Bobocei de sept-oct 2008 (281)
Raspunsuri - Pagina 16
tzitziri spune:
Vreau si io sa slabesc
...ma primiti?Care e planul de actiune?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 foto Vlad, facute acum 5 minute |
ce mareeeee s-a facut!!!!! si ce dragalas poate fi!!! (si tu-l tineai ascuns, reao
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
aly, as veni cu mare drag! :) felicitari lui Sebi pt olita!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
AlexaM spune:
Buna seara mamici de bobocei..![]()
Fetele care au intrebat de poze cu spaima papadiilor...am pus poze noi
La multi ani Abe!!!
FElicitari Lumi...pt baietei nazdravani si sanatosi
Dieta...hmmmm Am tinut si eu anul trecut super dieta si a functionat, insa am pus la loc vreo 4kg in cateva luni.
Acum am tinut un fel de dieta si am slabit bine...am cu 2 kg mai putin decat atunci cand am ramas insarcinata. Mai am inca 3 kg de dat jos si ajung la greutatea mea ideala de 62kg. Asta vara aveam 79kg.
In principiu am mancat tot ce mi-a poftit inimioara insa PUTIN. 3 mese principale cu diferenta de 5 ore intre ele, iar ultima masa cu cel putin 3 ore inainte de somn. Cina nu trebuie sa contina amidon (nici legume gen fasole, cartofi, mazare, linte etc nici orez, paste sau paine).
Ideea principala este sa nu rontai nimic intre mese.
Intre mese mai sunt 2 gustari exact la mijlocul perioadei dintre mesele principale. La gustari poti manca fructe sau chiar ceva dulce,dar PUTIN cantitativ.
Mai multe detalii gasiti in cartea "Traiesc deci ma abtin" de Mihaela Bilic. O gasiti pe net. In librarii nu prea mai e. Am o prietena care a slabit 12kg si m-a motivat si pe mine.
Ce m-a incantat a fost faptul ca poti manca de toate..nu trebuie sa salivezi disperata dupa ceva dulce.
Ce a fost cel mai greu a fost sa ma abtin sa nu mananc nimic intre mese...rontaiala la care am renuntat...hmm...
Bafta la slabit!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Muuh spune:
Mimihoo sanatate multa Sofiei.
Lumi sanatate multa si hunilor.
Nocom, dya, babymom www.youtube.com/watch?v=sgGNBue6gXg&feature=related" target="_blank">eu de aici m-am inspirat cand m-am decis sa fac ceva cu burta care atarna oarecum aiurea. Si la fel ca asta am gasit si alte programe tot pe youtube. M-am mai inspirat de la subiectul de la Femina Intim "Abdomen extraplat" si mi-a fost de ajutor un grup de suport virtual, tot mamici. Succes va doresc.
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Nikoliciule, bun venit pe plaiurile natale! Ce-ti mai face burtica? Pana la urma ce ascunzi acolo, o fetita sau un baietel? am auzit ca micuta Karina s-a transformat intr-o papacioasa, asa-i? Zi-mi si mie, care-i reteta? Ca Dragos in continuare mamnaca doar borcanul Nestle cu merluciu si orez, de mai bine de 1 luna. Am ajuns si eu ca Babytza, cu meniul lunii, care tinde sa se transforme in meniul anului, doar ca eu nu-l pot "reproduce" in bucataria mea. |
Multu pt urari.Burtica a crescut asa dintr-o data.La eco de 11 sapt se pare ca e fetitza dar stii si tu am toate sansele sa se transforme, nu-i bai orice este, sanatos sa fie.
Cu mancatul la Karina, a fost o faza de SUA, pt ca ei mananca foarte condimentat plus multe prajeli deci yammy dar nesanatos.Cum am revenit acasa la meleaguri natale si mancare mai fada, mananca mai nimic.Sper sa nu tina mult faza asta.
Vroiam sa te intreb si eu ceva, ma doare rau o masea, banuiesc niste nervi trebuies scosi, ce stii de la sotz cu gravidele, radiografia si anestezia?Ma doare destul de rau, cu toate ca nu am carii la suprafata si nici nu pot baga mana in foc ca e o anume masea.

in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
abe La multi ani fericiti!Tot ce este mai bun iti doresc!

in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Mimihoo spune:
clau, multumesc, e bine de stiut!
nocom, in plus fata de S2 are potentiometru de putere si este mai mare.
Lumi, multumesc frumos! o tot verific la urechi, stiind ce-ati patit voi si este ok
Muuh, multumesc!
Sofia iar a facut un puseu de febra destul de ridicata, nici nu o mai verific ca si-asa este vai de capul ei. I-am bagat o jumatate de novocalmin si i-am pus sosete cu otet diluat cu apa. I-a trecut s acum doarme linistita. Am vorbit cu dr. si s-ar putea sa se repete episodul pe care l-am avut anul trecut cu viroza cutanata. Stam si asteptam sa-si faca efectul antibioticul, dar daca in 3 zile febra nu scade nu-i mai dau antibiotic si raman la antitermice. Sper ca maine sa fie o zi mai buna!
Si la voi, asemenea!
Noapte buna, somn usor!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
AlexaM spune:
A...am uitat sa va spun ca burtica a scazut considerabil de cand fac pilates. De 2-3 ori pe saptamana cate 45 minute.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto