Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Fetele m-au sunat de la DHL...maine ajung colaceii.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Aoleu.... si eu plec din Bucuresti.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:

Aoleu.... si eu plec din Bucuresti.

_

Cresc

Dar te mai si intorci nu?
Stai linistita ca si eu plec sambata cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

feteleeeee! copii vostrii au auzit de tabelu' asta? Al meu...se face ca il stie numa din cand in cand..ptr sperantze false asa:

http://www.babycenter.com/0_how-much-sleep-does-your-child-need_7645.bc?scid=mbtw_post3m:728&pe=2UxBM7l

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

ma lasi?...jiji nici in burta cred k n-a dormit atata....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

ca adevarat graiesti!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

miremia... yeeei...
abia astept!

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ayanna, super scaunul.

Am spalat (impropriu spus, mai mult ca utilitarii: inauntru sunt storuri si de-afara e prea sus) geamurile. Nu arata sa-ti spargi capul in ele, dar sunt mai curate decat ale vecinei mele de 86 de ani (cand ma urc in masina pot sa fac aceasta comparatie si imi vine sa ca madama are niste geamuri din evul mediu care sclipesc iar ale mele...

Si nu ma invidiati cu somnul... a dormit fix 5 minute - apoi dupa ce m-a marait ca sta carutul a mai adormit inca 5 intr-un zgomot de nedescris produs de o masina de tuns gazonul...
Si la noi nu se aplica ce zice babycenter-ul

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:

luni t astept in parc pe banca

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

feteleeeee! copii vostrii au auzit de tabelu' asta? Al meu...se face ca il stie numa din cand in cand..ptr sperantze false asa:

http://www.babycenter.com/0_how-much-sleep-does-your-child-need_7645.bc?scid=mbtw_post3m:728&pe=2UxBM7l

de Yannis

cuscra, te iubesc! tabelu m-a luminat:ema doarme de la 8 seara la 6 dimi (=10 orele lor) si are exact 3 naps ziua: 1 pe la 8 juma de 30 de minute, apoi de la 10.45-11 afara in carutz, 2 ore jumate-3, apoi de la 4-5 dupa amiaza inca unul afara, de cam o ora.. total 5 orele lor somnic ziua. deeeci, ma'sa e cu capul.. ii iubesc si pe americani ca au zis asta. nu am citit nik altceva si somnul la tzatza e inclus, plansul dinainte de somn asemenea, dar....nu-mi pasa!!doarme destul!

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

ma bucur ca am salvat reputatia Emei, vezi ce copil cuminte ai?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutari!!!Intram repede sa facem cinste cu o felie de tort de ciocolata cu tichie de visine si crema de cafea aromata cu un strop de rom
AVEM 3 LUNITE!!!

Multumim de urari fetelor!

Dintisorul se pare ca nu e decat un chistulet pe gingieAs fi vrut eu sa scapam asa usor, nu?E un punctulet alb pe gingie jos, acolo unde tre sa iasa incisivii centrali, se pare ca o sa ramana acolo pana ies dintisorii...

Plateea, esti fenomenala

Alexuzza, Cristies, LOOOOL, voi ati fost genul de fete pe care le cam invidiam in liceu...eu mai fricoasa si rusinoasa

Myky, hai afara din butoi. sa treaca migrena

Ayana, e super balansoarulFelicitari ca ai stiut sa fii prietena copiilor de la centru si ai si de la mine un pumn de stelute...

Elefantica, spor la treaba si spor la postat, facem un pic de galerie???

CrisD, ma bucur ca te-ai linistit!Maia doarme de pe la 10,30-11 pana la 7-8-9, cu papa numai daca o pun eu cand sa mataie pe la 4-5, daca nu, fara papaZic si eu ca Nic0le() daca doarme dar nu creste am lapte bun????Doarme in patul mare cu unul din noidin comoditatea noastra....

Tomaca, imi pare rau ca va chinuiti atat!Ma bucur ca lucrurile sunt spre bine

Mamidepuiuti, ce fac grachii???

Oani, ma bucur ca Andu e mai bine

Eu azi ma bucur de broscuta mea dupa ce a papat a adormit lemn o ora cu falca pe titi, a inceput sa se foiasca si a ajuns cu gurita la ea si asa adormita a inceput sa suga de zor...o ador...
Va pup, plecam la neurolog!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

azi sunt ofticoasa, inca nu cunosc pricina, dar o aflu pana deseara...
fost in parc, un grup de cetateni faceau gratar in parc si ascultau manele - au voie sa faca gratar in parc???
vazut multe mamici cu tigari in bot, m-am si mutat de langa una ca imi venea fumul in fata - dau cu oua si cu pietre pentru ca:
- si eu am fumat inainte de sarcina si consideram ca e foarte foarte greu sa te lasi de fumat, am incercat in repetate randuri, dar se vede ca niciodata cu adevarat, si la patru luni sarcina mai fumam pe ascuns cate o tigarusha dimineata in drum spre servici sa nu ma vada sotu...
- ma ascundeam de fii-mea, care de fapt stia f. bine, ce niavitate din partea mea sa cred ca ea nu-si da seama... cand m-a rugat cu lacrimi in ochi sa nu mai fumez pentru ca daunez fatului si ea isi doreste un fratior sanatos...de atunci sunt nefumatoare... ba chiar imi face rau fumul, in masini in care se fumeaza ma apuca greata... l-am scos pe sot in balcon si dupa ce fumeaza il pun sa se spele pe bot...
- stiu ca se poate renunta la fumat atunci cand vrei cu adevarat... eu nu constientizam acest aspect atunci cand fumam si incercam sa ma las de fumat, de fapt nu-mi doream sa ma las de fumat, aveam doar niste dileme si temeri - ca imi imbatraneste tenul si-mi provoaca riduri premature si ca nu ajuta deloc sa fiu sanatoasa (faceam pneumonii intr-o veselie si ma burduseam cu o gramada de antibiotice)...
- sotul meu e fumator convins, desi are probleme arteriale, tensiune marita, varice, tromboflebita... si s-au scumpit f. tare tigarile
- un coleg de-al meu s-a lasat de fumat cu nevasta-sa si au reusit in prima luna de nefumat sa economiseasca 300 de euro;
- deseori ma gandesc ca atata castiga unii care totusi fumeaza si cate 2 pachete pe zi - isi dau tot salariul pe tigari???

Mergi la inceput