Bobocei de sept-oct 2008 (281)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Am umblat toooot week-endul,am mancat numai prajeli,nu mai vreau
Lumiiii va si va tin pumnii sa fiti bine..am vazut filmuletzul,hunii sunt deliciosi
Mimihoo ma bucur ca e mai bine Sofia.
Nocom..eu te susstin ..go,go,go
Pio multa sanatate Elsei,si tie muult succes cu dieta
Laviniaaaaa a venit vremea buna,venim peste voi,asta daca ne primiti
Dya ma bucur ca ai rezolvat intr-un fel,mai e asa putin pana la vacanta
Niko multa sanatate Karinutzei
Feli super tare pustiul tau
Clau ma bucur ca e bine Razva
Ada super super patul tau
Babytza.Irina
LA MULTI ANI ABE!!!!
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
Va salut de la scoala!!!
Sunt din nou in laboratoru de calculatoare dupa aproape 2 ani...ce senzatie stranie am il tot caut pe Andrei ...l-am lasat dormind cand am plecat acum o ora si ceva si pana acum nu m-a sunat vecina mea ca s-ar fi trezit.Daca e ceva dau o fuga pana acasa ca acum am pauza pana la 5.
Nocom nu mai zic ca te-am batut ci iti zic doar atat la mine acu cantarului a trecut de cifra 80 deci hai la lupta
Laura da ma bucur ca am numai 2 zile pe sapt si mai e putin pana la vacanta.
Pio ma bucur ca Elsa e bine.
Lumi te astept cu vesti bune.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
piolica spune:
Laura, Diana, merci
wow, Diana! Iti tin pumnii sa fie bine!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Mimihoo spune:
andy, multumesc!
este mai bine cu alergia, dar cu raceala nicidecum. se trezeste in febra foarte mare si cu frisoane. In loc sa o dezbrac si sa aerisesc camera ca sa-i scad febra, o invelesc mai mult sa-i treaca frisoanele. Abia a mancat 120 ml lapte si 2 felii de orez expandat, de ieri nu a mancat nimic. Dar nu disper, a fost mai rau.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nocom spune:
mimihoo salin am avut si eu, dar nu plus... Nu stiu care e diferenta, ce si cum....
pio uite aici cum am tinut noi data trecuta, si ce reguli am urmat... (le gasesti pe prima pagina)
dya ok, ai castigat, la mine s-a oprit la 80... pana acum am dat tarcoale de cel putin 30 de ori dulapului cu dulciurele... si frigiderului.... dar m-am tinut bine. Primele zile sunt mai grele...
andy.p puuuuuuuuuuup
luminita2008 spune:
hei,
fuseram la dr, cica nu are nimic copilu', nici la urechi, nici in gat. nush ce sa zic... sa-l mai tin 3 zile pe antitermice si apoi vedem. sper sa fie bine. maine terminam antibioticul, sa vedem cum e fara....
abe, dya, nocom, multumesc!
dya, ma bucur ca ai reusit sa mai tai cateva zile din program. sper sa fie bine Andrei pana vii si sa se acomodeze repede cu noua situatie!
pio, ce bine ca Elsa e ok, ca au fost dintii de vina. sper sa iasa cat mai repede, sa n-o chinuie.
despre huni, ce sa zic, aratau mai bine, aveau falcute si copanele, acum s-au dus. dar sper sa recuperam. adevarul e ca nici nu stau locului o clipa, sunt ca argintul viu.
laura, ma bucur ca sunteti ok.
mimihoo, uff, sanatate, sa scapati repede.
kllemi, totu'-i bine cu voi?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
aly_c20 spune:
Bine v am regasit!Va pup pe toate !
Ca sa vedeti cat de ametita sunt...am intrat pe topicul celor de la bucurii de sept-oct 2006...erau niste nume care nu le mai vazusem niciodata,dar am zis ca intre timp au mai aparut si alte mamici pe forum, dar mai si vorbeau depre gradinita...si eram tare in dubii...cum?lipsesc o luna si deja boboceii merg la gradi?:D...in cele din urma..am realizat ca eu eram unde nu trebuia:D
La multi ani, abe!
Luminita, ce scumpi sunt hunii! spirt...nu gluma:))
Ce copii isteti, deja numara pana la cinci:),bravo lor!
Sebi numara...uno, tei, apte!De vreo 5 zile cere olita, vine in fata mea si zice "caca". prima data nu l am bagat in seama...si insisitent, se uita in okii mei "caca"...la pipi inca mai lucram...dar sper sa scapam de pampers cat mai repede ca vin caldurile!
Eu ii dau lui Sebi Barni cu lapte, ii place si ciocolata...mai primeste din cand in cand cate o kinder country, cand cei mari mananca ciocolata...fructe nu mananca deloc :(
Babytza, multa sanatate mamei tale!
Laura
Pio, tare mi as dori sa te cunosc si eu...pe la iasi nu vii?
A-propos, iepurila, sunt in iasi de cateva zile...pe unde iesiti la plimbare? poate ne vedem.
Joy, ce mai face graviduta? Sofia e bine?
claudinna spune:
Mimihoo, novocalminul o fereste de frisoane!
mi-a zis dr cand a avut R temp peste 39...i-am zis eu, d efapt, ca nu-i bag novocalmin ca e la momentul cand sa-i dau nurofenul si scade febra, iar ea mi-a zis ca sa-i dau si nurofem si novocalmin, ca novocalminul il fereste de frisoane
sanatate!!!
va multumesc frumos pt complimente, dar sunt tare grasa!!!! intr-o vesnica cura..intr-o vesnica incalcare de cura
cred ca am nevoie de ceva sport ca m-am deformat in ultimul hal
Dya, zici ca abia ai trecut de 80? am si eu peste...si-s nitel mai scunda ca tine
hai ca pana la urma o sa fie bine cu scoala
Nocom, bafta sa ai! la mine dieta aia nu a mai functionat la fel a doua oara
soul meu a slabit din octombrie si pana acum 24 de kg!!! cu superdieta, insa din decembrie nu mai tine, doar evita anumite alimente sau mananca f putin din nepermise
am spalat azi la covoare de mi-au iesit ochii...m-a doborat, ce sa mai! ce inseamna sa nu ai antrenament!
luminita2008 spune:
piticul meu Edi doarme de la 18.20. dimineata n-au dormit decat 30 de min si i-a trezit interfonul... nii macar nu ne cauta pe noi, cine sunase. Robi inca se tine tare...
deci, cine face noapte alba ca mine? sau cu mine?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"