LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*
Raspunsuri - Pagina 4
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg novus, fa-ti mila si de alexandra si lasa-i si ei biscuiti ca doar ea-i in crestere nu tu |
Impartim ce a mai ramas, ca altfel bine zici, voi fi in crestere taman cand vine vara
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Floric, noi bem apa cand suntem acasa din paharel de sticla (Olga ne-a invatat ) iar pt afara avem o canuta cu cioc moale de la Nuby dar care e mai mult pt joaca si una in forma de broscuta de la Ikea (tot Olga ne-a salvat )
Gazo, parca zici de Alexandra, tot asa facem si noi treaba in casa, in duet
Gata, fug la !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Ilinca_M. spune:
Of, Mihaela, si tu?:)) Nu s-a inteles din postarea mea ca nu a fost decat o biata noapte legata?:)) Chiar m-am shocat dimineatza cand am facut recapitularea si mi-am dat seama ca au fost 0 treziri...Dar m-as mira sa devina obicei...desi ia uite, acum de la 21.30 n-a scos nciun sunet, doarme dusa in patutz...daca nu se trezeste cand merg eu si scartzai patul o las acolo.
Floric, la noi partea buna e ca io pot merge linistita la buda/ bucatarie sa curatz cartofi etc. fiindca ea sta in fatza calculatorului,in scaunul de masa, si se delecteaza cu baby einstein. Bun, mai multe de 30 de minute/ repriza n-o las, deci are maximum o ora pe zi (fragmentat) vizionare desene. Si la noi mesele se iau DOAR cu desene sau gato puzzolone sau gummy bear- over and over:))
A, Miha, si Sophiphi canta cateodata, laaaalaaa, chiar melodios, ma topesc cand o aud. Si face vruuuum vruuum si bruuum (improscand cu stropi de saliva:)) desi n-are nicio masinutza:).
A, alta parte buna e ca la ea somnicurile de peste zi au loc exclusiv in patutz, singura in camera; o adorm la tzitzi, pe canapea si apoi o transfer in patutz si o tai de-acolo
Mi s-a facut tare somn, ma retrag precum Cenusareasa...va las la buhuhu! Sunt curioasa ce noapte voi avea...cred ca ma voi tot trezi de una singura sa ma conving ca doarme:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Monnvas spune:
Buhuhu, multumim, Ilinca!
Mi-am adus aminte de o postare a Ilincai de ieri (deja ieri!), cand zicea cum se hlizeste Sophiphi la oameni. Mda, al meu face la fel, pot sa ies la agatat cu el, dar mai bine iese tat-sau, ca cel mai tare se hlizeste la mamici tinere si frumoase, de se topesc alea. Si ma distreaza ca isi alege "victima" si se uita in ochii ei si-i zambeste cu directie si cu subinteles, "nu-i asa ca-s simpatic???", mai baga si cate un ras cu hohote daca vede ca e bagat in seama...
Mai, io-s singura retardo care nu i-a pus copilului desene animate?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Gaza22 spune:
Asa acu sa va zic ce-am mai facut noi. Ieri am fost la zoo si a fost super, Gaza mica a invatat sa faca precu Leul si ne distram de numai. E tare frumos acolo si chiar daca nu a observat ea toate animalele si a fost dezamagita ca nu le-a putut atinge, s-a vazut ca i-a placut mult. Am luat si masa acolo, pe o banca intr-un rond plin de flori. Ar fi frumos sa organizam o inatlnire acolo, desi e cam departe, ce ziceti ?
Azi am fost la control si la vacin, Gaza mea a facut un scandaaal de mama focului dar doar la masuratori si la cantarire, la vaccin n-a zis nici pas decat asa un pic la sfarsit sa se stie ca ea dezaproba ferma aceasta intruziune. Date tehnice: avem 79 de cm si 10,550 KG. Daaar cel mai important, dupa ce am iesit de la vaccin am zis sa mai profitam un pic de soare inainte sa mergem acasa si surpriza, surpriza ne-am intalnit cu Mutzu si cu mami Dyana. Vai ce fercita am fost si desi scurta intalnirea a fost tare placuta. Dyana a slabit ff mult sa nu o mai recunosc si degeaba se pange ea ca nu era aranjata tot o mami frumoasa e chiar daca e sport, pai ce crezi ca eu cand ies cu Gaza mica prin imprejurimi sunt asa pa patru ace, acu am mers la Dr deaia eram elegantiti toti trei. Mutzu nu prea ne-a bagat in seama, el avea treaba sa studieze calitatea pavajului, a incercat Gazii mica sa se bage in seama cu el dar baiatu s-a lecuit cand a vazut ce insistenta e si a lasat-o cu ochii in soare. Cu soacra ce sa zic Dyana, Gaza cred ca a vrut sa o studieze indeaproape sa se lamureasca exact cine te supara, apoi a cerut la mine in brate si nici ca i-a mai pasat de ea. Deci ti-a dat dreptate. Abia asteptam sa ne vedem dinnou sa mai stam la povesti, desi cu piticii astia umblatori cu greu reusim sa schimbam trei cuvinte. AAAA si am uitat sa-ti spun ca sotului meu i-a placut tare mult de Mutzu si sa sti ca el e destul de selectiv cand vine vorba de bebei. Asa ca sigur trebuie sa facem o intalnire in format largita si sa o aduci si pe surioara ta. Chiar nu poate veni maine in IOR cu voi?
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Monnvas spune:
Despre program... cred ca-s singura care la ora 8.40 era afara azi, nu??
Ina, si eu la fel ca tine, il las pe individ in banii lui. Pana la urma e dreptul si datoria lui sa descopere lumea, nu? Nici eu nu pot citi, ca rupe cartea.
V-as detalia balariile noastre de program, da ma duc la somn. Spun doar atat, ca in general in jur de 9 sunt afara.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Gaza22 spune:
Si sa nu uit daca starea lui Matzi e buna, venim si noi maine in IOR, la statuie pe la ora 17 nu? parca asa era intalnirea. Si ca sa va isitesc, vin si cu bomboane ca doar trebuie sa marchez faptul ca am facut un anisor.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Anaan spune:
Program Andrei:
- se trezeste la zece ( da, stiu ca ma urati)
- ii dau niste jucarii in patut pana fac patul, aerisesc, ii pregatesc laptele
- spalare si imbracare+iubirile de dimineata
- isi bea laptele la mine in pat, la mine in brate ( e un moment taaare fain); eu ma uit la TV, el se mai opreste din baut si lalaie la cate-o reclama favorita
- apoi pana pe la 11 se joaca prin casa: mai nou, joaca inseamna mers, mers si iar mers...no comment ca mie mi-a trebuit sa mearga si dumnealui odata; mai tranteste cate-o jucarie, se mai hlizeste la mine, ne mai dragalim ( eu arunc o privire pe forum, imi verific mailurile, citesc, chestii de-astea...el ma ajuta)
- pleaca la plimbare, cu tanti sau cu mine: sta pe-afara pana pe la 14 ( tavaleli prin iarba, leagane si mers, mers, mers)
- la 14 ia pranzul, apoi il pun in patut, bea apa tacticos si se uita la tv, face caca, il schimb, ii pun Supebebe nani, ii mai dau niste apa si se culca)
- doarme pana pe la 17
- la trezire il ia tati in primire ( observati ca-mi ies rime...ce sa fac?!...ma declar poeta!), il schimba, merg la plimbare amandoi ( isi ia cina inainte de plimbare/ pe parcursul ei/ dupa ea)
- de pe la 19.30-20 se retrage puiul la domiciliu, revederea cu ma-sa e tare dulce, ne jucam amandoi
- pe la 21-21.30 ii facem baia ( zilnic), apoi isi bea laptele in brate la mami, uitandu-se invariabil si imperturbabil la celebrul Superbebe nani si apoi sooomn!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)