LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*
Raspunsuri - Pagina 5
simina_kin spune:
OHOOOO cata lume vine maine!!!!!!!!
Monica mama explica-mi unde este statuia ca n-am habar
La 17????....da de ce asa tarziu???....noi o sa ajungem pe la 15.30-16 ca plecam de acasa dupa masa de legume ........daca mai raman in casa 30 min adoarme si nu se mai trezeste pana la 18
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Anaan spune:
Monnvas, nici eu nu-i pun desene, in afara de Superbebe ala, la care ba se uita, ba nu se uita, dar ii place muzica de acolo ( seara de multe ori nici nu-l mai pun cu imagine, ci doar sonorul) Inutil sa spun ca pot sa cant toata dracovenia aia, de cate sute de ori am auzit-o!...da'i utila, nu ma plang!
Cand i-am pus prima data dvd-ul asta, avea vreo doua luni si era in plina criza de colici, nu dormea, urla, stiti voi...am pus dvd-ul, in doua minute eu si H. dormeam dusi...nici nu stiu cand a adormit si bebele, dar ne-am trezit toti trei dupa vreo ora!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
joanna27 spune:
Din amintiri..
Floric berbecu bea apa din cana sau din sticla cu pai, cu paiu prefera mai tare.Eu am una de la Primii Pasi.De putza si el se trage da il las in pace..nu stiu unde am citit ca e bine sa nu le atragi atentia cand umbla la organe , ci sa ii lasi in pace ...Eu tihna la buda dimineata am cat sta si el pe olita, eu in baie, el in camera.Cat despre olita noaptea eu nu am avut alternativa si a trebuit sa il pun, nu a vrut sa faca in pampi si se tot scremea.Asa ca l-am pus a facut ce trebe si a dormit rapid la loc.
Ina eu de dili ce sunt am dus coplilul la pisho si am ajuns la concluzia ca la varsta asta nu fac foarte multe si in plus fiecare e cu ritmu lui.Iar jocuri creative mi-a zis tipa cate ceva dar tre sa ai si cu cine .Berbecu e in continua miscare de am capiat, inca nu vrea sa mearga singur asa ca toata ziua buna ziua ma tin dupa el de o sa ajung cu nasu in pamant azi maine.
Monnvas nici noi nu ne uitam la tv, mai prinde cu tacsu acas reclame care le savureaza ,dar cat e cu mine nu dau drumu la tv.
joanna27 spune:
NICKY legat de greutate sa stii ca nici noi nu avansam ,de mai bine de 3 luni berbecu meau are tot 8.5-8.7 kg.Cred ca e cel mai manechin baiat..dar nu am ce sa ii fac.Si ca sa fie tacamu complet acu iar face greva foamei.
Nu am zis nimic da sa stiti ca am admirat toate pozele si le-am savurat corespunzator pe fiecare in parte.
joanna27 spune:
Olga cum esti?Parca mi-ai transmis si mie starea cu sanii, ca au inceput de alaltaieri sa ma doara si pe mine, da nu asa rau.
Sanatate multa bolnaviorilor.
Of iar va intalniti si noi pauza... da asteptam poze.
Nouvus ca veni vorbe de intalneli.noi cel mai probabil nu ramanem peste noapte, dar Adee intentioneaza sa ramana.
A si de "programuri" eu mor cand vad ce oarare aveti.Ma simt vinovata ca eu nu -am facut berbecului un program.Se trezeste cand vrea , adoarme la fel, mancat ,plimbat idem.Singurul lucru pe care il respectam e ora de somn de amiaza in jur de 14 si atat.E singurul copil cu program asa , adica fara.
Iar de dinti nu mai pot, are jinjiile albite de mai bine de 1 luna si nu mai da Domnu sa iasa o data ca mi-au iesit mie peri albi.Si de abaia are 4 dinti...
Si cum spuneam de 4 zile nu manaca aproape nimic.Cred ca se satura cu aer.
joanna27 spune:
Ma duc si eu la .
Noapte buna.
Ps Am vazut cate greseli am ,da nu mai dau edit sa corectez ca lenea doare rau.
mihaelacg spune:
buna dimineata.
va invit la o cafea
am facut pt toata gasca sa junga.
sa aveti o zi insorita, frumoasa si vesela.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
sa ma laud si eu acum.
azi noapte n-am avut decat o trezire pe la 1 jumate(eu dorm cu ceasul in pat) una pe la 4 si una la 7 dimineata. acum dimineata a papat ceva mai mult laptic ca azi noapte si s-a culcat iar in patul meu.zic patul meu pt ca tati are ceva examene si doarme in sufragerie pt ca invata pana tarziu.
deci cu trezirile de azi noapte eu ma declar multumita. nu cum mi-a facut de cateva seri incoace.
prevad ca azi o sa am o zi buna. am pus deja la cuptor un mar si-o para pt micutza. o sa i le blenduiesc. sper sa manace bine pt ca nu ma mai bag in pat langa ea sa traga de tzitzi si sa aiba burtica plina cand vine ora mesei.
pt pranz i-am cumparat aseara salau proaspat. il voi face la cuptor cu legume si cu usturoi ca si-asa n-are nici un gust.
ilincuto, am inteles ca doar o seara s-a intamplat sa dormi "legat", insa de unde stii ca nu e un inceput?
doamne-ajuta.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
mihaelacg spune:
sa va dau si starea vremii de la galati
vremea-i naspa rau, cred ca va ploua si eu vroiam sa merg cu maria la facultate ca cica nu se mai dau teme pt dizertatie ca-i tarziu si eu am zis ca daca ma duc cu maria poate-si face mila cineva de mine.
zic ca din cauza ei n-am mai trecut pe la facultate.
ilinca am mai bagat si eu pe favorite niste desene.
joanna, nu-ti fa griji pt greutate, berbecutu-i numai fibra si se mentine.
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg duminica avem gaseala estica. pe 1 mai vine magdy cu gasca ei.adica gabitzu si bb 2. deci, galati-braila duminica, avem gaseala in parc la popescu(durbaca) in jur de 13-14.bine asa? |
noi dormim la ora aia dupa 16.30-17 e mai ok
dragastoasa de