Bobocei de sept-oct 2008 (281)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

salutare

multumesc de urari, sa fim toate sanatoase si sa ne bucuram de puiutii nostri minunati!

am sarbatorit zilele astea in liniste, in familie, a fost tare fain, maria a stat mai mult pe afara, e mortala cum isi ia pantofii in brate, deschide usa si in doua clipe e deja in curte (cu pantofii tot in brate). mai nou o distreaza furtunul cu care udam iarba si se tot joaca cu el iar ieri in loc sa-l tina indreptat spre pamant l-a tinut spre fata asa ca i-a venit tot jetul ala in frunte si in par si mie la fel

lumi ce cascadori ai tu acolo! ma bucur ca sunteti bine, va tin pumnii la doctor!

claudinna unde sunt pozele ca eu nu le-am vazut

nikolici bine ai revenit!

babymom

mimihoo
imi pare rau de patanie

ada sa folosesti cu placere cadoul primit!

Maria are niste pete maronii in jurul gurii, merg azi la doctor cu ea ca vad ca nu-i trec. cred ca-s de la ceva plante pe care o fi pus mana cand am fost in padure.

acum incepe sa ma streseze faptul ca-i tot timpul cu degetul in gura...ce pot sa fac? sa-l sterg tot timpul?!! mi-e imposibil...

mami de Maria si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Salutari!!!
Am sarbatorit si noi 1 mai am fost plecati prin excursii si pe la gratar am venit aseara rupti de oboseala si azi de dimineata am plecat la isj acum m-am intors...
Concluzia e asta MA DUC LA SCOALA!!!
Insa D-zeu a avut grija si de noi si am gasit un coleg pe care il stiam din facultate cu 2 ani mai mic ca mine care a fost de acord sa ma suplineasca ce poate si el ce nu se suprapun cu orele lui.Sa ii dea D-zeu sanatate el e singur nu are familie si a zsi ca vrea sa ma ajute.Insa tot imi raman mie 2 zile pe sapt cand el nu poate cele 2 zile sunt azi si miercuri in amandoua zilele de la 3 dupa masa pana la 8.In rest merge el si eu ii dau banutii.
Am citit putin si din urma nu a fost asa mult
Babymom bine ai revenit.Te-am strigat sa stii...Eu am renuntat de tot la anticonceptionale unul din principalele motive a fost ca de cand am nascut am pus vreo 8 kg din cauza lor.
Nocom ma inscriu si eu la cura dar vad ca tot degeaba ca tot grasa sunt sunt campioana graselor.
Lumi multa bafta la dr.Vazut filmuletu cu hunisorii superb
Mimihoo multa sanatate.
Claudinna ma bucur ca sunteti bine.
Nikolici nasol cu fusul orar.Sper sa va reveniti curand.
Irina pai tu bagi munca de 1 mai???

LA MULTI ANI ABE!!!MULTA SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

multumesc, fetelor, pentru gandurile si urarile de bine

pentru ca Sofia respira foarte greu pe nas si mai tine si suzeta in gura, am o mica intrebare: ne-ar trebui un umidificator de camera sau ce? Stiu ca este un aparat in care se pun diverse substante care ajuta la o respiratie mai buna in timpul somnului dar nu stiu care este.

Multzam!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello!

Elsa e mult mai bine, e clar ca febra a avut-o de la dinti, pentru ca i-a scazut si pofta de mincare plus ca balosea la greu, nici la primii dinti nu saliva asa de tare. Mai nasol ca i-a iesit o afta + un herpes, banuiesc ca de la febra si de la faptul ca nu vroia sa bea mai nimic. Oricum, acum e bine, gingia este fff rosie, la cit m-a lasat sa ma uit, insa dintele inca nu a iesit.
Asa ca noi de 1 / 2 mai am stat acasa! Basca ca a fost un frig de nu aveai chef sa iesi pe nicaieri. Am mers putin cu Elsa in parc si am plimbat-o pe strazi / prin curte cu tricicleta, dar nu am exagerat, avind in vedere starea ei proasta.

Multa sanatate boboceilor bolnaviori.

Abe, LA MULTI ANI!

Nikole, bine ai revenit, ti-am zis ca si mie mi-a fost mai greu la intoarcere de la jetlag... e tare nasol, sper sa va reveniti repede. Sa ne povestesti de pe acolo. Ce mi-ar placea si mie sa merg la San Francisco, te invidiez!!!!:)

Felicic, wow, ce tare e Falkone, abia astept sa va vad. Da, venim sigur in Ro, ajungem pe 14 mai, deci pe 17 mai, daca mai vor si alte fete, ne vedem in Tineretului, ca anul trecut. Sau unde vreti voi! Eu vin unde ne stringem mai multe. Cine mai vine? Cum facem?

Lumi, ce m-a distrat filmuletul cu hunii! Cascadori ii faci! Sa stii ca mie mi se pare ca arata f bine, nu-i vad deloc slabi.

Babymom, bine ai revenit. Felicitari pentru progrese, si Elsa numara pina la 5, insa degetele de la picioare, ca asa am invatat-o:) Si tot la fel spune, un, do, te, patu, tzintzi.

Nocom, ma bag si eu la cura, zi-mi ce trebuie facut:):):) (Nu glumesc, am facut o singura data in viata mea o cura si aia de detoxifiere a organismului, insa sarcina si virsta au lasat niste chestii mai putin aspectoase pe burta, ca trebuie sa fac ceva. Dar la cite feluri de regim exista pe net, sincer, m-am lasta pagubasa.)

Babytza, Ada, AlexaM, Claudinna, Nushulica, Alexa si mami, Andreutac, Mimihoo, Laureta, Diana,

O zi buna va doresc!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna ziua tuturor,

luminita va tinem pumnii si va felicitam pentru ultimele achizitii (2 canini )

babymom eu tin (din nou) superdieta de aici de pe forum... Prima oara cand am tinut-o am dat jos in 3 saptamani 6 kilograme, dar apoi cand cadeau mai greu kg m-am plictisit, mi-am pierdut speranta.. si gata. A doua oara nu am mai scazut asa de repejor si dupa 2 saptamani si 2 kg m-am lasat. Acum e a treia oara cand o incerc, sa vede cum o sa fie. Dieta ta cum e ??

dya haide!!! Sti ca ne-am mai intrecut o data in kg, inca nu sunt convinsa ca tu ai castigat... HAI SA INCEPEM LUPTA!!!!

pio din ce am inteles eu tu nu ai nevoied e o dieta, ci doar de sport. Daca totusi vrei sa incepi cu noi dieta, gasesti aici pe DC toate info despre super dieta. Eu zic ca nu se tine greu, DAR trebuie sa nu ai DELOC abateri!! Multa sanatatei Elsei!!!

mimihoo in umidificatorul meu se pot pune diverse uleiuri gen eucalipt, insa cum acum toata ziua sta geamul deschis nu stiu cum te-ar putea umidificatorul, poate doar noptea, la somn. Mai exista in farmacii Karvol, se pune pe un servetel langa perna si ii desfunda nasucul. sau poti folosi ceva gen Pulmex Baby, la fel, destul de eficient... Sanatate multa!!!

Ma duc sa ma intind langa fica-mea, cat o mai dormi.....

Mergi la inceput

Am gasit un subiect despre salinizator si imi pare ca este destul de util. Ce spuneti? are cineva?

voi lua karvol si pulmex, doar-doar va putea respira pe nas. Alta problema este ca nu vrea sa manance nimic, bea apa doar.

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Eu n-am sesizat nici o diferenta cat am avut salinizatorul. In plus ma enerva zgomotul ingrozitor. E drept ca am avut acum 5 ani, poate s-or fi inventat si alte modele mai faine, mai performante si mai silentioase.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

pio din ce am inteles eu tu nu ai nevoied e o dieta, ci doar de sport. Daca totusi vrei sa incepi cu noi dieta, gasesti aici pe DC toate info despre super dieta. Eu zic ca nu se tine greu, DAR trebuie sa nu ai DELOC abateri!! Multa sanatatei Elsei!!!
eficient... Sanatate multa!!!

mda, poate ai dreptate, insa lenea e cucoana mare in ultimul timp. da-mi si mie un link cu super dieta daca ai, am cautat la femina intim si sint mai multe, nu stiu care e aia super... ca nu scria pe nicaieri pe unde m-am uitat eu. Iar cautarea in site nu merge pina la orele 16...

merci pt urari si eu sper ca Elsei sa-i iasa dintii mai repede si sa fie vesela cum e ea de obicei. pupici

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Nocom, eu am comandat Salin plus ... sper sa-si merite banii

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

m-au sunat si nu livreaza in zona II ... deci nu voi avea aparatul

poze Sofia