Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

PLATEOOOOOO, esti bestiiiiiialaaaaaa, fato...si arati de milioane...

Gata, ma apuc de gym...si nu de luni, ci de azi...AM ZIS!!!

Thanks...for the impuls!

Na, ca m-ai inspirat si pentru semnatura!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Am nevoie de ceva ca zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!

EXTRAORDINARA SEMNATURAAAAAAA

in ceea ce o priveste p Palteea, exact asa am facut si eu ca si tine: dupa ce am vazut-o p Palteea fluturind, instant am pus copilu in pat ii mai intorceam caruselu , jucariile etc si io m-am apucat de fitness cu Cindy....bineinteles ca m-au tinut balamalele numa ptr primele 17 minute apoi am decis sa opresc si sa fac niste ex la sol ptr coapese si fund , unele de pe un CD cu Pilates si am mai facut din alea ptr inca 20 de minute si gata eram moarta ptr patrie!....de unde mergeam io la sala de 5 ori pe saptamana si faceam f muuulte si grele timp de o ora, o ora si ceva.... s-au dus vremurile alea, acu de le ceva fandari imi tremurau picioarele bine da nici nu am facut nici un fel de miscare din luna a doua de sarcina pana azi

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Acum sa va zic noutatzi despre fete: se inbtorc de pe spate pe burta si invers, migreaza prin tot patutzul, trag de jucariile si le duc la guritza (si se enerveaza daca nu le incap sau daca nu ajung la ele), scot jucariile de pe marginea patului (de obicei le pun plushate mici pe care le trag de urechi, de cozi etc)... si asta mai ales in cazul Alenei care nu are astampar o clipa: ori da din maini, ori din picioare, ori trage de ceva, nu ar sta linishtita o clipa... si cand ceva nu-i convine tzipa. Natalia este exact opusul... se joaca linishtita pe loc, rar se mai arcuieshte si ea dupa vreo jucarie si plange de plictiseala, adoarme la locul de joaca, in general e calma... exact ca in burtica: pe una o simtzeam mereu si pe alta nu de ma ingrijoram.

Apoi rad in hohote ... mai ales Natalia... am incercat-o cu "Cucu-Bau" si-i place la nebunie. Mai greu si la noi cu filmatul...se opreshte din orice si priveshte atenta obiectivul.

Ganguresc doar cand sunt foarte bine-dispuse, ba chiar "canta" uneori.

Sunt nishte dragalashe de-mi vine sa le pup non-stop (si chiar o fac ). Dar cand plang e jale... si eu ma enervez... ca se ambaleaza foarte repede si urlatul creshte progresiv in intensitate pana sa apuc eu sa reactzionez.... abia ashtept sa vorbeasca.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze

suuuperrr!!! vreau si io atata activitate si intoarcere! mor dupa Yannis cand il vad din ce in ce mai interesat si activ si independent

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ascult cc catch. cred ca de aia am inima albastra citesc din urma si revin

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Fetele m-au sunat de la DHL...maine ajung colaceii.

Mirela fericita de Mara Ioana

luni t astept in parc pe banca

de Yannis

luni nu-s in Buc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

SUUUUPER!!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

asaaa...
asta facem noi cand suntem doar noi 2 acasa...

http://www.youtube.com/watch?v=z0Bv3xuguvY

http://www.youtube.com/watch?v=atN-linO6WY

dupa vreo 2 ore, plus o plimbare de 10 km pana la mall si inapoi am asigurata o noapte calma, si linistitaaaaa...

iar asta e metoda noastra de adormit, fara plans, fara racnete... si motiv de invidie pe soacra

http://www.youtube.com/watch?v=hatBkc9oSFk

bonus, ieri am alergat 3 ture de stadion, 1200 m.

rezultatul?

AMP 2 KILE!!!

e drept, ca si cozonacul si pandispanul si napolitanele cu lapte in miez de noapte au o contributie, dar... cine ma iubeste ma iubeste si asa... nu???

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

esti o dulce plateea! nu stiu cred ca soacra e tampa rau de iti face zile negre. cum poa' sa nu te iubeasca?

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Haircut sa-ti traiasca micuta, sa fie sanatoasa si fericita langa mami ei!

Am citit un sfert din nea Monti, acum ma mobilizez pt niste abdomene ( Plateea) pana nu se trezeste gaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ruxita... nici eu nu stiu de unde aveam bani... am avut perioade in care fumam si trei pachete in 24 de ore (nu pe zi, ca se intelege ca in mai putin timp).

Pentru mine tigarile erau ca aerul, era totul si nimic legat de ele, ca faceam asta non stop, dar cunosc persoane pe care o tigara le linisteste sau chiar le binedispune, nu-si pot incepe ziua fara tigari... Pe mine nu ma deranjeaza fumatorii decat daca sunt cu Alexis. Si mi-am promis ca in nicio situatie nu voi permite sa se fumeze in aceeasi incapere cu el, cu atat mai putin in masina sau alte spatii mici.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Haircut, la multe lunite Maiei!!!!!! Imi pare rau de chistulet, bine ca nu e nimic grav. Ce faceti la neurolog?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

luni t astept in parc pe banca

de Yannis

luni nu-s in Buc

eeee io am zis asa in speranta ca esti ok cu parcul, gasim noi o zi nu-i problema, oricand poti

de Yannis

Mergi la inceput