in curte si sunt frumoase foc
de 1 mai voi merge la o aniversare...in rest nu cred ca facem nimic special
oate duminica, daca e frumos, o sa mergem la Craiova la Zoo
baby_boy, mai e zoo pe acolo??
piolica spune:
merci frumos pt raspunsuri ref la borcanele, cred ca o sa-i iau de aici sa fiu eu sigura ca totul e ok. Venim pe 14 mai si plecam pe 31 mai. O sa va bat la cap sa iesim in parc cind o sa fim in Bucuresti. :)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Diana, eu am incercat sa-i dau capsune Elsei, de fapt am facut un tiramisu cu capsune, nu s-a omorit dupa ele, in schimb a lins si farfuria de tiramisu dupa ce a scot toate capsunele. Ea maninca foarte multe fructe, mai tot timpul roade mere, banane, pere, fructe rosii nu prea, a mincat o singura data zmeura.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
eu o sa le dau hunilor capsuni, pana acum n-au primit. oricum, cu precautie, noi avem si DA. le-am mai dat kiwi cand si cand, dupa varsta de 1 an, nu se omoara dupa el, dar nici n-au avut vreo reactie.
de 1 mai nu facem nimic special.
claudinna, eu zic ca o sa-si intre in ritm cand se vor vedea cu... Razvan in caruta. poate o saptamana o sa stai cu griji si o sa le tot repeti, dar o sa fie bine.
eu am fost uimita cat am stat in spital cat de bine s-a descurcat sotul cu Edi. n-as fi crezut, as fi putut sa jur c-o sa-si cheme mama in ajutor, dar ea n-a venit decat cand trebuia el sa vina la noi, la spital. deci cel mult 1 ora/zi. s-a descurcat si cu mesele, si cu siropelele, si cu baia, si cu adormitul, si cu pampersii kkciosi, si cu luat temperatura de cateva ori pe zi... deci se poate, daca a putut sotul meu, apai poate cam oricine.
(ce-i drept, in primele 2 zile ma mai suna sa ma intrebe ce sirop ia Edi dimineata, ce sirop ia seara si ce cantitate, dar atat).
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"