Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
larisel spune:
Acum sa va zic noutatzi despre fete: se inbtorc de pe spate pe burta si invers, migreaza prin tot patutzul, trag de jucariile si le duc la guritza (si se enerveaza daca nu le incap sau daca nu ajung la ele), scot jucariile de pe marginea patului (de obicei le pun plushate mici pe care le trag de urechi, de cozi etc)... si asta mai ales in cazul Alenei care nu are astampar o clipa: ori da din maini, ori din picioare, ori trage de ceva, nu ar sta linishtita o clipa... si cand ceva nu-i convine tzipa. Natalia este exact opusul... se joaca linishtita pe loc, rar se mai arcuieshte si ea dupa vreo jucarie si plange de plictiseala, adoarme la locul de joaca, in general e calma... exact ca in burtica: pe una o simtzeam mereu si pe alta nu de ma ingrijoram.
Apoi rad in hohote ... mai ales Natalia... am incercat-o cu "Cucu-Bau" si-i place la nebunie. Mai greu si la noi cu filmatul...se opreshte din orice si priveshte atenta obiectivul.
Ganguresc doar cand sunt foarte bine-dispuse, ba chiar "canta" uneori.
Sunt nishte dragalashe de-mi vine sa le pup non-stop (si chiar o fac ). Dar cand plang e jale... si eu ma enervez... ca se ambaleaza foarte repede si urlatul creshte progresiv in intensitate pana sa apuc eu sa reactzionez.... abia ashtept sa vorbeasca.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze
ana_g spune:
larisel, ovulatie?! pai nu pot sa doara si de la raceala?!...pai eu iau cerazette cu sfintenie...n-are ce sa se intample...nu?
mama lui STEFAN
larisel spune:
Capitolul asta il recuperez diseara ... ca Alena deja face "spume" ca s-a plictisit. Ma duc s-o distrez. Apoi papam, apoi ieshim pe dig la aerosoli, apoi baitza, apoi calcat, si apoi pe dc pe la voi...
Pup!
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Pt capitolul trecut: Multzumim tutror pt aprecieri. miremia Fetitzele adorm singurele ziua iar Natalia de regula si seara dupa baitza. Dar Alena nu adoarme seara decat la mine in bratze si musai intr-o anumita pozitzie. Altfel se zbate ceva de groaza. Nici eu nu le fac baie infometate. Mi-au urlat o data si m-am lecuit. Acum cum imi iese…eu incep baia in jur de ora 19 si termin cu tot cu masaj, gimnastica si papica-rareori pe la ora 21. Pana la 21,30 maxim adorm duse. Ideal e sa fie pe la mijlocul perioadei dintre mese, dar nu-mi iese mereu schema. cris.d Legat de dormitul noaptea ... daca la 3 luni fetele dormeau toata noaptea (ultima masa la 19-20 cu trezire tocmai la 5-6 dimineatza), de la 4 luni s-a schimbat treaba. Se trezesc cel putzin o data pe noapte (pe la 1.30-2 si uneori pe la 5) cu trezirea finala undeva in jur de 7.30-8.00. Alena mai doarme si fara trezire, dar Natalia de cand si-a "revenit" cu se trezeshte ... Dar m-am shmecherit si eu. O iau cu mine in pat si o alaptez culcata si binentzeles ca adorm inaintea ei, dar nici ea nu se mai foieshte pana dimi. Doar ca abia ma mishc de intzepeneala a doua zi... ayanna Cand le cumpar eu hainutze intr-adevar caut sa fie acelashi model sau modele asemanatoare dar culori diferite. Doar nevoita le iau identice (de exemplu blugii sau adidashii). Dar hainutzele primite sunt 90% identice. La multi ani! cu intarziere... (am vrut sa scru ieri dar lenea...) mamidepuiuti Fetele mele nu par mici in poze dar sunt… Exact ca florile de pe plicurile cu semintze din comertz: pe plic e o poza cu o lalea uriasha si cand infloreshte abia daca se face cat degetul mic. ana_g Ovarele dor la ovulatzie. Asha ca ai grija ce faci...poate inca un ... haircut Wow…dintzishori… deja??? ioana Eu taiam supozitoarele in 4. Beatrice Da ai slabit nu gluma... rox_y Nu shtiu daca ti-a mai raspuns cineva... pampersi babylove gaseshti la magazinele DM din complexele Real. M-am uitat pe pozele voastre... deja calare??? tomaca Bine ca acum sunteti bine...off... decenuela Eu am tzinut dieta south beach 3 luni in care am slabit 7 kile mancand la greu. Rezultatul a fost 2 bb-line superbe. Rezultatele de la dieta monti nu le mai tzin minte (din 2003) dar au fost... e super dieta asta...macar nu te infometezi, ca alea bazate pe infometare au rezultate pe cat de rapide pe atat de efemere. lorex Noi baitza facem in fiecare seara (exceptand serile cand sunt singura) mai mult pt ca fetele cunosc deja programul: dupa baitza si masaj se freaca instantaneu la ochi (sper sa nu le deochi ). din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 Filmuletze |
larisel..calutul l-am primt cadou de botez..,si tati nu s-a putut abtine..dar a tinut-o tati..nu a stat singura pe calut
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
ayanna_xem spune:
Plateea ...nu se zice ca orice sut in fund e un pas inainte? Asa ca ...e de bine, claaar!
Nikole...mersi de urari...
Noi ne pregatim de iesit la plimbareala...
...am incarcat niste poze cu (,) CADOUL pe care l-am primit ieri, ca asa am promis...scaunelul balansoar e facut de copiii de la mine de la centru in atelierul de terapie ocupationala...nu-i asa, ca-i misto?
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!
cris.dogarel spune:
PLATEEA rulz. io nu pun film, ca ma reclamati la protectia copilului. spun doar ca la plateea e.. slow motion
DANYELANA, doar asa, naluca?? Artur ce face? Tu?
CRISMARIO ce asortata e printesa cu culoarea de la pedi
mai bag un sondaj? ajuta la umplut capitolele..
vi se pare ca exista legatura intre cum a fost sarcina si comportamentul bb?
de ex io: greturi puternice 4 luni, draci si plansete, insomnii.. egal ema cu tractorash in burtica, etc. no ofence, dar imi amintesc si de chinurile lui Nikole, care nu prea manca deloc de greata ... intelegeti voi
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel PLATEEA rulz. io nu pun film, ca ma reclamati la protectia copilului. spun doar ca la plateea e.. slow motion DANYELANA, doar asa, naluca?? Artur ce face? Tu? CRISMARIO ce asortata e printesa cu culoarea de la pedi mai bag un sondaj? ajuta la umplut capitolele.. vi se pare ca exista legatura intre cum a fost sarcina si comportamentul bb? de ex io: greturi puternice 4 luni, draci si plansete, insomnii.. egal ema cu tractorash in burtica, etc. no ofence, dar imi amintesc si de chinurile lui Nikole, care nu prea manca deloc de greata ... intelegeti voi Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Eu nu am avut greturi de ci nici el nu are tractorase . In schimb eu mancam muuuuult .. e .. asa e si el . Eu dormeam muuult asa e si el. In burtica se zbantuia muuuult asa e si acum .. Deci eu cred ca exista o mare legatura
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
rox_y spune:
deci..matza mi-a adormit pe ritmurile zico..aka elefentica..si io radeam de ea ...
apoi ca sa fiu sigura ca doarme am pus
www.youtube.com/watch?v=NpSX0unOmno&translated=1" target="_blank">asta
desi eu vroiam sa stea treaza pana la 15.30 sa dau papa si sa iesim afara...dar oboseala si-a spus cuvantul...sper sa ies si io azi afara..ca tre sa-i cumpar bunicii mele medicamente si reteta expira sambata
ps. am edita din cauza linkului neascuns
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
plateea spune:
ayanna
cris.d... hai, no...ma lasi singura? sharuieste cu noi, poate mai invat miscari noi. nu de alta, dar pastaia mea se plicti asa repede ca ma sperii.
sondajul... sincer, nu stiu ce sa zic! eram atat de speriata in sarcina in legatura cu fiecare miscare incat...
in fine! in sarcina clar dormeam toata noaptea si jumate din zi, si nu maraia nimeni dupa suzeta si nu ma trimitea nimeni de 5 ori pe noapte sa incalzesc biberoane, ca sa nu se atinga de ele, din motiv de alarma falsa (pierdut suzi, bese, amorteala, stresat mami)...
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo